2011-01-11

Hej hej! 

Kikade in idag för att kolla hur min statistik såg ut, för att det var verkligen längesen jag skrev nått. Jag har en trogen läsare som kollar in varje dag om jag har skrivit något, hej på dig :) Konstigt att flera personer hade kollat in min blogg just den 5/11. Hände det något speciellt den dagen? Hade jag kommenterat någon annans blogg och ni var nyfikna på vem jag var? Jag vet inte och jag minns inte faktiskt!

Hur står det till med mig och min familj? Jo, just idag vabbar jag för Leona som hundra andra gånger sen hon började på dagis. Hon och jag blir aldrig friska! Hon ligger utslagen i soffan just nu och vet inte vad hon vill. Hon går upp en sväng och sen kommer hon tillbaka. Hon vägrar äta och dricka och jag känner mig helt hjälplös!

Ja, sen sist jag skrev så har min syster flyttat till Thailand för att jobba och min bror har kommit in på Lunds Universitet och flyttade i veckan. Ganska tomt hos mamma just nu, bara minstingen kvar. Men det dröjer väl inte länge innan det är dags för honom att flytta också.

Nästa vecka åker vi till Fjällen och på slutet av Februari åker vi till Thailand! Det var en uppdatering i grova drag :)

Ta hand om er kära läsare,
Hugs


RSS 2.0