Träning

Jag var och tränade bodycombat idag och jag har MYCKET bättre kondition nu! Sist jag tränade bodycombat höll jag på att dö kändes det som! Min kondition söööög då! Tänk vad lite träning kan göra? Det krävdes inte så många omgångar på gymmet för att förbättra konditionen. Jag kände mig enorm på passet. Ni skulle ha sett tjejerna där...fina långa muskler överallt... Min mage var enorm jämfört med de flesta som var och tränade bodycombat idag! Det är den delen av kroppen jag måste jobba mest med, mage och rygg. Mina problemområnden.

Jag började träna (diciplinerat) förra Fredagen och just nu har bara min kondition förbättrats märkbart mycket, men jag har inte gått ner ett enda gram. Min bror säger att det tar minst två månader för att det ska börja synas resultat. Jag har faktiskt börjat se litegrann redan nu, jag har blivit liiiite fastare, men inte så mycket att jag kan skryta om det så värst mycket hehe.

När jag börjar ändra på kosten så lovade min personliga tränare att då skulle det börja hända grejer. Då kommer jag garanterat att gå ner i vikt enligt honom. Jag skulle få kostplanen i Onsdags, men jag fick inte den, så jag väntar på att han ska maila den till mig under veckan! Jag är verkligen taggad!!

Mitt huvudmål är att jag ska gå ner cirka 10 kg fram till Juni/Juli. Det behöver inte nödvändigtvist vara exakt 10 kg viktnedgång, för att blir jag fast och lite muskulös så är det lika bra. Jag har inte satt några delmål, utan jag blir nöjd när bikinin sitter fint till sommaren :)

Ja, nog tjatat om min vikt och träning! Tiden får utvisa hur det blir med den saken!
God natt
Hugs

Såld!

Nu är babyskyddet såld! En man åkte hit från Göteborg för att köpa den till sin lilla dotter som bara är tre dagar gammal. Det var längesen Leona var tre dagar gammal! Vi har varit mycket nöjda med den och igår stirrade jag på den och fick nästan tårar i ögonen. Leona var tre dagar gammal när vi åkte hem från BB och hon satt i den för första gången. Hon var så liten och stolen såg så stor ut, men det dröjde inte länge innan hon växte ur den...

Måste tiden gå så fort?


Torsdag

Gud vad fort tiden går, det är redan Torsdag! Jag har trevligt besök av en vännina och nu har jag lagt Leona, men hon vill inte sova fast det är dags för henne. Ja ja, hon får vrida och vända sig i sängen tills hon somnar. Jag har inga planer idag, vill inte gå ut i det här vädret, det är för kallt. Jag ska försöka komma på vad jag ska laga till middag...så jobbigt när man inte vet...

Ha en trevlig Torsdag!
Hugs

Tufft träningspass

Jag träffade min personliga tränare idag och det var ett tufft program han hade ordnat! Han hade gjort en slags hinderbana med massor av övningar och jag fick ge gärnet på varje station. Nu är jag helt slut! Jag har ätit, duschat och snart ska jag lägga mig. Jag har ingen ork i kroppen mer.

Nästa träningsdag är på Söndag!
Ta hand om er,
Hugs

Barnvagnen

Vi har en loftgång och då brukar jag ställa karossen där ute och sittdelen tar jag in i lägenheten. Jag upptäkte att de hade blivit rost på karossen i och med att det har varit sånt här väder, så jag tog in den. Jag tog en kökssvamp och tog bort rosten, den var bara ytlig, men hade den legat därute mer så hade det fastnat för gott tror jag. Nu ser det ny ut igen :) Vi har inga planer att gå ut på ett tag tyvärr så att hela barnvagnen kan lika gärna vara inne. Jag tycker mest synd om Leona faktiskt! Hon har varit inne hela tiden, jag får ju frisk luft då o då.

Idag ska jag iväg till gymmet, efter två dagars uppehåll, jag har inte varit på gymmet sen i Söndags. Idag är det dags att träffa min personliga tränare och då ska jag även få kostsplanen. Spännande :)

Mardröm

Jag drömde en jättekonstig och hemsk dröm inatt! Jag drömde att Deli och jag hade adopterat Leona och vid det tillfället var vi gifta. Men av någon konstig anledning så skilde vi oss och blev sambo istället. Då kom sjukhuset som vi hade adopterat henne från in i bilden. De tog tillbaka Leona och ville hitta ett nytt hem åt henne för att vi inte var gifta mer. Jag grät så mycket, men jag kunde inte göra så mycket åt saken. Leona blev helt apatisk för att hon saknade mig så mycket men sjukhuset ville inte erkänna att hon hade det bra hos oss. Ja, det går inte att förklara men jag mådde hemskt i drömmen och jag mår ännu sämre nu när jag har vaknat. Jag tittar på Leona och tänker att ingen får någonsin ta henne ifrån mig, hon är mitt ALLT! Jag har en sån äcklig känsla i kroppen nu som inte vill försvinna fast jag vet att det bara var en mardröm!

Leona nio månader

Min älskling blir 9 månader idag <3
Det går så fort!


Ur funktion

Vi brukar ha två fungerande tvättmaskiner i tvättstugan men idag fungerar bara EN! Jag har sååå mycket tvätt och Deli är fortfarande på jobbet. Jag missade en timmes tvättid idag, men min bror kom över och passade Lea medan jag la in tvätten! Mycket dålig start. Jag kommer att tvätta det jag hinner och kan och sen får jag boka om en ny tid den här veckan igen. Det värsta är att alla tider brukar vara upptagna så att jag får se hur det blir med den saken.

Borås Tidning

Leona var med på förstasidan av BT (lokaltidningen). Artiklen handlade om populära namn! I Lördags var hon också med i BT, med då var det födelseannons (det blev lite sent insänt, men bättre det än aldrig).

Liten tjej har blivit stor tjej

Nu har jag lagt ut babyskyddet på blocket och hoppas att den blir såld snart. Synd att ha den på vinden liggandes där när någon annan kan ha användning för den. Den är i mycket fint skick och aldrig krockad såklart!




Ni förstår...

...säkert att jag har börjat ta träningen på fullaste allvar. Jag SKA gå ner 10 kg till Juni/Juli, punkt slut! Även om det innebär att jag måste gå igenom ett tufft träningspass varje dag i sex månader, så ska det bara fungera. Jag har även börjat tänka lite på vad jag stoppar i mig. Vi var och storhandlade igår och jag köpte INGEN chipspåse eller ostbågar eller någon annan sådan sak som jag är svag för. Vi köpte juice istället för cola och fanta, det kan vi bjuda folk på om de kommer på besök. Vi köpte några kakor för att vi får besök på Fredag, men jag är inte så mycket för sånt om det inte ligger framme på bordet, så att det ska inte vara några problem att undvika.

Nu ska jag göra en omelett till mig själv och Leona ska äta gröt! Sen ska hon och jag ut med soporna till återvinningscentralen. Inte kul, men vi måste :)

Ikväll blir det träning igen och då ska jag styrketräna!
Ha en underbar Måndag,
Hugs


Fatburn

Det blev ingen yoga utan fettförbränning idag med! Skööööönt! Nu ska jag äta!

Take care,
Hugs

Akta Graco Cosmic Comfort

Det här är Leonas nya bilbarnstol:


Söndag

Idag ska jag åka och träna yoga kl 1030, komma hem och duscha och sen åka och handla mat, hem och fixa mig och vid kl 16 ska jag träffa några tjejkompisar i en liten lokal.

Jag skulle egentligen hinna åka in till köpcentret i Knalleland för att kolla in en klänning som mamma pratade om, men det orkar jag inte med.

Njut av Söndagen,
Hugs

Klapp på axeln till migsjälv

Jag är inte en sån person som skryter eller går runt och berömmer mig själv, men nu måste jag för att jag är så stolt! Jag klarade hela konditionsprogrammet utan att ge upp! Jag kom hem och var helt glad pga endorfinerna i kroppen. Efter maten blev jag dock trött men det är OK, då somnar jag förhoppningsvis bättre på natten.

Ha en underbar Lördag,
Hugs

Lördag

Idag köpte vi en ny bilbarnstol till Leona! Acta Graco blev det, ska försöka visa bild på den lite senare. Nu ska jag göra mig i ordning och åka till gymmet. Jag ska köra fettförbränning dvs gå på löpbandet, crosstrainer och avsluta med rodd.

Ha en underbar Lördag
Hugs

Jag är så duktig

Jag är så stolt över mig själv! Jag tränade bra och effektivt helt på egen hand :)

Iväg till träningen

Nu är det jättefint här hemma, rent och fräsht :)
Jag ska åka till träningen och lyfta lite skort hehe. Det är första gången på en månad. Lite pinsamt, men men...

Vi hörs,
Hugs

Fredag

Den här veckan har känts jättelång! Det är så skönt att det äntligen är Fredag! Vi har inte hunnit gå och titta efter en bilbarnstol till Leona än, så det måste vi göra imorgon. Idag står städning på agendan, det behövs verkligen! Jag har varit så lat i veckan. Idag kom Leonas nappar och klänningen från tradera. Jag har inte provat klänningen på, men den är söt och sval, hoppas att hon kan ha den till våren och inte växer ur den för snabbt. Napparna suger hon inte på utan tar ut den hon har i munnen och undersöker grundligt, hon vet att de inte är de gamla vanliga haha, så söt hon är!

Jag har även bestämt mig för att behålla stövlarna! Mamma, syrran och Deli tyckte att de var jättefina så att det finns inte så mycket att klaga på. Deli brukar inte gilla kläder och skor jag köper, så att jag blev förvånad när han sa att de var fina :)

Ja, nu får jag faktiskt gå upp från soffan och ta tag i städningen, annars blir det aldrig av! Sist ska jag städa toaletten och ta en välbehövlig dusch. Allt detta kommer att ta 3-4h med Leona omkring mig som bara går efter mig överallt med sin gåstol och drar ner tvättkorgen och allt hon når haha :)

Ha en underbar Fredag!
Hugs

Nya stövlar

Det gick bra med Leona idag, hon fick sprutan och jag var nog mer rädd än vad hon var. Hon grät litegrann efteråt men nu mår hon bra. Jag köpte även laktulos så att hon kan göra nr två lite lättare. Idag har hon inte ens försökt för att hon är så rädd eftersom det gör så ont! Stackarn!!

Påväg hem gick jag in i Euroskor och köpte nya stövlar, men jag vet inte om jag ska behålla dem. Visst de är snygga, men de sitter inte perfekt! De sitter lite löst vid smalbenet. Jag har 10 dagars öppet köp så att jag får känna efter lite och sen får jag bestämma mig. Det lutar mer åt att jag behåller dem. Vad tycker ni?

   


TBC spruta

Snart ska vi iväg till vårdcentralen för att Leona ska få TBC (tuberculos) sprutan. Alla barn med utlänska föräldrar, eller utlänsk bakgrund måste ta den. Jag tycker bara så synd om min dotter, först förstoppningen som hon lider av och nu sprutan som orsakar svullnad i flera dagar och ärr för livet!

Förstoppad

Jag tycker så otroligt synd om Leona! Varje gång hon ska göra nr 2 så skriker hon av smärta och till slut kommer det pyttelite! Jag har försök med katrinplommonspuré men det har inte hjälpt. Jag var på apoteket men de säger att de inte har något för så små barn, i så fall får jag tala med BVC så att de kan skriva recept. Jag får prova med katrinplommon någon dag till och sen får jag ringa dit. Stackarn!!

< 5h

Idag är jag på jättedåligt humör! Jag har sovit mindre än 5h inatt! Vi la Leona kl 21,30 och sen vaknade hon och vägrade somna om till kl 5. Under hela natten ville hon att jag skulle hålla henne. La jag henne på soffan så skrek hon, la jag henne i sängen, samma sak, la jag henne på golvet, skrik skrik, ja hon ville bara skrika tydligen.

Idag vaknade hon vi nio-tiden för att dricka ersättning och sen dess har hon inte sovit igen. Jag försökte med gröt nu men det vägrade hon äta. Så fort hon somnar ska jag också göra det. Jag har sån huvudvärk och jag är jätteirriterad.

Man blir beroende...

...av tradera. Jag vunn budgivning på ytterligare två klänningar till Leona. Nu får det räcka!!

Klicka för att visa Megabild! Jättefina klänningar! Drappa Dot och H&M. Mkt bra skick!!!!


Åh vilken lycka!

Så härligt när man ser sitt barn göra något nytt för första gången! Idag var första gången jag såg Leona krypa framlänges, mer än några cm i taget! Hon har krypit baklänges sedan hon var 6 månader gammal och hon tog sig från punkt a till punkt b genom att snurra runt mage, rygg, mage, rygg för att nå fram till sitt mål. 

Men idag så hände det!! Hon vaknade och jag la henne på golvet, (vilket jag sällan brukar göra, jag lägger henne oftast i gåstol) och då började hon krypa framlänges för att ta en leksak. Det roliga är att den låg några meter bort och hon kröp hela vägen dit och tog tag i den :))))))

Åh min underbara tjej! Jag älskar henne så mycket!

Napp

Min man och jag kommer inte överens om en sak! Jag vill att vi ska sluta ge Leona napp, men Deli håller inte med! Jag är med henne hela dagen och då får hon nästan aldrig nappen under dagen. När det är dags att sova middag så får hon nappen för att då blir hon lugn och somnar ganska omgående. Samma sak gäller på natten. Det händer att hon gråter efter den mitt på natten och då får jag gå  upp och ge henne den så somnar hon om. Jag tycker att hon har blivit så pass stor nu att hon inte ska behöva trösta sig med napp, utan hon ska klara av att somna på egen hand, men Deli tycker att hon fortfarande är liten och vi kan vänta ett par år till med att ta bort nappen!

Ja, jag kan inte göra så  mycket mer än att beställa nya nappar om vi ändå ska "vänta ett par år till med att ta bort nappen"! Som sagt jag ger den nästan aldrig på dagen, men ibland är det skönt att ge henne den för att hon blir lugn när hon är ledsen eller gråter.  Deli däremot ger henne nappen utan närmare eftertanke när han kommer hem från jobbet och då brukar jag ta ut den illa kvickt (ibland gör Leona det själv innan jag ens hunnit göra det haha).

Leona har många nappar som inte används alls, de har hon haft ett par gånger vardera, men de bästa är hennes namnnappar som Deli beställde när vi kom hem från BB. Nu har hon haft dem så länge (vi har varvat mellan tre st) och det känns inte så fräsht längre. Min favorit är den genomskinliga, så det har hon fått ha mest :) Eftersom hon oftast använder napp bara när hon ska sova så har de inte hunnit bli utnötta eller nått sånt. Jag har även kokat dem några gånger.

På den första bilden är det de napparna hon har använt hittills. Det står såklat Leona på de hon har :)

 
De här beställde jag idag och de kommer hem om ca 3-5 arbetsdagar. Det står Leona på de här också såklart :)


Varma fossingar

Jag talade om att jag inte mådde så underbart igår och ville slippa tvätta, men Deli gick ner med tvättkorgen och började med tvätten och sen mådde jag bättre och tog över. Jag låter Deli tvätta i nödfall, annars vill jag alltid tvätta för att då vet jag exakt vad jag gör, samma sak är det med allt här hemma. Jag är jättedålig på att dela ansvaret hemma, men jag är jätteduktig på att klaga att jag gör allt :)

Idag mår jag bättre, tack och lov. Lea vaknade kl8,30 för att hon var hungrig och vid kl 9 la jag henne i dubbelsängen och vi sov till kl 11. Underbart!

Leona har ett par stövlar/kängor från H&M som är jättetunna och jag försökte få på dem med ullstrumpa i med det är omöjligt! Jag har därför varit tvungen att köpa nya till henne så att hon har varma fötter på skidresan. Jag ville inte att de skulle kosta mycket i och med att hon endast kommer att ha dem ett par gånger och sen kommer ju våren, då behöver hon inte varmafodrat.

Klicka för att visa Megabild!

Jag letade på tradera och hittade ett par jättesnygga från ECCO, men jag blev överbjuden i sista sekunden och sen avslutades auktionen :( Efter det la jag ett bud på ett par kavat kängor som var helt OK och vann dem och en söt sommarklänning till Leona. Kängorna behöver hon till skidresan så att det var ett planerat köp men klänningen var ett spontantköp från min del för att hon är inte i behov av klänningar, hon har massor. Det var 1 minut kvar på auktionen och jag bara la ett bud just då och vann klänningen :)


Klicka för att visa Megabild! Kavat vinterkängor i storlek 20. Klicka för att visa Megabild! SUPERSÖT klänning i fina färger  *RETRO *


Djungel

Det är en hel djungel när man ska välja barnvagn och bilbarnstol! Vi tycker att det är dags att byta Leonas bilbarnstol för att hon har blivit stor! Vi kommer att köpa en ny till helgen för att vi måste ha en mer bekväm till henne när vi åker upp på skidsemester. Jag googlar runt men jag vet inte vilken vi ska ha, alla har sina åsikter om vilken som är bäst eller sämst! Jag funderar på att köpa en ny barnvagn också i samma veva, men vilken? Den hon har nu fungerar jättebra, men den känns klumpig sen vi bytte till sittdel. Eller vi kanske ska behålla den här barnvagnen i ett par år till och byta till en sulky sen? Hmmm...

En sak är säker i alla fall, hon kommer få en ny bilbarnstol och vi köper ingen begagnad utan den får kosta vad den kosta vill, bara den är säker och bra! Min fråga är bara, vilken är säker och bra?


Ny storlek

Ni vet mina nya svarta stuprörsjeans, jag tvättade dem i helgen för första gången. Jag är så glad att jag gjorde det för att det var så jag upptäckte felet. När jag tog ut dem ur tvättmaskinen för att lägga dem på tork så upptäckte jag att sömmarna hade lossnat precis under gylfen så att det såg ut som ett stort hål! Som tur var hade jag kvittot kvar för att jag köpte dem för två veckor sen. Jag gick till JC och talade om vad som hade hänt och det var inga som helst problem att få nya. När jag ändå fick nya så bad jag om en mindre storlek dvs 29" för att de förra kunde jag ta av mig utan att dra ner gylfen (det ser jag som ett tecken på för stor storlek). Jag fick dra upp dem hela tiden även fast jag hade skärp på mig! Nu har jag inte haft på mig de nya, bara provat (de var jättetighta vid midjan men jag kunde i alla fall knäppa dem helt), så att jag hoppas att de är mer bekväma och mer slitstarka den här gången.

Jag har köpt koksaltsspray till Leona och försökt få henne att dricka mycket vätska och jag hoppas att hon blir bättre snart. Min lilla tjej, jag tycker så synd om henne, hon borde inte vara förkyld, jag borde kunna ta över alla hennes besvär...men det kan jag inte :(

Ha en bra dag,
Hugs

Förkyld

Jag blev uppringd av barnmottagningen och jag talade om vad Leona har för symptom. Enligt dem så är det inte nödvändigt för oss att komma upp till sjukhuset. Hon är bara förkyld och det är vanligt förekommande i den här årstiden och att det håller i ett bra tag. Jag ska se till att hon äter och framför allt dricker ordentligt, till och med tvinga i henne vätska om jag måste. Jag har aldrig mätt Leas temp och hon sa "men det måste du göra!". Fan, jag som ville slippa det tills hon blir större och kan ha den i munnen! Jag har temp och skydd till temp men jag har aldrig vågat stoppa in den ... ja den ska in bakvägen hos barn i alla fall. Jag fick mod till att göra det och hennes temp är bra, 36,6 och min var 36,8.

Så hennes råd var att jag skulle använda koksaltslösning i Leas näsa varje timme för att rensa kanalerna, få henne till att dricka mycket vätska och mäta temp då och då. Har hon över 39 i feber i några dagar så ska jag ringa upp dem igen. Men Lea har inte haft feber en enda gång vad jag kan minnas, inte när jag har känt med handflatan mot hennes panna i alla fall. Haha handen är mitt redskap, det är så jag har kontrollerat hennes temp hittills :)

Nu ska jag inte vara nojig och orolig utan jag följer de råd hon gav mig så får jag hoppas att Leona blir helt frisk från förkylningen så fort som möjligt!

Barnmottagningen

Nu har jag ringt till barnmottagningen och de ska ringa upp mig imorgon! Jag tycker att den här förkylningen har hållit i sig länge och hon blir bara mer och mer täppt i näsan och mer och mer gnällig. Hon äter inte som hon brukar, hon vill inte dricka ersättning, hon vill inte något, bara gnälla! Stackarn kan inte sova på nätterna för att hon inte kan andas som hon ska!

Här hemma går det åt massor av näsdroppar men de hjälper bara en liten stund sen är vi på ruta ett igen! Jag tycker så synd om henne, jag önskar att jag kunde ta över det på något sätt. Jag hoppas bara att det inte är något mer allvarligt än en vanlig förkylning, men jag vill inte hoppas utan jag vill veta!

Skidsemester

Nu har vi bokat stuga och vi åker den 4/2. Vi stannar där till Söndag. Det bästa av allt är att hela min familj kommer med :) Såå roligt!! Leona är fortfarande förkyld och hon äter inte som hon brukar :( Jag mår också dåligt, men det blir bättre och bättre för varje dag. Vi har vår bil på reparation för att det var en som repade den på parkeringen och vi får tillbaka den på Fredag (hoppas). Då ska jag börja åka till gymmet igen. Jag mår förhoppningsvis bättre till dess och kan ta tag i träningen.



Ha en underbar Tisdag,
Hugs

Sömnlös

Jag har varit uppe med Leona till kl 6 på morgonen! Gissa om jag är trött?? Hon kunde inte sova för att hon var så täppt i näsan. Jag la näsdroppar och det släppte ett litet tag och sen blev hon täppt igen. Jag tycker så otroligt synd om henne. Det värsta är att jag också är förkyld och helt orkeslös.

Hon vägrade sitta med mig på soffan, hon ville att jag skulle stå och hålla henne. Jag orkade inte, så att jag la henne i bärselen och gick runt och vaggade lite tills hon somnade mot mitt bröst. Jag var helt utmattad! Hon vaknade kl 11 igen och sen dess har vi varit uppe. Hon åt en portion gröt och 100 ml ersättning och det är jättebra, för att hon åt inte som hon brukar igår. Jag ska sova igen så fort hon gör det. Jag tycker inte att det hjälper att "sova när barnet sover", eftersom får jag inte min nattsömn så är det struntsamma om jag sen sover hela dagen, jag blir inte piggare för det. Men nu har jag inget val för att jag är helt slut i kroppen!

Jag ser ingen tand som har spruckigt igenom, men tandköttet är fortfarande lite svullet och det river lite när man känner med fingret...Det kanske inte är dags än. Vi väntar och ser.

Ha en underbar Måndag,
Tillbaka till verkligheten för de flesta :)

Hugs


Besvär

Jag har mått jättedålig sen första Januari och gör det fortfarande! Jag är täppt i näsan, hostar och nyser! På morgonen är det värst. Jag har hela tiden tänkt att det är OK att det hände mig för att jag är vuxen, jag kan hantera det, bara inte Leona blir förkyld! Men nu har hon blivit smittad av mig :(

Hon mår så dåligt och jag blir så ledsen! Hon kan inte riktigt komma till ro på natten för att hon är så täppt i näsan och måste andas genom munnen. Samtidigt gråter hon efter nappen. Jag har provat med näsdroppar men det hjälper inte. Inte nog med det så är det en tand som besvärar henne, jag kan känna på nederkäken att det är en tand på g, men det har inte riktigt spruckigt igenom.

Jag har så dåligt samvete att hon blev smittad av mig, men det var väntat i och med att hon är med mig ganska många timmar av dygnet. Jag hoppas att vi båda blir friska snart, men framför allt att min Leona slipper alla dessa besvär, jag önskar att jag kunde ta över dem på något sätt :(

God natt på er,
Hugs


Kallt

Sålänge den här kylan håller i sig så kommer jag och Leona hålla oss inne :) Det är fööör kallt att gå ut och det finns inga kläder i världen som håller kylan utanför Leas lilla kropp, eller den risken tar jag inte i alla fall. Jag fryser konstant och jag vet inte om Leona också gör det, jag vågar inte ta på henne massor av kläder här hemma för att hon hatar när det är för varmt! Dilemma!

Ta hand om er,
Hugs

X-box

Nu har vi det också!

Deli samlar på sig massor av leksaker inför pappaledigheten. Laptop, x-box, VM i fotboll! Ja, han kommer att få vara effektiv med sin tid här hemma...passa Leona, spela spel eller titta på fotboll? Stackarn, han har inte förstått att det bara heter pappaledighet, men man är allt annat än ledig :)

Tvåbarnsmamma

Jag har bara 5 sekunder på mig att skriva detta inlägg!!

Idag är jag barnvakt åt min kompis son och det har inte varit lätt måste jag säga! Jag kommer att vänta läääääänge läääääänge läääääääänge innan jag skaffar ett barn till...eller inte alls överhuvudtaget! Han är 13 månader och Leona 8 månder...

Ha en underbar Måndag!
Hugs

Nyårsafton

Lite bilder:

Jag med Leonas partyhatt
 
Hela familjen

Deli och Leona tittar på raketer 

Inte mitt favoritkort, men såhär såg jag ut i alla fall


RSS 2.0