Leona 11 månader idag

Grattis till min lilla stjärna!

Uppdatering

Det händer saker men jag uppdaterar inte för att jag skriver hellre korta statusuppdateringar på facebook. Jag tror också att de flesta som följer min blogg har mig som vän på facebook! Det som har hänt är att Leona har kommit ut ur gåstolen och jag blev rädd, hon har gått 3 steg utan stöd, hon står utan stöd hur länge som helst, hon har fått 4 tänder och 2 till har spruckit ut, jag har misslyckad blondering på min utväxt så att det ser orage ut, den här veckan blir det fyra veckor sen jag började jobba osv. Jag kommer inte på nått mer som har hänt men det är säkert nått jag har glömt.

Så, där fick ni en lite uppdatering :)
Hugs

Dåliga beslut

Jag måste få skriva av mig lite för att jag är irriterad och förbannad! Jag gör så jävla dåliga beslut när det kommer till pengar att jag vill spy på migsjälv! Jag har betalat mycket pengar till en personlig tränare som inte har hjälpt mig ett piss (inte hans fel enbart mitt för att jag går inte och tränar eller följer kostprogrammet som jag ska), både innan jag blev gravid och efter graviditeten, det innerbär fleeeeeera tusenlappar! För de pengarna kunde jag ha köpt massor av kläder eller åkt på en fin semester utomlands. Jag har lagt ner så mycket pengar på mitt blonda hår och utväxten kommer fram på några veckor. Jag var hos frissan idag och fick ge ytterligare 500kr och jag är inte det minsta nöjd, det innebär att jag har spenderat 3000kr totalt på mitt blonda hår hittills och jag är inte ens nöjd för att nu är utväxten orange! Jag är pissförbannad på MIGSJÄLV!

Ha en underbar Onsdag,
imorgon ska jag jobba.

Hugs

My eyes

Eftersom jag inte uppdaterar så ofta så kan jag bjuda på en bild i alla fall:




Förberedelser i mitt huvud

Jag tänker och planerar hur jag ska organisera Leonas ettårs kalas! Vi ska bjuda Delis närmaste familjemedlemmar och mina på Lördagen den första Maj. Leona fyller ett år på Tisdag den 27:de April, men då jobbar jag och alla andra så det blir inte så lätt för någon av oss att samlas just på hennes ettårsdag. Jag kan inte fatta att hon blir så stor! Jag sitter och skriver dethär med tårar i ögonen för att tiden har gått så fort, bebistiden bara försvann som om den aldrig existerade!

Jag vet ungefär hur jag vill ha det, men ingenting är köpt eller klart. Jag har försökt hitta en heliumtub för att blåsa ballongerna så att de flyger upp på taket, men det är omöjligt för privatpersoner att köpa sånt verkar det som...Jag tänkte blåsa lite ballonger, smörgåstårta, tilltugg, och en tårta med en prinsessa på! Jag har inte hittat de perfekta ballongerna heller, det ska stå "Grattis på ettårsdagen" eller något sånt...men jag har inte funnit såna än. Jag har 1,5 månad på mig att hitta dem :)

Lekborgen

Jag har gått till Lekborgen med Leona i två dagar nu och hon älskar det! Det är en ställe med massor av bollar och det finns en liten barnavdelning för de som är under 5 år, därinner går jag in med henne och leker :)

Leona älskar barn så hon pratar (sitt eget bebisspråk) med varenda unge hon ser där och skriker av lycka och är helt underbar haha!

Vi ska dit till helgen igen för att Deli vill se henne leka i bollhavet :)

Första dagen på jobbet avklarad!

Jag har så ont i huvudet av att jag har suttit framför en skärm hela dagen och det var mycket att ta till sig, men det gick bra! Nästa arbetsdag är redan imorgon, sen är det helg :)

Hugs

Superwoman igen

Oj oj oj, så effektiv jag har varit idag igen! Nu har Deli ett helt rent hem från topp till tå i vart enda vrå när han kommer att vara hemma med Leona imorgon :)

Ha en underbar Onsdag!
Hugs

Superwoman

Jag har varit så otroligt flitig idag att jag inte minns när jag var sånhär sist! Jag tror att det är solen som har förändrat mig till en helt annan människa :) Jag har städat hela lägenheten, gått till stan med Leona, lagat mat, handlat mat, renbäddat sängen, vikt kläder, sorterat Leonas kläder, tvättat kläder och håller fortfarande på. Jag ska hämta sista tvätten nu kl 23 sen ska vi lägga oss. Deli mår inte bra så hans uppgift har varit att se efter Leona medan jag har flängt runt hehe.

God natt på er,
Hugs

Rent hus

Solen sken in i vardagsrummet och jag så att fönsterna inte var så rena, så jag tog tag i saken och putsade rent dem. Det är så skönt när jag får sån motivation och bara gör saker och ting som behövs göras. Nu är de i vardagsrummet och sovrummet rena, imorgon får jag ta köket och hallen för att jag hade inte tid idag. Jag dammade också och det är så bra att göra det när solen lyser in för att man ser vart enda dammkorn.

Jag håller på att laga mat och tvättar kläder. Mycket effektiv hemmafru med andra ord! Idag har varit en underbar dag tack vare solen! Jag blir så pigg, glad och lycklig när solen tittar fram!

Hugs

Förberedelser

I övermorgon börjar jag jobba! Ikväll ska jag gå igenom min garderob och lägga fram kläder jag ska ha på mig på Tordag och Fredag :)

Det är lite pirrigt och jag vet inte om det är solen som har fått mig på bättre humör eller vad, men det känns helt OK att gå tillbaka till jobbet. Det kändes motigt för några dagar sen, men inte nu :)

Solen skiner och så fort Leona vaknar så ska hon få äta lite sen tar vi en promenad ner till stan! J

Ha en underbar solig dag,
Hugs

RSS 2.0