Jag borde sova

Jag är tvungen att vakna kl 5 när jag börjar första morgonpasset. Tröttsamt men man får sluta kl 1430-15 och det är jättebra tycker jag! Igår vaknade jag kl 5 för att jag jobbade tidigt, idag gjorde jag det också och imorgon ska jag gör det med! På Fredag har jag sovmorgon för att då jobbar jag 14,30-21,15 (telefonbanken). Där fick ni mitt schema för den här veckan haha.

Jag har inte berättat en sak, jag har varit med om att höra en skottlossning (två skott rättare sagt) när jag var påväg till jobbet igår. Jag trodde det var någon som avfyrade rakter när jag sen hörde ett skrik. Jag trodde inte att nån hade blivit skjuten mitt på ljusa dagen, men så var tydligen fallet. Sen har vi även haft ett rån på ett av våra kontor men som tur var jobbade jag inte där...jag hade blivit livrädd.

Nu är Deli på något biljarcafé och kollar på nån fotbollsmatch. Jag är jättetrött och ska snart försöka lägga Leona för att jag ska upp tiiiiiiiiiidigt!

Jag borde verkligen sova nu för att jag är så trött att min hjärna inte fungerar mer, den är på standby läge haha!
God natt,
Hugs

Leona 1 år idag!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS till min underbara, vackra, fina och bästa tjej!!
Vi älskar dig mest i heeeela världen!

Stressig vecka

Det är en mycket stressig vecka för mig! Har börjat jobba heltid, måste fixa inför kalaset osv...mycket på en gång!

Börjar på heltid

Imorgon börjar jag jobba heltid! Tiden med Leona har gått otroligt fort och jag är så glad att jag har henne! Hon är ljuset i mitt liv! Idag ska jag inte planera in någonting, jag ska bara slappa och förbereda mig mentalt inför ny fas i livet, dvs kombinera jobb och familj.

Det känns roligt att börja på något nytt, fast helt nytt är det ju inte i och med att jag har jobbat två dagar i veckan i två månader nu :)

Ta hand om er,
Hugs

Onsdag

Jag har lust att träffa folk och hitta på något idag, men ingen är ledig för att alla jobbar eller är upptagna med sitt! Det är min sista mammalediga dag med Leona och jag borde ha utnyttjat dagen mer effektivt, men vad ska man göra egentligen? Jag har suttit framför datorn, plockat, dammsugit och dammat, matat Leona, bytt blöja på henne, lekt med henne, träna på att gå med henne osv. Såna vanliga saker man gör när man är hemma med barn. I vanliga fall brukar tiden gå jättefort, men inte idag! Jag längtar tills Deli kommer hem. Inte för att vi ska hitta på nått speciellt, men det är trevligt med lite sällskap :) Jag funderade på att ta ut Leona på en promenad men det blåser så otroligt mycket så att det hade inte varit roligt för varken mig eller henne.

Imorgon jobbar jag och det ska bli kul att komma ut lite!
Ta hand om er,
Hugs

Leona går

Hon tog sina första tre steg när hon var 10 månader gammal, och det har hon gjort i en månad men sen har hon inte vågat mer. Men nu, en vecka innan hon blir ett år gammal så går min lilla tjej :) Hon går jättemånga steg och sen tappar hon balansen och ramlar på rumpan. Hon är så söt när hon går, som en liten anka haha. Jag är så stolt! Men nu kommer oron också. Det kommer att ske olyckor, senast ikväll var hon nära på att skada sig rejält hos min mamma. De har hårddisken på golvet och hon gick snabbt och tappade balansen, men jag fångade upp henne snabbt. Det var sååå nära att hon ramlade på kanten av hårddisken där det finns en hård metallbit på. Mitt hjärta bankade så hårt och jag blev så rädd! Men inte Leona, hon fortsatte att gå direkt efter det igen. Nu vill hon inte sitta längre, bara gå och krypa. Ja hon har börjat krypa på alla fyra också, det kunde hon inte innan, för då ålade hon sig fram bara. Hon utvecklas i illfart nu :)

Jag är sååå stolt över henne att jag får tårar i ögonen! Jag trodde inte att hon skulle börja gå förrän hon blir 1,5 år gammal eller så, men jag hade fel! Fram till sommaren kommer hon att gå jättebra och ha bra balans och kontroll tror jag. Det är jättebra för då kan hon gå på sanden i Mallorca och känna sanden mellan tårna :) Vi kommer att köpa sandleksaker (hink, kratta, spade etc) och bygga sandslott tillsammans med henne och bada massor. Åh vad jag längtar till sommaren och njuta tillsammans med min lilla familj!


Hur söt får man vara?

Jag var och hämtade ut Leonas pass idag! Ja, hon har ett helt eget pass min lilla tjej :) Jag undrar bara: Hur söt får man vara? Hon ser helt bedårade ut och hennes två framtänder i underkäken syns på kortet. Det tog ett tag innan tjänstekvinnan på passavdelningen fick ett normalt kort på henne, för Leona tittade bort och gjorde massor av grimaser hela tiden hahaha. Nästa gång hon ska förnya sitt pass är hon 6 år gammal! Då har jag hunnit bli 31 år gammal, är förmodligen 2 barnsmamma, har varit tillsammans med Deli i 15 år och bor i en trea eller fyra i nån bostadsrätt. Det känns långt dit men det är faktiskt ganska snart för att tiden rinner iväg snabbare än jag hinner med...

Det är min sista mammalediga vecka :(

Nu på Torsdag-Fredag jobbar jag och från och med nästa vecka börjar jag jobba heltid. Deli är hemma med Leona till September och sen börjar hon på dagis! Det har gått alldeles alldeles för fort måste jag säga! Det känns bitteljuvt att börja jobba heltid. Bittert för att jag inte får vara med min lilla tjej varje sekund men jag visste att den dagen skulle komma förr eller senare och ljuvt för att det är nyttigt och bra för mig att komma ut i arbetslivet...

Jag är så lyckligt lottad över att jag har Leona, det är helt obeskrivligt!

Vaah??!

Jag fattar inte vad det är som händer med mig! Förra veckan svullnade jag upp jättemycket och blev ledsen för att jag såg gravid ut. Jag tappade matlusten och åt inget på tre dagar och strax efter det fick jag mens så jag tror att det beror på det (har bytt p-piller). Mycket konstigt för då brukar matluseten öka, men icke. Då gick jag ner nästan ett par kilon o sen dess har jag ätit mindre än vanligt, jag brukar annars äta minst en eller två stora portioner till lunch och middag, men nu får jag inte i mig så mycket mat. Jag hade gått ner ytterligare lite till och nu väger jag lika mycket som 2008 när vi var på Mallorca. Visst, det är jättekul men HUUUUR? Går jag ner tre kilo till så är det jättebra för att då har jag nått mitt mål för Beach 2010 :)

Även om jag inte går ner ett gram till så kommer jag ändå köpa ny bikini i år som jag känner mig fin i och ha jättekul på Mallorca :) Längtar!!


Full rulle

Jag är helt slut! Leona är så livlig och vill krypa runt överallt, ställa sig upp mot alla möbler, väggar, skåp osv. Vi får springa runt henne och skrika nej nej nej hela tiden! Får hon inte som hon vill så skriker hon och blir jätteförbannad. Det tar på nerverna och jag försöker tänka att hon är liten och inte förstår när vi tillrättarvisar henne, men det är jobbigt!! Hon somnade precis och jag kände bara "nu får jag vila" haha!

Den här kommande veckan är min sista mammalediga vecka! Väckan därpå börjar jag jobba heltid. Jag får passa på och njuta av den här tiden för det kommer att komma en dag då jag kommer att vilja vrida tillbaka tiden jag hade tillsammans med min lilla tjej :)

Nu ska jag inte vara för sentimental, hon är fortfarande liten och beroende av mig så jag har några år på mig att njuta fullt ut. Det blir värre när hon kommer upp i tonåren och har knappt tid att heja på mig för att hon ska ut med sina kompiar, killar, festa bla bla bla...

Det bästa för mig just nu vore att sova när Leona sover för sen blir jag trött under dagen, men jag gillar samtidigt att vara uppe med Deli och bara softa... Hmmm, jag väljer nog att vara uppe lite till :)

Fint

Jag är nöjd med leverans nr 2 från H&M. De sitter fint :)

Hugs

Condesa de la Bahia

Vi åker till Mallorca, Alcudia och hotellet vi kommer att bo på heter Condesa de la Bahia (vi bokade via Ving). Resan kostade ca 29000 kr för oss tre och vi kommer att vara där i två veckor. Det är ett all inclusive-hotell, perfekt beläget direkt vid Murostranden och nära ett litet lokalt centrum. Barnvänligt också :)

Deli och jag bodde på det hotellet 2008 och det var en riktig minnesvärd resa! Det var sista resan vi gjorde tillsammans bara han och jag :) Vi sa till varandra att om vi får barn nångång så ska vi åka dit igen. Det fanns massor av barn där och de verkade ha så himla roligt. Nästan så att vi blev sugna på att skaffa egna haha. Nån vecka efter eller kanske en månad efter den resan blev jag faktiskt gravid. Be careful what you wish for cause you just might get it heter det ju hahaha. Jag är glad att jag blev gravid för att Leona är det bästa som har hänt oss :)

Vi är så glada att vi åker tillsammans med vårt lilla mirakel. Jag är mest glad över att Leona kommer att få uppleva det! Jag har rest massor sen jag var liten, först med mina föräldrar och sen med min pojkvän (numer make) men nu är det en ny fas i livet. Jag reser för att mitt barn ska ha roligt och jag vill att hon ska minnas tillbaka på sin barndom och tänka tillbaka på hur roligt hon hade på resorna med sina föräldrar...som jag brukar göra...

Det växlar snabbt

Igår var jag ute på lekparken med Leona och hon gungade och hade jättekul. Senare på kvällen gick Deli, jag och Leona ut en sväng och promenerade. Mycket trevligt måste jag säga! Det var jättefint väder hela tiden, men när vi gick på kvällen så hade jag tagit för lite kläder på Leona så när vi kom hem var hon iskall! Jag mådde sååå dåligt över det och jag kände mig som en dålig mamma, men nu vet jag i alla fall till nästa gång!!

Jag mår fortfarande inte bra, men jag försöker hålla humöret uppe och njuta av min familj. Jag har hamnat i en konstig period då jag bara vill vara med min familj, pussas och kramas för att man vet aldrig hur länge man har varandra, man ska njuta av varje sekund. Jag vet att jag låter sentimental men jag har börjat tänka på det, att jag inte ska ta min familj för givet, jag vill njuta av varje sekund nu när vi är så lyckliga! En sak har jag lärt mig i det här livet på mina 25 år och det är att lyckan kan vända snabbt! Just när man är som lyckligast så kommer något/någon och förstör allt! Sen ska man börja om från noll igen...

Idag är det inte alls lika fint väder som igår, men eftersom Deli har en lååång dag på jobbet idag så tänkte jag gå ner till stan och försöka äta lunch med honom om han hinner och kan. Han säger att dagen känns underbart när han får träffa oss på lunchen :)

Hugs

Mallorca

Nu har vi bokat resan till Mallorca! Vi åker den 22/6 och kommer hem 6/7. Det ska bli UUUUUUUUNDERBART! Jag verkligen verkligen verkligen längtar!!

Vi åker till samma hotell som vi var på 2008.




Sweet memories

Jag hade hoppats på att få leveransen från H&M idag, för att då hade jag haft på mig den vita skjortan till middagen ikväll, men det verkar inte bli så. Nu vet jag inte vad jag ska ha på mig, jag kanske tar på mig min beiga skjorta som jag hade på Nyår! Den är fin, men jag hade hellre föredragit något helt nytt :/

Det ska bli mysigt att gå ut och äta middag med Deli, det var faktiskt ganska längesen vi var ute på tu man hand :) Jag blev ganska rörd igår och nostalgisk på nått sätt när det blev midnatt och datumet ändrades till den 7/4 = Delis och min dag! Jag låg i sängen och tänkte, vart har tiden tagit vägen, allt har gått så fort och jag känner mig inte alls 10 år äldre. Deli får mig att känna mig ung, jag har vuxit upp med honom, vi har gått igenom tonåren ihop och blivit mognare och starkare ihop! Nu är vi en riktig familj när vår underbara dotter har kommit in i våra liv! Jag känner mig fortfarande som 15-16 år och full av liv och drömmar. Jag ser migsjälv i spegeln och kan konstatera att jag inte ser ut som jag gjorde för 10 år sen, men jag har definitivt inte förändrats mycket inombords!

Vi har så fina minnen ihop min man och jag och fler vackra minnen kommer det att bli framöver tillsammans med våra barn <3

Sweet memories...

10 år tillsammans

Idag har Deli och jag varit ihop i 10 år!!! Vi har gått igenom så mycket ihop och nu är vi gifta och föräldrar till underbara Leona. Jag är överlycklig!

Detta ska firas med restaurangbesök kl 19 och min mamma passar Leona under kvällen så att min man och jag kan njuta av varandra.

THIS IS LOVE!

De är påväg!

H&M har dragit en summa från mitt konto och de tre plaggen som skulle komma den här veckan är förmodligen påväg! Om den vita skjortan sitter fint så kommer jag förmodligen beställa den i svart eller lila också om min storlek finns kvar. Jag tycker att den ser så fin ut på bilden och det är verkligen min stil! Nu väntar jag spänt på att få ett sms om att paketet ha anlänt på ICA Maxi och då kommer jag åka dit fort som bara den för att hämta hem dem :) Det är så kul med shopping!

Nu sover Leona och tiden har gått så otroligt fort idag! Jag fick äntligen sova ut och det har jag Leona och det svarta draperiet i sovrummet att tacka för :) Jag var sjukt trött igår! Jag har inte varit ute med Leona idag men imorgon ska jag förmodligen göra det oavsätt väder, för att hon behöver lite frisk luft.

Jag ska även försöka gå och träna nån dag den här veckan, men jag har verkligen ingen tid. Idag kanske? Imorgon är en speciell dag för Deli och mig och vi ska fira det på restaurang, på Torsdag och Fredag jobbar jag, sen har jag tvättid, sen har vi alltid fullt upp på helgerna, så vi får se...Jag mår bra av träning och sist jag var där var den 24/3, så att det är ett tag sen.

Snart är det dags att börja med middagen, idag blir det korv stroganoff med ris, enkelt och gott :)
Hugs


Nätshopping

Jag har lagt in en beställning på H&M och vissa varor får jag nästa vecka och de andra får jag i Juni (det suger men vad ska man göra?).

Dessa kommer nästa vecka:

Blus - Vit
Topp - Ljunglila
De här kommer i Juni:



och en kofta som jag inte hittar på deras hemsida längre. Antar att den är slutsåld! Den har i alla fall tjocka ränder i vitt och grått!

RSS 2.0