Torsdag

Jag hoppas på en bättre dag idag! Deli fixade dörren och nu går det att låsa. Jag ska ut och shoppa lite saker hade jag tänkt mig. Kände mig som fängslad igår när jag bara var tvungen att vara hemma. Jag hoppas även att Leona mår bättre och att hon inte är lika ledsen. Stackars lilla sötnos, vi vet ju själva hur ont tänderna gör, för ett barn måste det vara ett helvete.

Ha en fortsatt trevlig dag,
Hugs

Onsdag


Så här började den här skitdagen, först ringde försäkringskassan och skulle förklara en sak jag hade frågor om, men jag fattar fortfarande inte. Antingen är jag trög eller så är försäkringskassans regler och lagar konstiga!

Sen hade jag facebookproblem. Jag skulle ta bort några från facebook och jag visste inte att de inte tas bort totalt om man inte går in på deras profil och längst ner finns det "ta bort vän". Jag tog bara bort länk! Så allt detta i onödan! Jag kommer inte kunna se personernas bilder eller status men de kan se mina bilder och status...KUL!!! Förbannade facebook! Nu vet jag inte hur jag ska lösa problemet. Jag kan ju inte skicka en vänförfrågan igen för att sedan ta bort personen på "det riktiga sättet"! Oooh jag blir så less på detta!

Sen ringde Deli och berättade att jag och Leona är inlåsta i princip. Vi kan inte låsa vår ytterdörr och då måste jag sitta hemma och vara husvakt tills reparatören kommer. Det kan dröja fleeera dagar eller kanske veckor innan de tar tag i saken, de brukar vara väldigt sega tycker jag! Jag ringde bovärden men då var hon på utbildning, just idag, så att jag måste ringa imorgon igen och be de fixa det illa kvickt. Mycket akut ärende anser jag!

Ja som om inte allt detta var nog så har Leona bara gråtit och gnällt hela dagen känns det som. Lägger jag henne i sängen så säger hon bara mamamamama varje sekund. Jag tror att hon har så ont min lilla tjej, det är nog någon tand som besvärar henne för att hon vill varken sova eller äta och hon dreglar konstant.

Så har dagen hittills sett ut och vi får se hur den slutar. Deli kommer hem 1930-20 ikväll och då kanske kvällen blir lite roligare i alla fall. Must see people (känner mig helt fängslad och isolerad från andra människor på sistone).

Ha en trevlig dag!

Graviditetskilon

Jag har sedan jag födde Leona gått ner 16kg. Jag gick upp 20kg under graviditeten och 10kg strax innan graviditeten. Så jag har alltså 4 graviditetskilon kvar att bli av med, men målvikten är att gå ner 14kg totalt...vilket nästan känns omöjligt!

Jag gick ner dessa 16kg på tre-fyra månader. Jag slutade amma Leona efter tre månader och började med p-piller. Sedan dess har ingenting hänt, jag har varken gått upp eller ner på tre månader. Det känns ganska tråkigt, men jag har läst massor av artiklar på nätet och där står det att för de flesta kvinnor tar det ett år att gå ner alla graviditeskilon. Jag är på god väg, men en viktuppgång på 20kg är ändå mycket, jag skulle egentligen ha legat på max 16kg enligt mitt BMI.

Jag har alltid klagat på min vikt både när jag har varit underviktig och legat på normal vikt för min längd osv. Oh så jobbig jag har varit! Under graviditeten klagade jag konstant, men nu efter graviditeten har jag lugnat ner mig. Det känns såklart inte roligt att inte kunna ha på mig de kläder jag vill och jag trodde verkligen jag skulle bli jättesmal direkt efter förlossningen, men nu förstår jag att så är inte fallet för de flesta kvinnor. Jag försöker att inte vara jobbig och klaga för mycket, men ibland så måste jag. Jag har också insett att även om jag går ner 14kg till så ser min kropp inte likadan ut som innan graviditeten. Hela kroppen är förändrad, skelettet är bredare, brösten, höfterna, ansiktet, ja allt ser annorlunda ut, så att jag kommer aldrig se ut som jag gjorde innan. Den bilden försöker jag sudda ut ur min hjärna och sträva efter att komma så nära som möjligt om det går någon gång i framtiden.
 Hoppas!

Jag skriver det här inlägget som en komihåg grej till mig själv för att titta tillbaka senare och eventuellt jämföra med graviditet nummer två när det händer och sker <3


Presenter till Leona

Mami och min syster kom på besökt och hade med sig fina presenter till Leona. Det är inte varje dag min dotter blir ett halvår gammal :)

Tack mami och syrran, ni är mina näst bästa tjejer (efter Leona såklart).

  

Leona sex månader

Min lilla tjej blir sex månader idag, ett halvår! Hallå, vart tog tiden vägen?

Det känns som att jag alltid har haft Leona eftersom jag inte kan tänka tillbaka på hur mitt liv såg ut utan henne i den! Egentligen var mitt liv bara ett tomt skal och omedvetet har jag levt med en tomhet i mitt hjärta tills Leona kom och fyllde det hålet! Nu är jag komplett och helt lycklig :)
Ändå känns det som att det var igår jag höll henne i mina armar för första gången...

Grattis min lilla stjärna, du är det bästa som har hänt mig och jag kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig! Det finns inga ord.

Të dua më së shumti në botë!!

Smink

Numer försöker jag sminka mig dagligen. I alla fall om jag ska ut till stan och så. Anledning är att jag alltid gick runt utan smink förut...hemma, till stan, till jobbet, ja i stort sätt överallt! När jag såg på gamla kort så insåg jag att det kanske behövdes liiiite smink för att förbättra och förstärka mina drag. Jag är kvinna och då ska jag visa det också :)

Dessa produkter använder jag dagligen:
Jag lägger fuktighetskräm efter att jag har tagit bort sminket på kvällen så nästa morgon brukar jag sällan lägga igen, men ibland så är ansiktet för torrt och då använder jag alltid Eucerin, funkar jättebra för mig.

Eucerin Original Moisturizing Creme

Sen lägger jag på ögonskugga (Pink Dust).


 Jag använder först en ögonfransböjare och sedan lägger jag maskara



Lite rouge på kinderna, har använt L'Oreals (Amber) så länge jag minns


 Och avslutar med läppstift (H&M) eller läppglans


Allt detta tar fem minuter och sen är jag fin och klar att möta andra medmänniskor utan att skrämma dem haha


2004 vs 2009

När jag var hos mamma den 24/10 så tog jag på mig exakt samma kläder som jag hade på min förlovningsfest för fem år sen.

Vad tycker ni? Har jag förändrats mycket på fem år? :)

 

 


Hos mami 2009-10-24

Jag kommer inte allt lägga ut alla de ca 100st kort jag tog igår, men några i alla fall, på mig och min familj. Vill respektera de andra som kanske inte vill synas i min blogg.

      






Kass

Ja, jag vet, jag är kass på att uppdatera flera gånger om dagen, men jag försöker i alla fall skriva en gång per dag...det är alltid nått...Allt för att underhålla er mina kära läsare :)

Jag kom precis hem från mami! Det var underbart kul! Ska försöka lägga ut lite bilder imorgon om jag har tid...annars blir det nån annan dag, I promise!

Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme (in med grillen hehe)!
God natt på er!
Hugs


Lördag

Jag fick sovmorgon...oh va gott! Jag tror att jag mår liiiiiiiiiiite bättre idag, men blodtrycket sjunker bara helt plötsligt, så att jag ska inte ropa "hej" än! Lea sover och Deli pysslar med sin nya mobil. Snart ska jag ta en dusch och senare ikväll ska jag iväg till mamma, ensam, hoppas hon inte slänger ut mig, för att jag är förbjuden att komma utan lilltjejen! Men det kommer en del andra tjejer så det bli ganska opraktiskt för mig att ta med Leona. Tur att hon har en pappa som tar väl hand om henne när mamma är bortbjuden :)

Ta hand om er,
Hugs

God natt

Nu är tvätten klar, och Lea ligger i sin säng och pratar för fullt. Gör massa gulliga ljud, man vill bara äta upp henne. Hoppas hon somnar snart, för att hon skulle ha sovit för en timme sen egentligen. Deli och jag sitter bara i soffan och tar det lugnt nu.

God natt på er,
Hugs

Fredag

Ännu en Fredag är kommen! Veckorna går så fort och tiden då jag ska börja jobba närmar sig med stormsteg. Det känns som att jag ska börja imorgon. Jag mår inte alls bra, blodtrycket är inte bra och jag har ont i magen och ryggen. Ringde till vårdcentralen i morse, men jag skulle boka tid en annan dag, så att jag måste ringa nästa vecka igen! Hoppas bara att allt visar sig vara bra. Jag ska förhoppningsvis bara få göra några tester. Vi får se!

Igår köpte Deli en ny mobil och till helgen kanske jag också gör det. Jag får ofta klagomål att det hörs så dåligt när man pratar med mig på telefon. Den har ju blivit gammal, fick den i present av mamma för snart 3,5 år sen. Jag älskar min mobil och har svårt att släppa taget och byta, men måste man så måste man. Dagens mobiler är gjorda att hålla i max 3 år.

Leona mår bra, men hon har ont i munnen. Igår såg jag att under tandköttet gömde sig några små vita tänder som kommer ut när som helst. Så gulligt, min lilla tjej håller på att bli stor, hon växer så snabbt. Hon är världens snällaste unge för att fast hon har ont så är hon ändå lekfull och go!

Idag har vi tvättid och senare ska vi besöka min kusin som nyligen har flyttat.
Ha en trevlig Fredag.
Hugs

Kriser

Det finns väldigt få förhållanden (eller inga alls) där man aldrig bråkar och allt flyter på hela tiden! I de flesta fall hamnar man i kriser i ett förhållande. Det här läste jag på aftonbladet nyss och jag tar med mig några rader i min blogg som jag håller med om:


"Bodil Wennberg menar att förhållanden numera inte följer samma rigida mönster som tidigare. Och att det därför inte är relevant att prata om någon kris beroende på tid. Finns det någon prövning man kan räkna med dyker upp är det i så fall barnkrisen.

– Det diskuteras mycket om hur man ska dela föräldraledigheten och det är bra. Men sanningens ögonblick kommer när båda har börjat jobba, barnen blir sjuka och man är hela tiden sliten i småbitar, säger Bodil Wennberg.

– Det är tuffa år när barnen är små. Och kan man inte kommunicera om barnen och vardagen under de där åren, då blir det svårt.

För den som skilt sig och lever i en ny relation väntar ofta nya konflikter. Skilsmässa är vanligare i par där den ena eller båda är gifta för andra eller tredje gången.

– Då kommer nästa kris, och det är ”dina och mina barn-krisen”, säger Bodil Wennberg."

Jag har sagt det flera gånger och jag säger det igen, håller man ihop när man har fått barn så kommer man att hålla ihop för resten av livet! Att skaffa barn är den största prövningen i ett förhållande tycker jag!





Äta

Nu ska Leona äta gröt och jag ska också försöka få i mig något, för att för någon minut sen så sjönk min blodsockernivå så mycket att jag blev helt yr, inte bra! Jag la mig på soffan och nu är det bättre. Allt detta beror på att jag äter och sover för dåligt. Ingens fel, enbart mitt!


Seg hemsida www.blogg.se

Jag skriver inte så mycket i bloggen för att jag har så händelserika dagar att jag inte hinner med hahaha (ironisk).
Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva...de flesta dagar är likadana, dvs jag är med Leona, sen kommer Deli hem, vi äter och sitter lite för att slappa och sen är det läggdags...

Därför bloggar jag mer sällan, så nu vet ni :)
Hugs

Back to work

Nu är det officiellt! Har talat med chefen och från och med första Mars ska jag börja jobba igen!

Min nya hårfärg

Det skulle bli askblont, men det blev orangebrunt.  Orkar inte lägga upp en ansiktsbild så att det får bli bra med denna änsålänge!


Full rulle

Idag har jag haft fullt upp! Har därför varken kunna blogga eller lägga ut bilder på min nya hårfärg. Men det kommer snart...har faktiskt inte ens tagit något kort på mitt hår så att jag får väl göra det imorgon...

Håll ut :)
Hugs

Ny hårfärg

Jag skulle färga till askblont men det blev orangebrunt. Det ser helt OK ut. Visar bild nån annan dag.

God natt,
Hugs


Färga håret

Snart ska jag iväg och färga håret! Det blir en ljus färg.

Trevlig Söndag.
Hugs


Fest igår

Nu har jag äntligen nopprat ögonbrynen :)



IKEA och Pizza Hut

Vi hade tappat bort kvittot för de saker vi handlade förra veckan. Vi åkte för att byta storlek och de gav oss ett tillgodokvitto på 379:- när varan kostade 499:-, vi "förlorade" alltså 120:-, såå onödigt!! Men gjort är gjort, nu har vi i alla fall rätt storlek. Vi åkte sedan vidare till Göteborg och åt på Pizza Hut, det var så gott.

Nu håller jag på att tvätta!
Ta hand om er,
Hugs

Snö

Det har snöat i Borås och jag gillar inte det. Nu har det blivit snöblandat regn och det är bara slaskigt. Jag gick till stan och mina fötter blev så blöta att det kändes som att jag gick barfota! Brrrrrr!

Måste fixa mat, mig själv och senare ikväll blir det party :)
Ta hand om er!
Hugs

Kvitto, vart är du??

Vi skulle till IKEA imorgon för att återlämna en vara för att måtten stämmer inte. Jag la kvittot på vardagsrumsbordet och nu hittar jag inte det. Förmodligen har vi slängt det av misstag!! Jag blir så irriterad! Telefonkön är aslång, chatten är stängd för att många är inne och jag har mailat men får väl svar nån gång nästa år! Ett rent helevete! *Suck suck suck*

Nu ska jag i alla fall iväg till stan!
Ha en trevlig Fredag.

Jobbesök

Ja, vad kan jag säga! Leona charmade alla och alla som hade sett Deli tyckte att hon var så lik honom :)
Daddys girl hehe

Om mig så skämtade en kollega- Nästa gång får vi se Leona större och dig mindre!
Good luck säger jag bara...jag önskar att jag blev mindre, men NOPE det verkar inte som att det kommer att hända någon gång inom närmsta decenniet!

Inga kläder!

Jag blir gaaaaaalen! Jag har inga kläder som passar! Jag försöker hitta något "fint" att ta på mig nu när jag ska till jobbet, men jag hittar INGET i min garderob. Allt är för tight eller kort! Brösten och magen är fortfarande i vägen för att jag kan inte ens knäppa en väst som jag använde innan, den var till och med liiiite för stor! Orka gå i tights och tunika ännu en dag?!

Leona får ha på sig en rosa topp, hängsleshorts och Hello Kitty tights. Jag satte även på en rosa jordgubbeklämma i hennes hår. Hur söt som helst!


Besöka jobbet

Idag ska jag besöka mina arbetskollegor någon gång efter ett tiden. Sist jag besökte dem var min lilla tjej en månad gammal, och nu är hon fem och ett halvt!! Mitt dilemma är vad jag ska ta på Leona?

Själv blir det väl mammabyxorna som för tillfället är de enda som passar någorlunda och någon tröja bara. Det är sååå kallt ute nu, visst? Självklart ska jag sminka mig lite, för att jag har faktiskt gjort det varje dag nu sen jag skrev att jag skulle göra det. Känner mig snyggare och piggare när jag får lite färg på ansiktet.

Ta hand om er,
Hugs

Amningsterrorister

Jag irriterar mig så otroligt mycket på så kallade amningsterrorister! De finns överallt och de gör livet eländigt för mammor (mig bland annat) som inte har ammat sina barn länge (endast tre månader).

Dessa är bland annat barnmorskor, mammor och jag har till och med blivit uppläxad av några män (att jag är dum som inte fortsatte amma)!!! Jag blir irriterad till max! Bara för att jag inte har ammat min dotter så länge så betyder det inte att hon kommer att bli mindre smart, frisk eller få ett dåligt liv för det!

LÄGG AV, ALLA KAN OCH VILL INTE AMMA!!


Overall

Nu har jag hämtat overallen och den är helt OK! Jag är dock besviken på att hon inte svarade på mina mail.

Oro

Jag vill aldrig att Leona ska bli skadad eller sårad! Hon är mitt liv, jag lever för henne, utan henne vill jag inte leva!


Shoppingdags

Jag trodde att jag skulle bli jättesmal inom ett halvår, men vågen har stannat! Jag sköt upp det hela tiden i hopp om att gå ner ännu mer. När Deli sa till mig köp nya kläder, så sa jag hela tiden "nej men jag kanske går ner, snart snart". Nu kan jag inte vänta mer, shoppingtur gäller för min del! Måste köpa massor av nya kläder. Framförallt byxor. Mina gamla kan jag inte ha på mig och mina mammabyxor är både tråkiga och för lösa, men det är dem jag använder änsålänge. Det verkar mer troligt att jag förblir såhär resten av mitt liv än att jag går ner mer. Oh va jag saknar mina gamla jeans, såå snygga. Jag köpte även två par nya innan jag blev gravid, Replay och Lee, jättefina. När jag sen blev gravid så dröjde det inte länge innan de blev för tighta.

Vi får se vad jag hittar i denna kläddjungel! Jag har bara köpt massor till Leona sen hon föddes. Men vad ska jag ha nu då? Det här blir svårt!

Ha en trevlig dag,
Hugs

Måndag

Jag vaknade kl 4,30, hela familjen åt frukost kl 6,30 och sen stack Deli till jobbet och Leona somnade om. Vi ska försöka göra det till en ny tradition i vår familj- gemensam frukost! Vågar inte lägga mig igen för att jag är rädd att förstöra dygnsrytmen.

Den här veckan har jag en del saker att göra. Imorrn ska jag fika med en väninna, på Torsdag ska jag besöka jobbet på dagen och på kvällen ska jag besöka en bekant, till helgen tvättar vi och åker till IKEA igen. Anledningen till att vi ska till IKEA igen är att jag köpte fel storlek till bäddmadrasskyddet.

Ha en trevlig Måndag
Hugs


IKEA

Idag har vi varit på Ikea och köpt en massa saker. Nu är hela familjen trötta!

Vi hörs,
Hugs

Fredag

Idag sminkade jag mig :) Jag la lite skimmrande ögonskugga (ljus), maskara, rouge och läppstift och jag kände mig fin. Jag mådde bättre också, låter det sjukt?

Idag blir det ingen lugnt Fredag här inte...
Jag ska tvätta tusenmiljarder plagg för att vi har köpt massor av nya handukar och lakan. Jag ska epilera mina ben, det är ett nödvändigt ont, but it hurts soooo much. Det tar så lång tid också, men sen växer de segare och blir ljusare. Jag epilerar underarmarna också, ouch! Sen ska jag hinna med att städa lite och det dyker säkert upp hundra grejor till som jag inte kommer på just nu.

Imorgon blir det kanske en sväng till Ikea, vi har inte bestämt 100% än.
Ha en trevlig Fredag mina kära blyga läsare som kikar in men lämnar ingen kommentar :) Jag blir glad hur som helst att ni tittar in, alltid lika trevligt att titta på statistiken.

Hugs

Vacker utan spackel?

Jag ska börja sminka mig! Jag går alltid runt utan nått smink överhuvudtaget, jag bara duschar, borstar håret, lägger lite fuktighetskräm and that's it! Har alltid tyckt att jag ser helt acceptabel ut ändå. Men visst har jag fått höra en och annan gång "Lola, varför tar du inte och sminkar dig bara liiiiiiiiiiite? Typ lägg lite maskara, lite rouch o lite läppglans sen ser du hur fin ut som helst." När nån sa så tänkte jag alltid whatever!! MEN nu håller jag med. Det som är positivt med att sminka sig sällan är att när man väl gör det, så får man så fina komplimanger. Me like :) Jag får såna här ryck några gånger var tredje år och sen blir smink jobbigt igen och jag går runt utan...

Hur gör ni? Ingår sminkning i er morgonrutin, typ tvätta ansiktet, borsta tänderna, sminka sig?

Ta hand om er,
Hugs


Jag vann!

Jag vann budgivningen på tradera! Jag var ganska spänd mot slutet hahaha. Men jag måste erkänna att jag är lite tävlingsmänniska. En overall som är så snygg och för ett så bra pris, det är inte fy och skam :)
Jag får betala 113kr med frakt. Jag är nöjd! Måste bara hitta ett par snygga stövlar till henne sen är vi klara för den här vintern :)

Budgivning pågår

Här budast det för fullt ska ni veta! Det står mellan mig och en annan tjej. Vi håller på att bjuda över varann hela tiden så att vi får se vem som vinner till slut. Jag vill inte gå för långt heller, det är ingen tävling precis, för att man betalar ju för varan i slutändan.

Men NU leder jag...men det dröjer väl inte länge innan hon lägger nytt bud...så har vi hållt på ett tag hon och jag hehe

Jag meddelar självklart hur det blir tillslut.
Det är en kvart kvar till avslutad auktion.

Vi hörs,
Hugs

Tradera

Jag har en gång köpt från tradera och det var för ett år sen, då köpte jag fake tatueringar. Jättesnygga, men jag har inte använt dem så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Just nu budar jag på en overall till Leona. Leder budgivningen för tillfället, men man vet aldrig vad som händer. Det är 1,5 timmar kvar till avslut! Håll tummarna för mig :)

Klicka för att visa Megabild! Helt ny barnoverall storlek 68 med vantar och mössa

Eye of an angel


Torsdag

Det är lugnt och stilla här hemma. Leona sover på soffan och jag har uppdaterat hennes bilder på Facebook. När hon vaknar ska jag ta en dusch och laga lite lunch till mig själv. Har förövrigt inga planer idag, bara vänta på Deli, äta, umgås och sen lägga oss. Same old, same old...

Jag tror att min dygsrytm håller på att bli normal igen. Både i går och förrigår la jag mig kl 23 och vaknade kl 7. Jag sover inte mer på dagen så att jag kan sova som normala människor på natten.

Ha en fortsatt bra dag,
Hugs

Kunden har alltid rätt?

Jag fick en ny kofta, men herregud vad jobbig hon var! Hon kommenterade att den är använd och frågade "vill du ha en ny eller?". Jag berättade att jag hade använt den på min dotter, men upptäckte snabbt att den hade ett stort hål och jag vill reklamera den. Jag fick nog och till slut sa jag till henne, "ja men fixa den här gamla då!". Då fick hon väl också nog och sa "ja men vi byter". Orka tjafsa när jag i slutändan fick en ny ändå! Ja ja, slutet gott, allting gott!

Jag köpte ännu fler kläder till Leona. Kan inte låta bli.
God natt,
Hugs

9,5 år tillsammans

Idag har Deli och jag varit tillsammans i 9,5 år. Vi brukade fira halvårsvis i början, men inte nu längre. Man har så många speciella dagar att fira numer, så att fira halvårsdagar känns som kaka på kaka. Firade vi inte nioårsdagen igår? Det känns som så för att tiden går så fort...


Starka vindar

Jag och Leona har inte gått ut alls idag. Anledningen är de starka vindarna, tänk om hela barnvagnen ramlar omkull? Ibland känns det som att hela lägenheten skakar av denna vind. Jag väntar tills Deli kommer hem och sen åker jag själv till H&M.

Jag ska även hämta ut gåvopaketet från Libero. Alla barn som är sex månader får ett sådant paket när man är registrerad på deras hemsida. Leona är inte sex månader än, men det blir hon den här månaden :)


Sorterat

Jag har sorterat alla Leonas kläder igen för att hon växer så fort. De flesta av hennes gamla kläder ska jag ge bort. Det känns bra att någon kan ha nytta av Leonas gamla kläder. De flesta är bara använda ett fåtal gånger eller inte alls. Ett spädbarn sliter inte ut kläder för att de har det bara några månader och det är inte så att de får ha ett plagg så ofta. Inte i mitt fall i alla fall! Jag köper nya kläder till henne ofta och gillar att byta om henne ofta. Hon är min egen fotomodell :)

Jag ska ner till stan för att se om jag kan reklamera hennes kofta som hon fick för nån dag sen. Den har ett hål längst ner vid sista knapphålet. Mycket synd för att den är så fin!


Vi hörs senare.
Hugs


Desperate Housewives

Jag älskar den här serien!! Jag har streamat serien, för att de två första avsnitten har redan gått i USA. Vill ni veta vem Mike gifter sig med? En sak kan jag i alla fall berätta redan nu och det är att en ny familj flyttar in på Wisteria Lane och det innebär trubbel för en del. Spännande spännande. Bänka er framför soffan kl 21 för att då går den på Kanal 5. Enjoy!


Tisdag

Jag har varit ute på en liten promenad med prinsessan Leona.


Träna

Jag går inte ner i vikt mer! Vågen har stannat! Det gick jättebra ett tag, jag bara rasade i vikt utan att behöva anstränga mig ett dugg, men nu händer inget. Jo en sak händer, min mage svullnar mer och mer för varje dag. Nu ser jag gravid ut igen tycker jag!

Jag tror inte på träningens effekter men ändå har jag träningskort som jag betalar helt i onödan och det används inte. Nu funderar jag starkt på att säga upp det. Jag har sagt det miljontals gånger, men nu menar jag det verkligen från botten av mitt hjärta. Jag frågade dem om de har barnpassning, javisst sa dem, men bara för barn som är över 1,5 år!!! 

Jag har inte lust att bara slänga över Leona på Deli så fort han kommer hem för att jag ska dra till gymmet. Maten brukar oftast vara klar när Deli kommer hem, vi äter och sen sitter vi på soffan och då är klockan redan sju! Jag blir jätteglad när Deli kommer hem så att vi kan umgås lite som en familj. Ibland brukar jag gå över till mamma en liten stund för att hon och syskonen jobbar också långa dagar och vi hinner ju bara träffas efter arbetstid.

Så hur ska jag klämma in träning i min vardag? Jag ger upp!
God natt på er,
Hugs


Svenska Hollywoodfruar

Jag har inte följt det, men ikväll bestämde jag mig för att kolla. Jag vill förstår varför det är så mycket snack om det programmet! Vad är det som är så speciellt med denna Anna Anka för vart man än vänder sig så står det om henne, varje varje dag. Så mycket publicitet, för vad? Jag kanske får svar ikväll hehe. Nu är pausen slut, den börjar igen!

Vi hörs,
Hugs


Över 600 foton...

...har jag tagit på Leona sen hon föddes! Det kommer att bli svårt att välja ett till studenten!

5 minuter gammal

 
1 månad

 
2 månader


3 månader

 
4 månader


5 månader

Sömnlös natt igen

Jag sov vid 5-tiden, vaknade halv åtta för att Lea ville äta och sen somnade jag om igen...både jag och min lilla tjej sov ganska länge. Nu ska jag mata henne igen. Det blir gröt, har jag talat om att hon gillar det nu? Det var inte så gott i början, men nu gillar hon det. På kvällen, vid 17-18 tiden brukar jag ge henne burkmat och resten av dagen blir det ersättning.

Ska försöka ta mig till stan eftersom en kofta som Lea fick i present från H&M har fått ett stort hål. Ska reklamera den, vet inte om det hjälper men jag kan göra ett försök.

Nu ligger Leona brevid mig på soffan och gör massor av situps, hon försöker resa sig upp hahaha. Hon har så starka magmuskler min lilla tjej.





Ta hand om er så hörs vi senare,
Hugs

PS: Har ni Tips på vad jag ska laga ikväll?

Bilder från tjejkvällen 27/9

Det jag blev mest irriterad från den dagen är att jag glömde ta kort på min egen dotter på hennes fem månaders dag!!!!!!!!!! Jävla virrig morsa! Det var i alla fall en trevlig kväll.

           

Bilder från inflyttningsfesten 26/9

Hon hade så fin inredning och jag kunde inte låta bli att fotografera överallt! Varsågod, bli inspirerad :)

                               

Fredag

Oh det är skinande rent hemma och jag mår så bra då! Har skrubbat och skurat i vart enda vrå. Snart kommer några gäster och sen åker vår lilla familj iväg till ett par vänner som ska bjuda på grekisk middag. Jag ska försöka lägga ut bilderna på festerna jag var på förra helgen. Det har inte blivit av av ren lathet faktiskt.

Ha en mysig Fredag allihopa.
Hugs

Ett års bröllopsdag



Jag älskar er min lilla familj <3

Kallas det mammahjärna eller ärthjärna?

OBS! Jag påstår inte att jag var någon Einstein!

Jag har ofta kunnat förlita mig på mitt minne! Jag behövde aldrig plugga så värst mycket i skolan utan jag hade ganska lätt för det tack vare mitt minne. Jag var med på alla föreläsningar och jag hade fotografiskt minne (vissa tentor gick åt helvete tack vare minnet haha). Jag behövde sällan skriva upp något för att det fanns i mitt minne, både bra saker och dåliga saker. Ibland hatade jag när någon främling rabblade upp telefonnummer högt för en annan främling, för att det etsade sig fast i min hjärna utan att jag ville det. Allt detta är som bortblåst nu.

Sen jag blev gravid, eller ännu värre, sen jag fick Leona har mitt minne blivit katastrofalt! Jag glömmer saker titt som tätt och jag måste lägga påminnelser i mobilen hela tiden för att komma ihåg de mest enkla sakerna i min vardag. Jag börjar bli lite orolig nu för det här är inte jag...

Det jag är mest orolig över är hur det kommer att gå på jobbet? Kommer jag att fortsätta ha kasst minne och vara allmänt blåst hela tiden? Jag känner mig så dum!! Jag är orolig att jag aldrig kommer att kunna klättra i karriären för att jag inte kommer att lära mig nått nytt. Min hjärna avvisar allt som har med kunskap att göra känns det som.

Tänk om det alltid förblir såhär? Det var så bra innan, när jag kunde ha så mycket information i min hjärna. Nu måste jag skriva upp saker för att komma ihåg! Vad ska jag ta mig till?

Hjäääälp!


RSS 2.0