15 dagar kvar

Oj, det var längesen jag skrev i bloggen! Jag har inte hunnit träna på nästan två veckor och jag känner mig redan svagare, mer trött och seg. Motivationen är noll och det kommer alltid något emellan när jag väl förbereder mig för att åka till gymmet!

Jag försöker träna kondition/styrka på måndagar och fredagar kl 6 men de senaste gångerna har barnen vaknat kl 5,30 och jag har fått stanna hemma. Tycker synd om Deli att han ska behöva gå upp med barnen när han ska jobba hela dagen. I morse vaknade Lionel kl 5 och sen somnade han om kl 7. Så ingen träning idag igen :-(

Får se hur det blir framöver eftersom vi åker till Turkiet om 15 dagar. Då blir det massor av mat och ingen träning i två veckor. Jag kommer säkert att gå upp några kilo och då får jag börja om från början...men så får det bli, jag tänker njuta av semestern!

Hursomhelst jag längtar tills vi åker till Turkiet! Vi åker till ett All Inclusive hotell som ligger i Side som heter Pegasos World. Ska bli så skönt med sol, bad och massor av god mat :-)


Ingen mer app

Jag slutade räkna kalorier i helgen, tyckte att det var för tidskrävande, omständligt och jobbigt. Jag kommer att fortsätta att äta nyttigt, träna och försöka se till att jag äter lite mindre portioner.

I morse var jag på gymmet och körde kondition/styrka. Först var jag inte så pigg på det kl 5,30 på morgonen, men jag tog mig dit och körde hårt! Tänk att en kommande utlandssemester kan öka motivationen så mycket? :-)

Vi kommer att ha All Inclusive på hotellet så att risken är jättestor att jag kommer tillbaka några kilo tyngre än när jag åker. Men jag tycker att om man är på semester så är det OK att lata sig och äta lite mindre nyttigt :-) Det handlar om 14 dagar av 365 dagar på året, så att jag ska bara njuuuta!


Pegasos World

Nu har vi bokat vår sommarresa! I år åker vi till Pegasos World i Turkiet. Ett barnvänligt, all inclusive ställe som verkar ha allt! Jag längtar! Vi åker om en månad och stannar i två veckor. Kan inte bli bättre :-)


Bohem chic

Vi hade en tjejkväll hos en vän, men jag var tvungen att åka hem tidigare än alla andra. Tanken var att jag skulle lägga mig lite tidigare eftersom jag ska upp kl 5,30 för att åka till gymmet. Tanken var god, men nu är kl 00,30 och jag är fortfarande uppe :-( Deli och jag kollade på film tills nu. Nu måste jag sova! God natt!

Kvällens outfit i stilen Bohem Chic.


Dagens workout outfit ;-)

Linne H&M
Byxor Nike
Skor Reebok Easytone


Utan hjälpmedel

Jag uppdaterade appen Shape Up och nu kan jag inte öppna den...

Så vad gör jag utan den? Jo jag får fortsätta att äta nyttigt och träna, UTAN att väga mat och räkna kalorier! Det roliga är att vågen la av i morse också. Ingen personvåg och ingen möjlighet att räkna kalorier. Det här kan gå hursomhelst! :-)


Shape up app

Glömmer att jag har en blogg ibland haha. Dags för lite uppdatering! Idag är det tre veckor sedan jag började träna. Först stod vikten still i två veckor och jag blev så frustrerad. Jag bestämde mig för att börja räkna kalorier med appen Shape Up. Det kändes tungt och jobbigt att börja med det och det är fortfarande omständligt att väga allt jag stoppar i mig, men inte lika tufft som de första dagarna.

Jag försöker ligga på ca 1400 kalorier per dag, oavsett om jag tränar eller inte. Jag tränar 3-4 ggr/vecka på gymmet och "vilodagarna" går det åt kalorier åt att ta hand om barnen och hushållet och ibland känns det som ett tungt träningspass haha. Att räkna kalorier visade sig vara bra för min viktnedgång. På en vecka gick jag ner ett kilo :-) Säkert bara vätska men det gör inget, snart börjar fettet lossna också.

De som inte har sett mig på länge har börjat märka skillnad. Mina närmaste märker lite skillnad i ansiktet och att magen har blivit lite mindre. Själv har jag bra och dåliga dagar, ibland ser jag skillnad på magen och ansiktet, ibland inte...

Jag har en låååång väg kvar till målet, men jag kommer att fortsätta att träna och att äta mindre portioner med mer grönsaker. Jag satsar på Brach 2014 så att jag har ett helt år på mig att uppnå mitt mål ;-)


Ingen våg, tack!

Idag är det två veckor sedan jag började träna. Kosten har jag skött sisådär men jag äter nyttigt 80% av dagen, de 20% får jag jobba hårt att ändra. Oftast äter jag som mest onyttigt på kvällarna :-/

Jag förväntar mig mirakel och jag trodde att jag i alla fall skulle gå ner minst 1 kilo på två veckor, men inget har hänt, inte ens 0,5 kg :-( Jag tränar 3-4 ggr/veckan och jag mår mycket bättre pga det. Ingen mer ryggvärk, allmänt piggare och mer energi. Synd att vikten står still!

Jag är så besatt av vågen, ställer mig på den så fort jag går på toa. Vikten pendlar +/- 0,5-1 kg under dagen och jag blir så ledsen när den visar + ! Jag funderar helt ärligt på att ta ner den till källaren. Jag mår dåligt av vågen! Jag har bokat tid för fettmätning på gymmet den 14/5. Tänkte att jag kunde göra ett par mätningar till med en månads mellanrum för att se vad som händer med kroppen.

Vågen måste bort i alla fall, annars blir jag galen och all motivation kommer att försvinna!


RSS 2.0