Ledigheten lider mot sitt slut

Vi har varit lediga i 4 veckor  och vi har haft det underbart! Känns lite tungt att börja jobba på Måndag, men jag ska försöka njuta av helgen med min familj. På Måndag är det tillbaka till verkligheten. Det jobbigaste är att jag känner mig hängig för att jag är småförkyld och näsan rinner konstant. Det känns tungt i huvudet. Hade hoppats på att börja första dagen på jobbet frisk, men man kan inte alltid få det man önskar :)

Ta hand om er,
Hugs


Själv på dagis i en timme

Jag var nyss och lämnade Leona på dagis. Hon ska vara själv i en timme, utan mamma och pappa. Det gick bra, hon fällde inte en enda tår så att det känns skönt! Hon verkar trivas bra på dagis min lilla tjej. Nu ska jag sitta och surfa eller titta på TV tills det blir dags att hämta henne igen. Det är sista veckan vi är lediga alla tre, fr.o.m nästa vecka börjar vi jobba. Känns lite segt faktiskt men man kommer in i rutinerna snabbt!

Ta hand om er och ha en trevlig Tisdag,
Hugs

Inskolning

Idag började vi med inskolningen och det gick jättebra! Så om två veckor ska Leona gå på dagis på heltid och vi börjar jobba heltid. Det känns lite tungt att behöva lämna henne på dagis hela dagen, men vi måste!

Ta hand om er,
Hugs


Rent hem

Jag älskar när det är rent hemma, då andas jag bättre och kan slappna av efteråt. Det är en sån härlig känsla! Jag plockar undan saker efter Leona (ibland även efter Deli) varje dag men dammsuga, damma, skura golv, torka rent spisen invändigt och sånt brukar jag inte göra varje dag. Dammsuga och damma gör jag ofta, men när jag jobbar brukar jag göra det var tredje dag, beroende på hur det ser ut.

Idag städar jag överallt och jag är nästan klar med allt förutom badrummet. Där brukar det ta mest tid för att jag tvättar rent varje nagellack, läppstift osv för sig och jag är mycket petig. Så badrummet tar mest tid och när den är klar kan jag pusta ut.

Nu tog jag en liten paus men ska snart återgå till städandet. Det är underbart när jag är på städhumör :D

Senare ska jag gå och handla. Jag ska handla till middagen ikväll (potatisgratäng med grillad kyckling), köpa tårta, åka till systembolaget och köpa coronas (jag får inte glömma lime) och snacks för Delis födelsedag (han fyller år imorgon). Vi blir många hos oss den här helgen. Ikväll kommer svärmor och imorgon kommer Delis syskon!

Nä, nu har jag fastnat framför datorn länge nog! Deli försöker få Leona att soman så att jag får passa på att städa i lugn och ro!

Ha en underbar Torsdag,
Hugs

En bra Tisdag

Idag har vi varit ute och lekt massor med Leona. Det var Borås stad som hade anordnat någon lekdag för barn på Annelundsparken. Det fanns en trollkar, en get, ponnys som barn kunde rida på, häst och vagn för familjer, gratis glass till barnen och saft/kaffe/te och bullar till oss vuxna. Sedan gick vi vidare och åt på MacDonald's och nu är vi hemma och är seeeeega alla tre. Leona sover, Deli spelar på sin mobil och jag sitter med laptopen i knät :)

På Fredag fyller maken år och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Han har redan fått en tidig present, ett par finskor, men det räcker inte...

På Måndag börjar inskolningen för Leona och om två veckor börjar vi jobba. Sen är det jobb jobb jobb dag in och dag ut till nästa sommar då vi alla tre är lediga tillsammans igen :(




Ny mobil

Idag köpte jag en ny mobil! Sony Ericsson Xperia Mini! Den är verkligen mini för att den är jäääätteliten. Jag har inte pratat med nån på telefon än men jag undrar hur de ska kunna höra en för att den täcker knappt hela örat hahaha. Jag har bara smsat med den idag och det var lite svårt för att det är en pekskärm och knapparna ligger så nära varandra!



Jag bytte från Sony Ericsson W800i Walkman mobil som jag har haft i 4 år! Jag fick den av mamma på min 22-årsdag och jag ÄLSKADE den. Senaste året har den krånglat och haft sitt eget liv, den stängde av sig när den ville och det var nästan omöjligt att ladda batteriet, man fick kämpa tills den fick kontakt med laddaren.



Vi får se om jag blir lika nöjd med den här nya mobilen, jag håller tummarna för det :)

Tillbaka till ruta nr 1

Ja, nu har jag släppt det här med powerwalks också. Jag började jobba och struntade i att gå en dag för att jag fick vakna så tidigt, och sen stuntade jag att gå nästa dag och sen nästa osv och nu har det gått mer än en vecka sen jag gick sist...Vikten är desamma, inte ett gram upp eller ner, så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!

Jag är mammaledig i en månad och Deli har semester! Vi kommer att vara hemma nästan hela Augusti, den 30:de Augusti börjar både Deli och jag jobba och Leona kommer att gå på dagis. Vi kör heltid alla tre! Den 16:de börjar inskolningen för hennes del. Det känns lite nervöst!

Det känns såååå härligt att vara hemma med min lilla familj! Vi passar på och njuter för att det är sista gången vi är föräldrarlediga för Leona. Nu blir det ingen föräldrarledighet förrän nästa unge kommer och det kan dröja ett bra tag tills det blir dags...

Ha en underbar sommar,
Hugs

RSS 2.0