Bränd

Vi har varit på Alideberg och jag är brääääänd....ouch! Vi ska dit imorgon också!


Vi hörs!
God natt

Utvilad

Jag sov på eftermiddagen tillsammans med Leona och nu är klockan över tolv och jag är fortfarande inte trött! Måste egentligen lägga mig eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka till Alidebergsbadet.

Tänkte bara slänga in det här inlägget och därefter göra ett försök att sova. Nu har Leona ätit gott och jag hoppas att hon sover hela natten.

God natt

Orka?

Vart jag än vänder mig hemma så ser det inte bra ut! Behöver verkligen städa, men jag finner inte motivationen och orken!! Vill bara ta allt i ultralugn tempo...men såhär kan jag dock inte fortsätta i evigheter, måste ta mig i kragen och städa...inom snar framtid....

Idag orkar jag dock inte, vill njuta av det fina vädret! Det är inte varje dag vi har det såhär fint. Jag måste passa på att få min soldos eftersom vi inte ska åka utomlands i år!

Ska sitta någon dag och försöka skriva om hur Deli och jag träffades, vårt liv tillsammans osv. Det ville en läsare veta...så att det kommer så småningom...

Ha du funderingar eller önskemål om något speciellt inlägg? Lägg en kommentar så att jag vet.

Nä nu ska jag bort från datorn och ut till balkongen.
Vila i frid, Michael Jackson!

Njuter med familjen

Jag uppdaterar inte så ofta som ni ser. Anledningen är att jag försöker njuta av varje sekund med min lilla familj nu när vi alla tre är hemma! Det kommer nog att vara så ett tag framöver tills lusten kommer tillbaka igen.

Vi mår alla bra!
Kram på er

First stop, Trollhättan

Nu är vi i Trollhättan hos Delis familj! Vi stannar tills på Måndag så att det blir inte så mycket bloggande för min del. Som jag har tidigare skrivit så har Deli semester och vi kommer att åka runt och besöka dem vi inte ha hunnit besöka än. Vi får se vart vi landar nästa gång...

Ta hand om er,
kram


25 år

Idag fyller jag 25 år och det firades med grill hos mamma! Det var underbart! Jag fick de bästa presenterna...pengar :-) Jag är så lycklig lottad för att jag har en sån underbar familj som uppfyller alla mina önskningar! 

     

Ju dua shumë familja ime

Min dotter

Se så fridfullt hon sover! Då och då kommer det ett litet suck från henne, sötnosen! Undrar vad hon drömmer?

Jag vågade inte störa henne med blixten, så det blev ett ganska mörkt kort.

I förrigår natt hände något med hennes andning för att hon låg på rygg och jag bara hoppade från sängen och vände på henne så att hon kunde andas ut! Igår höll jag på att dammsuga och hörde att hon hostade kraftigt och då såg jag att hon hade kräkts och höll på att kvävas! Det var så hemskt, kändes som att jag skulle förlora henne! Nu kan jag inte sova mer, jag hoppar till för minsta lilla ljud och jag är ständigt orolig! Jag vill bara vaka över henne hela natten så att inget  händer min lilla ängel! Jag älskar henne över allt annat, hon är mitt allt!

Min kärlek till min dotter växer starkare och starkare för varje sekund! Jag kan inte andas utan henne, jag kan inte leva utan henne, hon är meningen med livet för mig!

Leona, të don mami më së shumti në botë!

Blogglusten är borta!

Jag har tappat motivationen och läsare...

Från och med imorgon har Deli semester i fyra veckor, då ska vi åka runt och hälsa på dem som vi inte har hunnit hälsa på än! Det ska bli så skönt att vara tillsammans alla tre. Jag håller på att göra i ordning en fotobok till Leona från 0-3 månader. Sen kanske jag gör en från 3-6 månader osv...


Ha en trevlig dag!
Kram

Efterkontroll

Idag var jag på efterkontroll och allt såg bra ut. Nu ska jag börja med p-piller igen...det räcker med ett barn :-)

Kram på er!

Hormonplitor

Min lilla tjej hade hormonplitor och sen blev det eksem av det och nu är det borta! Jag är så glad för det!

Före:


Efter:

Det som har hjälpt är den här krämen:

Min systers student

Igår hade min syster studenten! Det regnade sååå mycket, men hon brydde sig inte utan hade jättekul ändå! Hon gick ut med jättebra betyg och jag är så stolt över henne!


Te dua shumë moter

Eksem och extremt trött

Min  lilla tjej har fått eksem av sina hormonplitor. Finnarna har börjat torka och idag rekomenderade bm på bvc att jag skulle använda Mildison på hennes kinder, det är en mild kortison som just är till för eksem och dyligt. Nu ska jag hålla på och smörja in henne morgon och kväll i en vecka och hoppas att det försvinner, annars får vi se om detta beror på att min mjölk är för "stark". Hon har varit lite mer gnällig än vanligt i några dagar nu och jag vet inte varför? En sak vet jag i alla fall, hon sover otroligt dåligt sen några dagar tillbaka! Sover inte sin nattsömn förrän efter klockan 2 varje natt! Jag håller på att dö av sömnbrist!!

Deli tittade till Leona i några timmar så att jag kunde vila för att jag var helt slut av trötthet! Nu sover Deli och jag tittar till henne. Har matat och bytt henne och nu vilar hon igen! Bara en tidsfråga innan hon vaknar känns det som...

God natt!

Min lilla champinjon växer fort

Jag tog på henne det gröna kläderna och jämförde med korten när hon kom hem från BB. Stor skillnad!!

Tre dagar gammal:
  

Fyrtiofem dagar gammal:
 

Hon växer snabbt min lilla flicka! Tiden bara flyger iväg...


Studentmiddag

Ikväll ska vi på studentmiddag hos min kusin. Farbror har bjudit vår lilla familj också och Leona kommer att ha på sig en liten vit klänning och jag likaså! Ska bara ner till H&M och köpa ett amningslinne så att jag inte behöver visa upp hela kroppen varje gång jag ska amma. Jag tycker att det är pinsamt när nöden kallar och jag måste amma Leona offentligt. Försöker alltid gömma mig i något litet hörn någonstans, men det är ändå pinsamt! Det är visserligen accepterat för en ammande mamma att visa brösten, men jag tycker inte om det! Jag solar inte heller topless utomlands...jag är ganska oblyg men inte när det gäller de heliga delarna haha. Nog snacket om detta...

 
När jag tog studenten för sex år sen...tiden går fort...

Nu gnäller Leona. Jag har precis ammat henne så att det betyder att hon inte är hungrig. Ska försöka klura ut vad det är  hon vill säga mig :)

Jag lägger ut lite kort på Leona imogon kanske...

Ta hand om er.
Kram

Kroppen har förändrats

Jag gillade inte min kropp före graviditeten, under graviditeten och jag gillar inte min kropp nu heller!! Jag trodde att jag skulle vara platt som en pannkaka ganska omgående efter förlossningen, men så är inte fallet! Innan jag blev gravid gick jag upp 10kg på några månader och under graviditeten gick jag upp 20kg, så att det ger mig en total viktuppgång på 30kg på mindre än ett 1,5 år! Min kropp har fått sig en chock minst sagt! Deli ger mig komplimanger om att jag ser så bra ut efter graviditeten och att jag har gått ner ganska mycket osv...men jag förväntade mig mirakel antar jag...

Jag har gått ner 13kg sen Leona föddes och jag har 7kg kvar för att komma till samma vikt som jag hade när jag blev gravid, men det räcker inte! Jag vill gå ner 17kg till så att jag har samma vikt som jag har haft i alla år innan det blev som det blev med min vikt förra året! Jag gick ner dessa 13kg på två veckor utan att göra nått och sen dess har inte vågen rört sig ett enda gram mer...varför?? Kommer jag aldrig gå ner mer eller vad är problemet? Jag gillar inte att kroppen har förändrats så mycket! Jag har fått så breda höfter och gigantiska bröst som förmodligen kommer att hänga efter att jag har ammat klart, och jag är inte lika fast och spänstig någonstans i kroppen mer! Allt är uttöjd och slappt...bläääää!


Såhär såg jag ut tre dagar innan Leona föddes! Trött, sliten och stor!


Såhär ser jag ut idag (6 veckor efter förlossningen)...



Såhär vill jag se ut igen!

Jag hatar att min kropp har förändrats, men att få Leona är det bästa som har hänt mig...jag får helt enkelt lära mig acceptera att jag kanske aldrig kommer att få tillbaka den kropp jag en gång hade...

Gråtperiod

Min lilla Leona har en period då hon bara gråter och är otröstlig! Det är mellan klockan 19-23,30! Under den perioden hjälper det inte att amma, vagga, sjunga, byta blöja...inget, för hon vill bara gnälla och gråta då. Det brukar vara jobbigt men sen när hon somnar så vaknar hon endast för att äta på nätterna!


Här var hon fem dagar gammal

Hon brukar lugna ner sig i högst en kvart och sen börjar hon igen...så nu är hon lugn och jag tänkte passa på och uppdatera er lite om vad som händer och sker här. Inget speciellt idag, vi har gjort vår medborgliga plikt och röstat, sen har vi inte hittat på så mycket! Deli har åkt iväg med sina kompisar på bio för att se Terminator Salvation. Nästa gång är det hans tur att ta hand om Leona och då ska jag passa på och gå på en välbehövlig massag...jag ääääääälskar massage!

Nu har hon vaknat igen och gråter!
Vi hörs!
God natt!

Min böna

Min lilla bruna böna är den sötaste i världen!
Här ler hon mot sin pappa...



Idag ska vår lilla familj tvätta, gå ut på promenad och bara njuta av helgen tillsammans!
Kram på er!


Navelpiercingen är på

Kalla mig galen men jag lyckades få på mig min navelpiercingen igen! Hålet hade stängts igen litegrann men jag tryckte in den och nu svider det lite, men vem bryr sig...den är på nu, jippie!! Jag har saknar den, älskar min navelpiercing! Har tidigare skrivit om min kärlek till min piercing här :-)


Klicka för större bild


Stora storlekar

Min lilla flicka har fått massor av kläder i present! Hon har jättemycket kläder i stl 62/68 och det kan hon ha när hon blir lite större! Nu är stl 50 lite tight och stl 56 passar bäst, så att jag försöker avända hennes söta bodies i stl 50 så långt det går, för sen kan hon aldrig ha dem mer igen...Barn blir oftast större med tiden, inte mindre :-)

Jag har även fått jättesöta tunna klänningar i jättestora storlekar som passar henne till vintern...och det är inte så praktiskt! Har varit i affärer och försökt byta till mindre storlekar och vissa har slut på de kläderna i mindre storlekar och erbjuder tillgodokvitto och vissa vill inte byta utan kvitto!! Ofta man har kvitto till presenter? Jag har till och med fått kläder när hon blir 3 år hehe. Allt som är större än stl 68 åker upp till vinden sålänge, annars får jag inte plats i hennes byrå!

Leona behöver iallafall inte kläder på ett tag, jag däremot kan inte komma in i något som jag kunde ha på mig före graviditeten. Jag får fortfarande gå i mammajeans och leggings...Jag tror att jag är så smal men blir alltid lika chockad när jag provar mina gamla kläder och inte kommer in i dem! Det dumma är att jag gör samma misstag varje dag haha!



Mina favoritjeans! Jag kommer att bli överlycklig den dagen jag kommer in i mina tighta svarta stuprörsjeans!! Oh jag saknar min gamla kropp...Man vet inte vad man hade förrän man förlorar det! När jag tänker tillbaka så inser jag att jag hade fin kropp...men klagade jag konstan på den! Så trög man kan vara!!

Mjölkstockningen är borta

Jag var på kontoll för mjölkstockning idag och det ser ut som att knölen är helt borta, skönt!

Ni har inte fått se bild på mig på länge i bloggen...ni kanske inte har tänkt på det? Jag bjuder på en bild här :)


Jag har klippt mig som ni ser...

Igår var jag på ICA och handlade helt själv! Försökte skynda mig hem till min lilla böna, men det tog ändå så lång tid! Gissa om hon var hungrig när jag kom hem? Vädret är dåligt så att jag och Leona håller oss inne idag! Vi ska försöka vila så gott vi kan! Ångrar att jag var ute med henne på Almenäs i förrigår, hon har fått massa små finnar på kinderna. Jag vet inte om det beror på när någon pussar henne eller om det berodde på värmen... Ingen förutom mamma och pappa får pussa lilla ängeln mer! Våra äckliga salivbakterier får hon lära sig leva med i alla fall!

Ta hand om er!
Kram

RSS 2.0