Tråkiga inlägg?

Min syster kommenterade att jag bara skriver att jag sover hela tiden, haha! Men det känns inte som att det händer så mycket mer i mitt liv just nu! Jag jobbar, äter, sover, vaknar och sover igen! Så är det varje dag, hela tiden! Inget mer spännande än så! Tyvärr!

Jag uppdaterar ofta för mina läsare, men tänker inte på att det kan bli lite tråkigt att läsa om mina sömnproblem och att jag sover hela tiden och bla bla bla. Kanske ska uppdatera mer sällan, när något verkligen händer....men då blir det att jag uppdaterar väldigt sällan!

Vad tycker ni??
Lägg gärna en kommentar så jag vet vad ni skulle vilja läsa om eller INTE läsa om :-)

Vaken

Nu gav jag upp! Kunde inte ligga och vrida och vända mig i sängen hur länge som helst! Jag stör nog älsklingen ganska mycket när jag håller på så...stackarn, han har ju jobb och ska upp snart! Men det kommer nog att bli värre och värre med tiden och sen när Leona kommer så blir han störd av hennes skrik och gråt...men egentligen är det mest synd om mig som måste leva med det här varje dag! 

Jag kunde som sagt inte uppdatera igår i och med att jag jobbade länge, sen när jag kom hem var jag för seg för att blogga. Jag la mig på soffan och slumrade till vid tio, sen förflyttade jag mig till sängen vid elva, sov till 3 och nu sitter jag här som en idiot och skriver ett inlägg när alla andra sover!

Igår åt vi på Spice n' Rice, mmm så gott det var! Jag åt stekta nudlar med kycklig, räkor och jordnötter! Idag ska vi också äta ute! Jag passar på att göra allt nu medan jag fortfarande bara har mig själv att tänka på! Ska bara äta, sova och njuta så ofta jag kan tills dagen då Lea väljer att komma till oss, sen blir det stopp med allt ett tag! Sen blir hon prio nummer ett för resten av mitt liv!

Haha man skriver så dumma och konstiga saker när man vaknar mitt på natten och bestämmer sig för att blogga! Jag vet inte om nått av det jag skrev har någon röd tråd eller låter vettigt på något sätt! Jag hade gärna fortsatt skriva i evigheter, men hur roligt är det för Er att läsa en roman egentligen? En blogg ska vara enkel, rolig och massor med bilder tycker jag personligen...så här bjuder jag på en bild som egentligen inte har något med inlägget att göra, haha!


Gammalt kort! Min man höll på att fixa och trixa med sin mobil och detta blev resultatet, haha!

Vi hörs senare mina vänner!
Kram på Er sålänge!

Dagens kläder

Tänkte lägga upp dagens kläder innan jag beger mig till jobbet! Hinner inte uppdatera mer idag!

Jag tycker om att ha bekväma kläder på mig!
Linne och jeans H&M
Kofta Vero Moda

Trevlig Torsdag!


En sak kvar att göra idag

Snart är alla måsten för dagen avklarade! Tvätten är vikt, jag har varit på läkarbesök och nu måste jag egentligen bara åka och handla för att jag ska laga mat! Jag hatar att laga mat, men jag älskar att äta!

Tur att jag inte hade ihjäl någon eller mig själv i trafiken idag! Jag letade efter parkering som en galning och bröt alla regler man kan bryta i ett parkeringshus...till slut hittade jag ändå ingen parkering där inne! Fick parkera precis utanför lasarettet, jag hade sån tur för det fanns bara EN parkering kvar som typ väntade på mig, haha! Jag fick stressa upp till sjukhuset i alla fall! Jag blev klar hos läkaren på 15 sekunder...

Som sagt, nu är det är maten som ska inhandlas och lagas, men jag har idétorka som vanligt...
Jag ser jättesliten ut idag, ska försöka lägga mig lite tidigare för att imorgon jobbar jag kl 9-19! Låååång dag, men sen är jag ledig på Fredag så att det är värt det!

Kram på Er!

Filmkväll

När jag kom hem från jobbet idag slängde jag mig i sängen och vilade ett par timmar! Det var jätteskönt! Sen gick jag över till mamma och hämtade lasagne som hon hade lagat :-) Min man och jag åt och sen tittade vi på Yes-man med Jim Carrey, den var helt OK!

För någon dag sedan såg vi Slumdog Millionaire och den var jättebra tyckte vi!! Mycket äkta + romantisk film ♥
På något sätt påminde huvudrollsinnehavaren mig om min man.

Imorgon har jag ledigt och det känns så härligt! Jag ska sova ut, besöka läkare och tvätta! Jag kanske till och med hinner gå ut och äta lunch med min älskling! Nu blev det lite väl fullbokad Onsdag, men framöver ska jag inte boka in så mycket i mina lediga dagar! Kommande Fredag är helt blank i kalendern och då tror jag att jag ska sova heeeeeeela dagen! Jag vet att det blir mycket snack om att sova sova sova! De på jobbet är så trötta på mitt sova-tjafs, men jag lider av sömnbrist och jag går och dagdrömmer om att sova hela tiden!

Ha en trevlig Tisdag!
Vi hörs imorgon.

Dagens kläder

 

Gina Tricot all the way!

Vecka 33

Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 apr 2009
Du har 55 dagar kvar till beräknad förlossning.



Barnet: Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. 3-4% förblir kvar i sätesställning.

Källa:Familjeliv.se

Dagens kläder



Förstår ni hur skönt det var att sluta så tidigt idag? Förstår ni hur mycket jag njöt att jag hade en timme extra sovmorgon idag? Vilken lycka!!

Jag tänkte att jag bara snabbt lägger upp dagens kläder, sen ska jag hoppa in i sängen och vila lite...ooh kan inte fatta att det är sant....jag kan vila mitt på dagen en vardag utan dåligt samvete! 

Kram på er!

Nytt arbetsschema

Ni anar inte hur länge jag har gått och längtat efter det här! Mitt nya arbetsschema som innebär att jag jobbar 50% dvs jag jobbar Måndag. Tisdag, Torsdag och är ledig Onsdagar och Fredagar! Innan jobbade jag så långa dagar och blev mycket trött eftersom jag sov så dåligt på nätterna! Nu kan jag i alla fall ta igen det under fyra dagar i veckan :-) Jag kommer bara att sova hela tiden, haha!

Jag börjar ta föräldrarpenning från och med nu så att jag kan varva ner och bara njuta av att vara för mig själv, för när Leona kommer så har jag förstått att det inte kommer att bli så, enligt andra mammor! Nu börjar det närma sig med stormsteg, det är "bara" sju veckor kvar!! Jag är så rädd för vad som väntar! Kommer jag att klara av förlossningen, kommer jag att bli en bra mamma och massor av andra tankar far runt i huvudet! Puh!! Nu vill jag inte tänka på det, ska bara försöka tänka på det positiva så som att våren är påväg till oss, skönt!

Trevlig Måndag!


Tulpaner från maken

Jag fick tulpaner från maken i Onsdags men har inte lagt upp dem i bloggen än! Jag har dessvärre inte heller lagt in dem i vatten förrän idag...Jag är sååå dåligt att ta hand om blommor! Det värsta man kan ge mig i present är blommor och det trodde jag att maken visste, men det är tanken som räknas! Tack älskling ♥


De är halvdöda då de har levt utan vatten i flera dagar...

Ni som kommer och besöker mig när Lea har kommit till världen och ni tar med blommor som present, då vet jag att ni inte läser bloggen, haha.

Fest

Igår var min man, jag, min kusin med fru, mamma och syster på albansk fest i Borås! Det var jättekul! Det roligaste var att se så många tjejerkompisar som jag inte har sett på länge! Alla var så fina! Många har hört att jag är gravid men har inte sett min stora mage så de blev förvånade att jag har blivit så stor! Ja nu växer min mage så mycket att jag knappt hinner med! På tisdag går jag in i åttonde månade...skiiiit!! Det är mycket!!

Lite bilder från kvällen:

Såhär såg jag ut!


Min vackra mamma, min stilige make och jag (med Lea i magen, hehe)


Min söta syster med sitt fina lockiga hår och coola stil, mamma och jag!

När klockan närmade sig tolv gav min kropp upp, jag blev så otoligt trött! Jag stod ut till kl ett men sen fick det räcka, jag kunde inte hålla ögonen öppna mer! Nu har jag i alla fall sovit ut vilket är väldigt skönt, därför ÄLSKAR jag helger!

Ha en underbar Söndag!
Kram på Er mina vänner!

Hjälpmanual till bloggen

Hej mina kära läsare!

Jag brukar fråga mina vänner om de har läst min blogg och vissa svarar "ja" medan andra svarar "ska titta in lite senare"! Jag har ingen koll på hur många av mina vänner som "tittar in" men jag vill tro att en hel del gör det :-)

Jag har i alla fall märkt en sak, många av mina vänner är ovana bloggläsare så jag ska hjälpa er på traven! Själv har jag läst en heeel del bloggar sen många år tillbaka :-)

Först och främst, det senaste inlägget syns längst upp, ju äldre inlägg desto mer får ni scrolla ner!
Vill ni t.ex se hela Februari månads inlägg ska ni titta till vänster under Arkiv och klicka på Februari 2009 och där ligger allt jag har skrivit under Februari! Sen blir det samma sak med Mars, April osv!

Jag har även delat upp min blogg i fem Kategorier som ni också hittar på vänster sida:
Allmänt- exakt som det låter, skriver om allmänna saker
Gravid- skriver om min graviditet och lägger upp bilder på magen osv
Leas stil- saker vi har köpt till henne och senare kommer det finnas bilder på det hon har på sig osv.
Min stil- lägger upp bilder på det jag har på mig
Äktenskap- skriver om mitt förhållande osv

Jag brukar lägga upp mina bilder i miniatyrer vilket innebär att om ni vill att bilden ska bli större, så ska ni klicka på bilden och voila, så kan man se det i större storlek! Smart va?


Tveka inte att fråga mig om ni undrar något!
Meningen med det här inlägget är inte att dumförklara någon utan mer som en guide så att ni tycker att det är roligare och enklare att läsa min blogg! Ju fler som läser min blogg, desto mer motivation och inspiration får jag att fortsätta skriva!

Kram på Er och trevlig Lördag!

Dagens kläder



Ser ut som en val, haha!
Trevlig Fredag!

Jag blir så förbannad!!

Jag såg den här bilden och jag blir så förbannad och arg och ledsen och allt på en gång!!!

 

Män som misshandlar kvinnor är de värsta människorna här på jorden! Jag har ingen som helst respekt för en man som höjer sin hand mot en kvinna! Jag STRUNTAR i hur ledsna de är efteråt och att "de inte menade det" och allt sånt tjafs! Har en man EN gång slagit en kvinna så kommer han ALLTID att göra det!! Det är ingen tvekan om saken!

Sen tycker jag synd om de misshandlade kvinnor som är rädda, dumma, kalla det vad du vill, och inte vågar eller vill skilja sig från den mannen som misshandlar dem! Jag vet att ingen kvinna vill bli förolämpad och slagen av sin man och jag tycker så synd om den kvinna som har haft missödet att träffa ett sådant avskum och i värsta fall gifta sig med dem!!!



Här har ni bild på henne och hennes fd idiot pojkvän!!
Blir så äcklad av hela händelsen!!

Ni kvinnor som är/har blivit misshandlade av era pojkvänner/sambo/män ni är mycket bättre människor än vad dem är, ni är värda så mycket mer, det ska ni veta!! En man har ALDRIG en anledning att slå dig, oavsätt vad du har "sagt" eller gjort! Låt honom inte få dig att tro det!!!!!!!

Äntligen Fredag

Idag är det Fredag och det är sååå underbart! Jag ska till barnmorskan idag så vi får se hur Lea har det...bra hoppas jag! Nu är sparkarna hårda och man kan känna vissa kroppsdelar, men jag vet inte hur hon ligger eller vad det är som sticker ut! Ska höra med bm om hon kan känna och tala om hur Lea ligger! Ska även bombardera henne med massa frågor om alla mina besvär. Hon kommer säkert att säga att allt är normalt som vanligt!

Ikväll kommer några vänner till oss, det var länge sen vi träffades. Senast var det när vi var hos dem efter att hon hade fött sin andra son (december)! Hon har inte sett mig såhär stor så hon kommer säkert tycka att jag är jättetjock!

Tyvärr gick jag inte till min familj igår heller...jag som skulle göra det....Det blir nog inte av ikväll heller för att jag har planerat att lägga mig en stund efter jobbet, sen börjar tvättiden och sen kommer våra vänner! Man har massor med planer, men sen kommer man hem stendöd och glömmer allt!

Lägger in ett inlägg på vad jag har på mig idag när jag kommer hem!
Ha en underbar Fredag!


Dagens kläder



Tjockiskläderna verkar det som, för alla har påpekat hur stor jag ser ut idag, så jag skyller på kläderna :-)

Ingen klagkärring idag :-)

Idag är jag inte lika hopplöst trött som igår! Jag har klarat mig rätt bra idag tycker jag! Det beror nog på att jag vilade 3h efter jobbet igår så när jag vaknade fyra inatt så hade jag ändå 3h "extra"  i min sömnbank :-) Jag ska försöka anamma den här metoden framöver så att jag inte behöver skriva "klagkärring" inlägg (lika ofta) haha! Igår var jag inte rolig att vara med, jag var bara sur och butter hela tiden...blä för sådana dagar!

Yeay för sådana dagar som idag! Ska försöka besöka min familj för att jag har inte varit hos dem på fleeeera dagar, fast de bor över gatan! Jag ska lägga mig tidigare idag, för att jag jobbar en timme tidigare imorgon, men det är härligt för att imorgon är det Fredag!!

Lägger upp en bild på dagens kläder sen! Alla på jobbet kallar mig tjockis (beror mycket på kläderna)...det är inte kul kan jag säga!

Kram på Er mina kära läsare (ni är några stycken men inte alls så många som jag skulle vilja, men det kommer väl...)

Klagkärring

Jag vet inte hur kul det är för er att läsa om mina problem hela tiden men jag måste för det är så jag mår just nu, skit!! Jag är ständigt trött, har ingen ork och motivation kvar längre. Jag håller på att bli dum av sömnbrist och humöret är inte som det ska! När jag kom hem "vilade" jag i 3h! Det behövdes verkligen!

Det värsta är att alla på jobbet säger "det är bäst att du vänjer dig för att såhär kommer det att vara under hela tiden du ammar!" Oh shit tänker jag....hur ska jag klara av det? Jag mår ju fysiskt illa av sömnbristen, hur ska jag då klara av att ta hand om ett barn när jag inte orkar hålla mig upprätt ens...

Jag kan uppriktigt säga att jag INTE tycker om att vara gravid. Jag känner mig så oattaktiv, så tjock, så dum, så....blä! I vissa bloggar kan man läsa hur vissa blivande mammor njuter och tycker att hela världen är underbar och de själva ser överlyckliga ut....för mig är det helt tvärtom!!

Nu har jag klagat tillräckligt!
Ha en trevlig Onsdag!

Dagens kläder




Det blev en suddig bild idag! Det är så jag känner mig idag, helt borta, suddig, lever i en bubbla! Jag tog profilbild så att ni skulle se hur stor jag har blivit. Jag kan inte fatta det själv men folk är väldigt noga med att påpeka att jag har blivit "sååå tjock"! Inte kul att höra!

Kofta Gina Tricot, resten H&M

Dagens kläder

 

Omlottröja från Sisters
Jeans H&M
Svart tröja Vero Moda
Mina sköna stövlar från skopunkten


Vecka 32

Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 apr 2009
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.



Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Källa:Familjeliv.se

Förlossningsrädsla

Jag är sååå rädd inför förlossningen! Jag låg och skakade av rädsla när jag tänkte på det inatt! Min man blev irriterad och tyckte att jag skulle sluta tänka på det redan nu! Det är inte så lätt när man vet vad som väntar och hur hemskt det kommer att vara att krysta ut ett 3,5 kg stort barn!!

Förut tröstade jag mig själv med att det är långt kvar och att jag har annat att oroa mig för, men inte nu längre, det är snart!! Tänk om jag inte klarar av det! Oooh jag hyperventilerar när jag tänker på det!!

Min stackars Lea kommer att gå igenom samma sak om hon väljer att bli mamma någon gång i livet!

Världens vackraste ögon!

Jag har sagt det miljoner gånger till min man men jag vill dela med mig detta: Han har världens vackraste ögon! Jag älskar dem!! Fin färg och fin form, med långa ögonfransar, perfekta helt enkelt! Hoppas Leona får sin pappas ögon!


Min stora kärlek!!

Hur ser du ut, Leona?

Jag tänker mycket på hur vår dotter kommer att ser ut, vem kommer hon att likna mest, mig eller maken? Jag var väldigt söt när jag var liten, om man får säga så själv! Jag var väldigt kärleksfull och snäll mot alla, så jag var älskad av alla runt om kring mig!

Hur hon än ser ut så kommer hon att vara den vackraste och sötaste i hela världen för mig och min man, för att hon kommer att vara en kombination av två personer som älskar varandra mest av allt!


Nyfödd Lola som badas av mamma!

  
Jag var alltid klädd så fint när jag var liten! Första bilden är jag pink lady och andra bilden är jag "rödluvan"! På den tredje bilden är jag nyduschad och iklädd i pyjamas. Mamma säger att jag alltid var så glad som barn!

 
Kolla in rosetten i mitt lockiga hår på först bilden! Leker med mina favoritleksaker som jag fortfarande minns :-)
Lite äldre på den andra bilden och där leker jag med en gitarr! Jag minns att jag hade en egen som var mindre! Musikalisk redan då ser ni, hehe!

Leonas spjälsäng

Först var vi på Babyproffsen och där letade vi efter bilbarnstol och vi såg en fin som maken gillade, men vi bestämde oss för att inte köpa än, vi väntar lite.

Sedan begav vi oss till IKEA och där blev det en Gulliver spjälsäng, med vi tittade på alla möjliga innan vi bestämde oss, men den här var klart finast till vår lilla prinsessa! Vi köpte två olika lakanset, men jag valde att inviga de rosa! Maken gjorde ett riktigt bra jobb med monteringen! Vi fick även möblera om lite i sovrummet för att Leas säng ska passa fint! Det känns lite ovant med den nya "inredningen"!

    

Vi köpte även detta påslakansetet


Innan hon kommer till oss så kommer det att bli fler och fler saker som vi köper till vår lilla ängel, men änsålänge har vi köpt det "viktigaste" som t.ex barnvagn och säng + lite kläder :-)

Dagens kläder



Skön och bekväm stil, perfekt för IKEA då man går massor där! Där ser ni även min fina röda kappa som jag får massor med komplimanger för :-) Snart kan jag inte knäppa alla knappar...

Alla hjärtans dag

Idag ska vi först till Babyproffsen och titta på bilbarnstolar sedan åker vi till IKEA för att köpa spjälsäng (och lite fler saker som man kommer på när man väl är det såklart)! Vi skulle som jag tidigare skrev om boka bord på restaurang men det fanns inget ledigt så vi får se vad vi gör senare på kvällen! Kul blir det säkert ;-) Vi ska ha en sådan skylt utanför vår dörr med texten "Please, don´t disturb", hahaha!




Dagens kläder

 

Poloklänning, med leggings, min favorit skinnjacka och mina boots!
Helsvart stil idag med andra ord!

Ultraljudsbilder på Leona

Innan jag var på ultraljud hände det ibland att jag ifrågasatte om jag verkligen var gravid? Kan jag verkligen lita på graviditetstestet? Det känndes så overkligt att jag skulle bli mamma och att jag bar på ett liv. Jag var ganska oförberedd för att jag blev gravid väldigt fort, vi var inte tvungna att "försöka" i flera månader! Magen var ganska platt då (inget jag kan skryta med nu) och naiva jag föreställde mig graviditet = stor mage direkt! Haha nu önskar jag att magen slutar växa ett tag för att det går för fort, jag hinner inte med!

Jag kommer ihåg hur spännande det var att "se" Lea för första gången! Jag fick tårar i ögonen när hon sprattlade för fullt i min mage. Då hade hon plats, nu är det lite trångt och nu känns sparkarna :-) Då var jag i vecka 16 så att hon var ganska liten! När vi var på UL vecka 26 igen för att se könet, då hade hon vuxit mycket vårt lilla hjärta ♥
Istället för sparkar, vinkade hon till oss den gången, man kunde se hennes fem fingrar! När barnmorskan sa att det var en flicka kom floder av glädjetårar, jag var sååå lycklig!

Nu längtar jag bara tills hon kommer till oss så att jag får hålla henne i mina armar, lukta på henne och älska henne i all evighet!

  
Här kan man se hela hennes ryggrad


Här har hon benen mot sin bröstkorg

Mammas födelsedagsfirande

 
Mamma skär tårtan och önskar sig något!

 
Present från mig, Beauty serum No7 (antirynkkräm)

 
Från oss fyra barnen fick hon en mobil Sony Ericsson w890i och väska! Hon blev väldigt rörd när hos såg vad vi hade köpt henne. Det blev några tårar där :-)

Det var väldigt trevligt! Efter det åt vi middag som mamma hade lagat och sen gick jag och maken hem!
Nu ska vi se på film!
Trevlig Torsdag!

Dagens kläder

Nu ska jag över till mamma och fira hennes födelsedag! Mamma ville att vi skulle ut och äta middag på George's restaurang men vi barnen vill vara hemma! Vi har en överraskning åt henne. Hoppas hon blir glad!

 

Grattis på födelsedagen mami!

Idag fyller min mamma år!!

Om jag någonsin bara blir 1% lik min mamma till sättet och utseendet är jag stolt över mig själv!

Hon är VÄRLDENS bästa mamma och jag är såååå lyckligt lottad över att vara hennes dotter!!

Jag hoppas att min dotter har lika stor kärlek, respekt och beundran för mig som jag har för min mamma, då behöver jag inget mer här i världen!

Te dua më së shumti në botë mami jem!
URIME!!


Jag är hemma!

Som vanligt har jag inte sovit bra under natten. Jag gick upp samtidigt som maken och han sa att det vore bäst för mig om jag stannade hemma idag. Jag var inte så säker för att jag får dåligt samvete för det, men när jag insåg hur trött och sliten jag egentligen var bestämde jag mig för att vara hemma idag!


Photoshop

Jag försöker lära mig att redigera i photoshop! Jag har aldrig gjort det innan! Det går inte bra kan jag säga!
Borde egentligen lägga mig för att imorgon har jag lång arbetsdag, 9-19.

Vi får se om jag publicerar någon redigerad och "photoshopad" bild inom snar framtid :-)
God natt sålänge!

Graviditetssymptom eller sjukdom?

Jag mår så dåligt idag! Mina ögon är helt blodsprängda av trötthet, ryggont, värk i fötterna och illamående, allt samtidigt!!

Som jag tidigare har nämnt har jag stora sömnproblem nu under sista delen av graviditeten. Jag tror inte att jag har sovit en hel natt på minst en månad! Nu orkar inte min kropp med sömnlöshet mer! I början av graviditeten sov jag 12h i sträck och det var sååå skönt, trodde att det alltid skulle vara så, men icke! Jag får dåligt samvete om jag stannar hemma, för att allt detta är typiska graviditetssymptom och graviditet räknas inte som sjukdom! Men problemet är att jag inte längre vet om jag är sjuk eller om det beror på graviditeten, jag vet bara att jag mår skit!

Jag ska hem efter jobbet och soooova! Får se om det blir bättre imorgon, då jobbar jag kl 9-19!
Ha en trevlig Onsdag!

Dagens kläder

 

H&M hela vägen

Boka bord? Too late

Ringde runt för att boka bord på någon mysig restaurang för Alla Hjärtans dag, men det är omöjligt! Borde ringt och bokat för lääänge sen! Ja ja det får bli en mysig och romantisk lördag hemma istället...

En bild från vår bröllopsmiddag i Oktober!



Te dua shum burri jem ♥

Dagens kläder

Idag är jag absolut inte på humör att fixa mig eller nått! Har inte kunnat sova sen kl 3! Vaknade för att gå på toa, sen var det kört med sömnen!

Idag jobbar jag till 16 och sen har jag tvätt från fem till tio...

 

Linne och mammajeans från H&M
Kofta från Vero Moda
Stövlar från Skopunkten (jättesköna nu när jag är gravid- välanvända också)

Vecka 31

Du är på dag 211 av 280. (75,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 apr 2009
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.



Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Källa:Familjeliv.se

Baby Ticker

Nu har jag lagt till en "Baby Ticker" till vänster i bloggen.
Där räknar den ner till beräknad förlossningsdatum ♥

Just idag är det 70 dagar kvar *pust*
Känns som evigheter till 20:de April!


Leonas namn

Jag har valt att kalla min blogg efter min dotters namn! Nu ska jag försöka förklara lite hur vi kom fram till det namnet.

När jag var yngre ville jag att min dotter skulle heta Andromeda, men alla tyckte att det var så konstigt att döpa sitt barn till en galax. Sen ville jag att min dotter skulle heta Aurora men den glöden slocknade också med tiden. Killnamn var jag däremot lite sämre på. Jag ville att min son skulle heta Albert, men när jag träffade min man och det visade sig att hans bror hette Albert så var det självklart inget alternativ längre. Därefter blev jag så kär i namnet Leon! Min son SKULLE heta så, men olyckligtvist för mig döpte min kusin sin son till Leon och där föll det alternativet också! Jag blev så sur på mig själv och min stora käft att jag berättar för alla vad jag vill att mina ungar ska heta (måste dock säga att min kusin aldrig hörde mig nämna det namnet så det är inte hans fel). I samband med kärleken till namnet Leon föddes kärleken till namnet Leona, för då tänkte jag blir det en tjej så ska hon heta Leona! Både jag och min man tyckte att det var jättefint men vi vågade knappt nämna det för någon! Jag kommer ihåg att jag talade om för en kollega på jobbet vad hon skulle heta och jag fick inte komplimanger för det, vilket gjorde mig lite ledsen, så från och med då bestämde jag mig för att inte säga till någon! Frågade någon vad vi har planerat att döpa vår dotter, svarade vi Alva! Men nu har vi  bestämt oss att offentliggöra namnet för att vi har inget att vara "rädda" för, jag är den enda i vår bekantskapskrets som ska föda snart...vi har gemensamt valt ett jättevackert namn till vår dotter!

Så nu har ni hela historien bakom namnet :-)
Trevlig Måndag, min arbetsdag är lång idag så att jag tror inte att jag kommer att hinna med så många fler inlägg för dagen! Kram min vänner!

Lea kläder hittills:

 

Röd klänning från Lindex med sidenband på baksidan



Bamseklänning från Lindex

     

Kläder från H&M, skjorta med väst, byxor, tröja, body och två mössor


 

Startpaket i 6 delar från H&M

 

Minidukar och strumpor från H&M


Dagens kläder

   

Tunica och leggings från Gina Tricot
Stövlar från Wedins
Halsband Cassels


Sömnproblem

God morgon...eller?

Jag har grova och seriösa sömnproblem!! Jag håller på att bli galen....jag har inte sovit en hel natt på flera månader, det är samma visa varje dag, vakna tre på morgonen och somna om sju!! Det är inte så lätt att ha den här dygnsrytmen när man ska upp och jobba på vardagar, och då är jag helt bedövad och känner mig förlamande trött på jobbet. Jag förstår inte hur min kropp kan fungera och står ut med så lite sömn, men är man gravid så skylls allt på det...

Inatt var inget undantag, så jag vred och vände mig tills jag tillslut somnade och för en halvtimme sen vaknde jag...fortfarande trött, men OH SÅ SKÖNT MED HELG :-)

Nu ska jag klura ut vad som blir mitt nästa inlägg, för jag måste erkänna att man blir lite smått beroende av det här med bloggande. Man förstår egentligen inte att hela världen kan läsa om ens liv, men samtidigt är det lite spännande att man kan nå ut så många...haha jag låter som om det är så många som läser....det är nog ett tag kvar...

Jag har så många idéer på vad jag ska skriva om men risken är att jag skriver allt jag kommer på nu och uppdaterar inte på flera veckor sen, och sådana bloggar är tråkiga måste jag erkänna.



Njut av söndagen för redan imorgon kommer måndagen med alla måsten!

Man och fru

Snart är det alla hjärtans dag och jag kan inte sluta tänka på hur underbart fin vår vigsel var. Det har redan gått fyra månader sen vi gifte oss! Gud va tiden går fort! Våra gäster var endast närmsta familj dvs våra mammor och syskon. Det var perfekt! Min man och jag har varit tillsammans sedan 7:de april 2000, förlovade sen 1:a oktober 2004, sambo sen 1:a mars 2006, men nu är vi man och fru sen 1:a oktober 2008 och det finaste av allt, snart föräldrar! Här är några bilder från en fantastisk höstdag i oktober!

       

Leona i magen

Nedan framgår vilka veckor bilderna är tagna.

         
Bild nr:
1: v5         2: v8              3: v11
4: v14       5: v17           6: v20
7: v23       8: v25           9: v26   
10: v27    11: v28        12: v29
13: v30

Mitt första inlägg :-)

Nu har jag bestämt mig för att haka på trenden att skriva en blogg! Jag kommer att börja jobba halvtid från och med 23 februari och då kommer jag förmodligen att ha tid att skriva då och då.

Jag kommer att skriva om mitt liv, men just nu handlar stora delar av mitt liv om min ofödda dotter, som beräknas komma till oss den 20 april.

Jag vill tacka min syster som har hjälpt mig komma igång med bloggen!
Te dua shum moter!

Nu ska jag börja med några bilder, njut :-)

RSS 2.0