Powerwalk

Jag skriver det här inlägget som en påminnelse till mig själv. Jag har börjat med powerwalks sedan Torsdagen den 8:de Juli! Jag har gått alla dagar sedan jag började i Torsdags förutom på Söndagen då vi var ute och solade/badade på Alidebergsbadet. Snart blir det en vecka sedan jag började gå och änsålänge har jag inte gått ner något kilo. Jag gör det misstaget att jag väger mig stup i kvarten och vikten pendlar så mycket från timme till timme. Från och med imorgon gör jag så att min invägningsdag blir varje Söndagsmorgon, då har jag bättre kontroll om jag gå ner eller ej.

När vi var på Mallorca så gillade jag inte hur jag såg ut och bestämde mig för att göra nått åt saken istället för att klaga. Jag har bara börjat med powerwalks, men jag är inte noga med maten och jag äter fortfarande på oregelbundna tider samt på tok för stora portioner, men jag tar ett steg i taget. Steg nr ett är att göra det till en rutin att vakna varje morgon och gå, när jag har fått in det i min vardag ska jag börja skära ner på portionerna och äta mer regelbundet. När jag har klarat av dessa steg och blivit lite starkare ska jag börja gå på gymmet så att jag tränar med vikter och pass. Då blir det mer varierad träning, bättre resultat och roligare.

Första delmålet är att gå ner 3 kg till och med 1:a Oktober!
Fram till sommaren 2011 är målet att gå ner mellan 8-10 kg!

Det är alltså inga orimliga mål, det är ca 1 kg i månaden :) Det hade varit så otroligt motiverande om jag gick ner något kilo i början för då hade jag blivit så peppad, men jag har inte så höga förväntningar, jag gör det jag ska sen får vi se vad som händer.

Jag kommer att uppdatera lite då och då om hur det går med min viktresa och det gör jag för MIN egen skull, så om ni är trötta på viktsnacket i bloggen, kan ni bara hoppa över dessa inlägg :)

Hugs

We are back

Nu är vi tillbaka från Mallorca och vi hade en underbar semester!

När vi kom tillbaka kändes allt som en dröm. Idag har jag tvättat, städat, diskat, lagat mat och allt sånt tråkigt. Därborta var maten lagad, handdukarna rena, rummet rent och man bara slappade varje dag!! Det känns i alla fall härligt att jag har semester i några dagar till och då kan vi sova hur länge och ofta vi vill. Jag sov halva dagen idag, först till kl 11 sen från kl 13-15. Jag vet inte varför jag var så trött, Leona verkar ännu mer trött än vad jag är för att hon har sovit lika länge och ofta som jag, plus att hon slumrade till i vagnen medan jag var inne i tvättstugan.

Därborta brukade vi lägga oss mellan 24-1 tiden och vaknade varje morgon kl 9 för att äta frukost. Vi solade och badade till kl 15 och sen åt vi lunch, men några gånger hoppade vi över lunchen för att vi var så mätta och då tog vi bara en macka och nått att dricka. Vid 18-19 tiden brukade vi gå upp till rummet för att duscha och fixa oss och sen gick vi ner och åt middag vid 20,30-21 tiden. Mellan 21,30-23 brukade vi titta på show och ta några drinkar och sen var det dags att gå upp för att fortsätta kvällen på balkongen :) Vi är så glada att vi tog två veckor för att vi hann verkligen njuta till max!

Längtar redan till nästa semester :)))









RSS 2.0