Tacksamhet

Sedan ett par veckor tillbaka har jag känt mig nedstämd! Jag har känt mig ensam, bortglömd och bortprioriterad av min omgivning (helt utan anledning egentligen)! Jag har ältat gamla saker och blivit mer och mer sårad av det som har sagts och gjort i det förflutna. Genom negativa tankar, kom negativa känslor fram och jag mådde sämre och sämre för varje dag.

Varför jag plågar mig själv på det här viset periodvis har jag ingen aning om! Men det som känns bra är att jag (ibland lite väl sent påkommet) inser vad jag håller på med och lyckas dra mig ur svackan. Igår var en så "ryck upp dig" dag! När jag la mig för att sova så låg jag och tänkte på allt bra i mitt liv och mitt hjärta och min själ fylldes med lyckokänslor! Jag är så tacksam för allt jag har i livet, mina barn, min man, min familj, min hälsa, mitt hem, mitt jobb...ALLT! Jag är verkligen innerligt TACKSAM för att jag har fått det liv jag alltid har drömt om ❤

Ibland måste man bara stanna upp, blunda, rensa alla tankar och...

ANDAS IN KÄRLEK OCH ANDAS UT TACKSAMHET


Försök nr 2

Getingarna vägrar flytta ut från min balkong! Anticimex gör ett nytt försök att få bort dem! Håller tummarna att det går bättre den här gången!


Anticimex

Getingar har valt att bosätta sig under min balkong! Anticimex ska försöka få ut dem 🐝


Friday

Jag har lagt bloggen åt sidan! Nu när maken har semester så hittar vi på saker ihop och försöker utnyttja tiden tillsammans. På måndag börjar han jobba igen och det känns SÅ tråkigt, för att det är så mysigt att vara tillsammans hela tiden ❤

Det var skönt att vara i Turkiet i två veckor, men det har också varit skönt att vara hemma i två veckor! Vi har gått på bio, lunchat ute, varit i Sjömarken och badat, Leos Lekland, Liseberg osv. Det har blivit sena filmkvällar med godis, coca-cola, chips och dipp nästan varje kväll och ingen träning. Vi har knappt lagat mat hemma så att det har blivit en del snabbmat. Jag har svällt upp och det känns i magen. Men jag tänker att det här är tillfälligt så att jag ser bara till att njuta och inte fokusera på vikten :-)

Vädret verkar bli fint, så att vi funderar på att åka till Alidebergsbadet idag. Jag är inte jättesugen på det, hade helst bara suttit på nån uteservering och tagit det lugnt. Men det blir roligt för barnen att plaska lite i poolen :-) Får se vad dagen har att erbjuda!

En fin bild från Liseberg:


Home sweet home

Vi kom hem i lördags efter två veckor i Turkiet! Det var skönt med sol och bad, men vi hade otur för att båda barnen fick vattenkoppor. Två dagar innan vi kom hem började de bli lite mer pigga. Febriga och sjuka barn är inget roligt på semestern kan jag säga! Vi kunde liksom inte njuta fullt ut! Barnen orkade ingenting, plus att vi fick hålla oss undan pga smittorisken!

Idag tvättar vi ett ton kläder medan jag är magsjuk. Så.jävla.jobbigt!! Lionel är gnällig och han hade diarré! Varför kommer allt på en gång?


RSS 2.0