Leona 4 år

Grattis till Leona som fyllde 4 år igår! Min härliga tjej som är energisk, envis, godhjärtad och otroligt intelligent! Älskar henne till månen och tillbaka ❤

Hon hade ett litet kalas igår med några av hennes vänner. Det blev väldigt lyckat och alla hade roligt. Vi beställde en sån fin tårta, helt magisk! Den var så god också, mörk och vit choklad, mums!


Lionel 1 år

Stort grattis till Lionel! Idag är det hans ettårsdag! Kan inte förstå var tiden tog vägen, ett år har gått sååå fort!

 

Han är helt underbar, så snäll men ändå bestämd, han gillar att gosa och han är en riktig härlig grabb. Vi är så glada att ha honom ❤

 


Romantisk date

I lördags var maken och jag på date i Göteborg. Det var så otroligt fint väder och så mysigt att bara vara han och jag. Vi gick runt lite, fikade och senare på kvällen gick vi på restaurang. Det blev Swea Hof och det var superlyxigt!
 
Vi firade vår 13 årsdag i efterskott. Vår dag är 7/4 men jag var så förkyld då, så att vi fick avboka.
 
Jag är så nöjd med vår romantiska dag tillsammans ❤
 
          
 
 
 

Mellanmål

Jag åt Ricenta Müsli med mild yoghurt och en skiva rågbröd med philadelphiaost och rökt kalkonskiva på och ett glas vatten till frukost. Jättegott och jag blev så mätt!

Till mellanmål åt jag kesella med färska blåbär och hallon. Också gott och mättande. Har ingen aning om vad jag ska äta till lunch, men jag kommer väl på nått!

Jag tycker att GI dieten passar mig bäst så att jag tror att jag ska köra på den. Har läst lite på nätet och jämfört med LCHF. Med GI får jag äta kolhydrater sålänge det är fullkorn, helt OK för mig! Ville först börja med LCHF men den är för extrem för mig, vill inte utesluta pasta helt och hållet!

Jag vill må bra både fysiskt och psykiskt! Stark kropp, bli smalare och vara allmänt pigg och glad. Det är mitt livsmål framöver :-)

Mitt mellanmål:


Första träningspasset

Jag har ätit nyttigt idag!

Frukost: 3 ägg (äggröra) och lite suxhuk

Lunch: 5 st kycklingkorvar med en msk tsatziki och sallad (isberg, tomat, gurka, salt, vinäger och rapsolja)

Middag: Halv kyckling utan skinn, en msk tzatziki, två msk keso och sallad (isberg, tomat, gurka, salt, vinäger och rapsolja).

Jag gick 30 min på löpbandet och pendlade mellan 6,5 och 10 i hastighet och lutning 0,5-1,5. Sen körde jag plankan i 10 sek och gjorde 10 armhävningar.


Jag är superstolt 😊


ONYX

Idag blev jag medlem på gymmet ONYX...igen! För 2 år sedan avslutade jag mitt medlemskap som jag hade haft i flera år! Jag gick varje halvår, så att jag kände att det var onödigt att betala med inte sätta sin fot på gymmet!

Nu är jag redo att ge det ett nytt försök. Jag hoppas på bättring den här gången och att jag verkligen utnyttjar medlemskapet. Jag vill gå ner i vikt, bli stark, frisk och glad av träningen. Jag kommer att börja gå på löpbandet och såsmåningom vara med på pass. Efter att konditionen har förbättrats så ska jag börja styrketräna.

Min vikt idag 2013-04-16 är 74 kg! Jag gick ner några kilon under den veckan jag var förkyld! Jag vägde 73 kg förra veckan, men jag har redan lyckats gå upp 1 kg...

Så nu kör jag! Jag är inte superpeppad men det känns ändå skönt att veta att jag snart kommer att börja må bättre, för att i dagsläget känner jag mig som en 90 årig tant i kroppen!

Håller tummarna att jag kommer att fullfölja min plan och träna 2 gånger/veckan till att börja med!

Let's go!



Halsfluss

Var hos läkaren och det visade sig att Leona har halsfluss och Lionel har en vanlig förkylning. Konstigt att han mår sämre än Leona! Själv hann jag inte kontrolleras men jag ska dit imorgon förmiddag och kolla hur det står till med mig. Jag mår skit i alla fall!


Förkylning

Barnen och jag är jätteförkylda! Känns hemskt att ta hand om sjuka barn när man själv mår skit!

Bokade läkartid för barnen så att kl 10,45 ska de undersökas och eventuellt få nån lämplig medicin.

Vi ska ha kalas för Lionel till helgen och jag vet inte hur vi ska orka...men det löser sig...


RSS 2.0