R.I.P

Min morbror dog idag :-( Jag är så ledsen så att det är obeskrivligt! Han var bara 60 år gammal och dog av hjärtinfarkt. Jag har gråtit så att jag har spytt och nu har jag huvudvärk. Jag vill bara vakna ut den här mardrömmen!


Sälen

Vi var i Sälen, Deli, jag, barnen och svärmor. Jag vågade inte åka skidor, men Deli åkte nonstop sen vi kom fram. Leona åkte också skidor och hon var duktig.

Det blev ingen skidskola för henne men nästa gång planerar vi att stanna en vecka och då ska både Leona och jag gå på skidskola. Det kommer att vara massa knattar och jag haha. Jag är livrädd sen jag ramlade för några år sen och sen dess har jag inte vågat åka igen. 

Hursomhelst så har vi haft en rolig långhelg. Jag älskar miljön där uppe. Vi hade en jättefin stuga, det snöade hela tiden och vi åt massor av godsaker.

Pub och bio

Vi hade en underbar kväll! Först stannade vi till på Bishops Arm och drack öl (maken) och cola (jag) och sen gick vi vidare till biografen. Filmen var jättebra och 3D är så jäkla coolt!


The Hobbit

Ikväll har maken och jag en date! Vi ska ut och äta/fika först och sedan ska vi gå på bio. Vi ska se The Hobbit i 3D. Som jag har längtat efter att se den här filmen! Mamma kommer för att passa barnen kl 19.30 och filmen börjar kl 21.15 så att vi har lite tid att sitta på nått fikaställe och bara mysa ett tag ❤


Klippt mig

I lördags klippte frisören snelugg och topparna ca 5 cm. Håret känns friskt och lent nu 😊


Julmingel

I tisdags hade vi julmingel på jobbet! Vi minglade och sedan hade vi en tävling, vi fick göra pepparkakshus :-) Tävlingen avslutades med motiveringen "Alla vann", det var kul att pyssla lite haha!


Turandot

Min lillebror fyller 20 år idag! Stort grattis ❤ Vi firar med att gå och se på opera (hans önskemål), lillebror, mami och jag. Jag har aldrig varit på opera så att det ska bli väldigt spännande. Vi ska se Turandot på GöteborgsOperan 😊


Beställt klänningen

Klänningen finns inte i butik i Borås så att jag var tvungen att beställa den online! Den hade gått ner i pris litegrann, har kostat 399kr och nu kostar den 250kr. Jag beställde även ett par blåa byxor, så att med frakt kostade allt ca 400kr 😊

Fanns bara i storlek M så att jag hoppas att den passar. Jag kommer att få paketet på nyårsveckan, så att jag håller verkligen tummarna att den sitter fint, annars vet jag inte vad jag ska ha på mig!

Klänning i 20-tals stil:



RSS 2.0