La Copita

Vi var på Restaurang La Copita med maken och ett par vänner! Vi hade det hur trevligt som helst. Äntligen somnade Lionel efter 20 minuter frenetiskt vaggande. Jag ska inte vara sen med att joina hela familjen och gå in i drömmarnas värld 😊


Grekiska Tavernan

Jag var på middag med min mami, syster, kusin och hennes mamma! Jag hade det så trevligt! Imorgon ska jag på restaurang igen, med Deli och ett par vänner.

Jag åt musslor till förrätt, svärdfisk till huvudrätt och baklava med glass till efterrätt, allt var jättegott!


Bjuda för att man måste

Lionel somnade kl 2 inatt och Leona vaknade kl 7,30. Här sitter jag nu trött och hängig och tänker ut en inbjudningslista till min 30 årsdag som inträffar om 2 år. Ja, när man är jättetrött så har man inte alla hästar i stallet (eller säger man "i hagen"?) haha. Lionel sover fortfarande, lyckans ost! Hade mer än gärna gjort honom sällskap!

Hursomhelst, som jag sa, inbjudningarna! Jag hade velat bjuda hem några tjejer och bara umgås lite här hemma, men listan blir för lång och jag har inget slott så att med andra ord blir det för trångt! Min önskelista är att bjuda de tjejer jag trivs allra bäst med, tjejer jag har vuxit upp med och umgåtts med under min barndom. Men så funkar det inte (i min kultur)! Om jag ska bjuda en kompis så måste jag bjuda hennes systrar, svägerskor, kusiner osv. Jag måste bjuda tjejer som jag inte ens umgås med i vanliga fall och som inte ens har kommit för att besöka mig nångång för varken mina barns födslar eller nått, men de har bjudit mig när de har haft nån tillställning (av samma anledning som jag måste, för att de var tvungna så att jag inte ska bli ledsen)! Listan blir onödigt lång och i slutändan blir det ändå nån som blir glömd och ledsen för det. Jag orkar inte med sån drama! Så att med andra ord, det blir inget födelsedagskalas hemma hos mig haha.


Vitamin B12

Läkaren ringde igår och bekräftade det jag misstänkte, jag har B12 brist, igen! Sist jag hade det var för 4 år sedan och då mådde jag riktigt dåligt. Det gick så långt att jag t.o.m hamnade i depression. Jag kom ur det som tur var för att de hittade orsaken och kunde sätta in "rätt behandling". Jag blev återställd ganska snabbt igen!
 
Symtom och besvär som orsakas av brist på vitamin B12 kommer ofta smygande och ökar långsamt under flera månader och ibland under flera år. Symtomen varierar från person till person. Vanligtvis är de en kombination av blekhet, trötthet, andfåddhet, huvudvärk, yrsel, hjärtklappning och öronsus. Vitamin B12 är också viktigt för att nervsystemet ska fungera som det ska. Därför kan B12-brist även orsaka besvär från nervsystemet. Nervskadorna visar sig ofta som stickningar, domningar och försämrad känsel med början i fötterna. Man kan få stapplig och osäker gång, och försämrade reflexer i vader och fotsulor. Om man har svår B12-brist kan man även få till exempel minnesstörningar, depression och försämrad syn.
 
Förra gången hade jag inte ens B12 "på lager" som läkaren uttryckte det. Det hade alltså gått så långt att det började påverka mitt nervsystem som i sin tur ledde till bland annat depression. Den här gången känner jag att det inte riktigt är lika illa, men som jag sa började jag misstänka det för att jag var ovanligt trött och hängig. Mitt humör var ostabilt och jag var allmänt ur balans.
 
Jag har svårt att ta upp vitaminen via kosten pga något tarmproblem och kommer förmodligen att behöva ta vitamintillskott resten av mitt liv. Inget fel på det, folk tar vitamin B12 tillskott bara för att, men jag måste ha det för att allt ska fungera normalt. Jag var dum som slutade ta vitaminerna sist, jag borde ha fortsatt, men det är en läxa jag har lärt mig nu. Jag kommer att ta mina vitaminer resten av livet så att jag mår bra, förblir frisk och känner mig pigg och glad!
 
Läs mer om vitamin B12 här!
 
 
 
Vanligtvis får man i sig dagsbehovet av vitamin B12 via allsidig kost, som innehåller ägg, mejeriprodukter och/eller kött, fisk, skaldjur! Jag kan äta allt det dag in och dag ut, men min kropp tar inte upp tillräcklig mängd B12 ändå pga tarmproblemet. Tur att det finns vitamintillskott :-)
 

Förkyld

Jag är så förkyld!!

Jag är ofta småförkyld pga Leona som kommer hem med massor av olika bakterier från dagis, men jag minns inte sist jag var såhär dålig! Hosta, nästäppa, snuvig, ont i öronen, värk i hela kroppen osv. Leona och Lionel är också sjuka, men jag tror att jag mår snäppet värre (som tur är). Jag har knappt ork för nånting, men jag måste ändå vara upp med Lionel till kl 1 på natten, vakna kl 3 för att ge honom mat och sen vakna kl 7 med Leona!

Småbarnstiden sliter ut mig totalt och jag tror aldrig att man någonsin blir "återställd" efter att man har fått barn! Jag är helt trasig, i både kropp och psyke! Återigen, jag har jättesnälla barn, men det tar ändå så otroligt mycket på krafterna att ta hand om små barn dygnet runt! Speciellt när man själv inte mår så bra! Hade helst legat i sängen dygnet runt i en hel vecka och bara sovit och sovit, nån matpaus och toabesök däremellan och sen fortsatt sova :-)

Men ändå så skulle jag aldrig byta det här livet med nått annat för att jag har aldrig känt så mycket kärlek i mitt hjärta som jag gör nu! Mina barn gör livet värt att leva! Konstigt att man är så sliten men ändå lyckligare än någonsin när man har fått barn...konstig känsla som är väldigt svår att förklara och att förstå innan man själv får barn. Detta jag skriver nu känner de flesta mammor igen, men ni som inte har barn får vänta och se, ni kommer att förstå tids nog :-)


Nedstämd

Jag är på gränsen till att gå "in i väggen", jag är ständigt stressad, ledsen och irriterad! Allt känns tungt och jobbigt! Jag har jättesnälla barn men ändå känns det så otroligt tungt att vara småbarnsmamma, vad hade jag gjort om jag hade haft jobbiga barn då? Det tänker jag ofta på!

Igår var jag på vårdcentralen för att ta blodprover och kolla upp om jag har B12 brist igen. Jag får svar imorgon! Jag känner mig ganska nedstämd och förra gången kom depressionen smygande pga fysiska besvär, jag tänker inte låta det gå så långt den här gången!


Bröllopsfrisyren

Min moster fixade mitt hår i Lördags och fick lite hjälp av mamma på slutet. Ingen av dem är frisörer, men de är riktigt duktiga! Jag blev jättenöjd!




Fem månader

Min lille prins blev fem månader igår! Han är jättesnäll, charmig och otroligt nöjd liten grabb! I samband med att han blev fem månader igår så slutade jag att amma. Jag kände mig redo, Lionel har inga problem med att ta ersättning och jag har även börjat ge honom lite smakportioner. Han var nog inte lika redo att sluta, för att han njöt verkligen varje gång det var matdags, men nångång måste vara sista gången för allt!

Idag var vi på BVC och han växer fint och följer sin kurva som han ska. Han är jättelång för sin ålder, han ligger på översta kurvan hela tiden. Vikt och huvudomfång ligger på medel. Han fick även en spruta i vardera ben och jag var så nervös att hjärtat nästan hoppade ur bröstkorgen. Lionel grät knappt när de stack honom, helt otroligt. Ikväll kommer han nog att få lite feber, min lille älskling, men jag ska ta väl hand om honom.


Bröllopet

Igår var vi på min kusins bröllop! Vi hade Lionel med oss och han var som vanligt jättesnäll, hördes aldrig! Han sov för det mesta med hörselskydd på! Leona stannade hemma med sin farmor.

Vi hade det trevligt och vi dansade till kl 1 på natten :-)

Här är lite bilder som jag tog med min Iphone, de flesta bilder tog vi med vår systemkamera, men de har jag inte hunnit lägga in i datorn än:


Sneakpeek

På bröllop just nu :-)


Trevlig kväll

Jag var 1,5 h sen för att jag blev inte nöjd hur mycket jag än kletade smink på mig. Innan jag skulle gå ut bad jag maken ta kort på mig och han tog 100 kort men inget av dem blev bra! Åh jag stod i hallen och började gnälla om hur ful jag är och att jag blir så dålig på kort för att där speglar sig sanningen, är man ful så blir man ful på kort! Gnäll, klag, gnäll och tillslut kom jag utanför dörren!

Det spöregnade så att jag tog bilen till stan och det tog mig 30 min att hitta parkering och då parkerade jag så långt från Grand att jag lika gärna kunde ha gått hemifrån!

Jag kom självklart sist in i lokalen och jag hann preciiiis till huvudrätten, så att jag missade bara förrätten!! Det var en trevlig kväll och det var kul att träffa alla kollegor igen. Jag åt, minglade och dansade. De hade hyrt in Jessica Andersson (vann melodifestivalen nått år tror jag, orkar inte googla vilket år det var). Jag kom hem kl 00,30 och jag la mig kl 1,30.

Imorse väckte Leona mig kl 6 för att hon var vrålhungrig och här sitter jag nu kl 7,30 och är trött, seg och irriterad. Kl 19 ska vi på bröllop och det blir en sen kväll igen. Jag har ingen aning om hur jag ska orka. Jag ska fixa håret kl 12 så att jag kan inte lägga mig och vila efter det. Får försöka blunda här intill Leona medan hon tittar på teknad.

Jag hinner kanske lägga upp en bild på hur jag ser ut innan bröllopet, annars gör jag det på söndag!

Kvällens mat på Grand:


Grand Hotel

En hel timme försenad! Jag hinner inte till hela middagen tyvärr, jag segade för länge framför spegeln! Nu drar jag så att jag hinner äta efterrätten i alla fall haha.



Fixa ögonbrynen

Idag är lyxens dag för mig. Jag ska strax iväg och fixa ögonbrynen i stan, det känns lyxigt haha. Jag har fått låta dem växa ut eftersom jag hade väldigt tunna ett tag och det passar inte mig riktigt! Nu vill jag ha lite tjockare och fylligare. Sen kommer jag hem, fixar mig snabbt och åker iväg till Grand och träffar alla kollegor :-) Lyxigt värre!


Lyxig fredag

Ikväll ska jag gå på middag med jobbet! Vi ska äta trerätters middag på Grand Hotel, det blir show, mingel och sen blir det att kasta sig ut på dansgolvet tills det blir dags för hemgång, vilken lyx!

Ännu mer lyx är att jag får ha lite vuxentid, äta i lugn och ro, vara uppklädd och bara njuuuta av kvällen! Deli får ta över min roll, mata, natta, ja allt sånt som hör till på kvällen med småbarn. Jag kan inte stanna där hur länge som helst, får försöka komma hem senast kl 24 för att imorgon ska vi på bröllop!

Men först ut idag är att jag ska ner till stan kl 17 för att plocka ögonbrynen, också lyx :-)

Jag slänger upp en bild på min outfit senare. Jag ska ha på mig min nya söta klänning från Nelly!

 

Lyxig fredag men dessvärre mindre lyxigt väder. Regn, regn och åter regn, men då och då kan man skymta vackra regnbågar och det är också lite lyxigt :-)


Rosett

Jag har länge velat testa att göra en rosett av håret, men jag trodde att det skulle vara supersvårt och att man var tvungen att ha mil-långt hår, men icke! Jag tycker att jag lyckades ganska bra för att vara första gången!

Du behöver borste, hårklämmor, två hårsnuddar och massor av sprej så att allt hålls på plats resten av dagen! Jag kollade på youtube hur man gör och jag hittade bra instruktioner där!

Såhär ser resultatet ut :-)

Jag är supernöjd! :-)
 
Nysprayat hår! Det ser bättre ut nu efter att det har torkat!
 
 
Jag fixade till det lite bättre där bak, såg att det såg lite fult ut efter att jag tog bilden!
 
 

Newbridge väggklocka

Deli har äntligen hängt upp den fina väggklockan jag köpte på MIO. Den kostar 1700 kr och är 1 m i diameter.

Passar perfekt på den lilla kortväggen vi har vid ingången till vardagsrummet! Ena visaren är lite skev om man kollar från sidan, men jag vågar inte pilla för mycket för att den kan gå sönder! Inte värdens bästa urverk, men den funkar, så länge den visar tiden rätt så gör den sitt jobb om man säger så. Jag ser den mer som en fin prydnadssak :-)

Jag är väldigt nöjd! Nu är vardagsrummet helt färdigt, det är bara nya vita tapeter som fattas :-)


Dålig start på morgonen!

Jag var som vanligt stressad på morgonen! Jag skulle till tandläkaren kl 7,45 för att ta tandavtryck eftersom jag ska få en bettskena. Deli var hemma med barnen och jag skulle åka bil för att hinna snabbt tillbaka hem. Jag var redan sen, klockan var 7,45 när jag satte mig i bilen. Jag tog med mamma för att hon jobbar i stan. Jag var tvungen att sen skynda mig hem för att Deli skulle på ett möte kl 8,30, så med andra ord kännde jag bara stress i kroppen!
 
I en korsning som är hemsk, det kommer bilar åt alla möjliga håll och alla tror att de har företräde höll en olycka på att hända! Jag såg en lucka och skulle precis svänga åt höger för att skynda mig till stan och jag missade en cyklist som kom snabbt. Jag tittade inte alls åt höger utan bara koncentrerade mig på att hitta en lucka och köra vidare. Mamma skrek till och jag bara tryckte på bromsen allt jag hade! Han väjade undan och ramlade nästan av sin cykel! Han höll på att svära nått åt mig och då när han mötte min blick så såg jag att det var en fd kollega jag höll på att köra på! Han nickade lite och cyklade vidre och jag hittade min jälva lucka och körde också vidare! 
 
Ingen skada skedd men jag blev skärrad, skämdes otroligt mycket och jag kom ändå försent till tandläkaren som var smått irriterad! Att stressa för inget gott med sig! Tur att inget hände men jag har en obehaglig känsla i kroppen nu. När jag kom hem fick Deli köra bilen till jobbet och jag körde tillbaka. Det var inte lika mycket trafik då och jag försökte var superförsiktig för att jag hade båda barnen i bilen.
 
Jag har sedan olyckan jag var med i 2004 (höll på att gå riktigt illa för mig på motorvägen på annandag jul) varit jätterädd att köra bil. Jag kör aldrig om någon, jag undviker att köra bil så gott det går och jag är alltid osäker bakom ratten! Det värsta jag vet är att ha barnen med i bilen för att då blir jag ännu mer stressad, rädd, orolig och osäker! Att köra bil är bland det värsta jag vet!
 
Jag mailade fd kollegan och bad om ursäkt, det är det minsta jag kan göra för att jag som bilist måste alltid ha 1000 par ögon när jag sitter bakom ratten, oavsätt vad!
 
Jag hoppas på att denna dag blir bra ändå. Jag lämnade Leona på dagis och Lionel vilar lite. Jag ska också ta det lugnt och ta dagen som den kommer idag, inga planer, ingen stress.

Avlastning

Nyss kom min syster och hämtade upp Leona och de gick ner till stan. De ska äta på McDonals och hitta på nått skoj! Herreguuuud vad skönt det kändes för mig att få lite avlastning. Jag älskar min dotter över allt annat på jorden, men ibland behöver jag lite lugn och ro. Leona är energisk och när hon kommer hem från dagis brukar hon oftast vara gnällig, jag blir ännu mer gnällig, sen hänger Lionel efter och hela familjen mötter upp en trött Deli vid dörren och gnället fortsätter ända tills det blir läggdags!
 
Jag har de senaste två veckorna sedan jag satte in sprialen varit mycket trött, orkeslös och hängig. Jag mår inte alls bra! Jag blir yr, har konstant mensvärk och är allmänt nere. Jag ringde och lämnade ett meddelande till barnmorskan idag och när hon ringer upp ska jag fråga om allt detta är normalt? Jag har fortfarande blödningar och det tar aldrig slut!! Jag känner mig vidrig rent ut sagt! Jag behöver sömn, dusch och lugn och ro! Sömn och lugn och ro kan jag glömma, men en dusch ska jag få till när Deli kommer hem och kan passa lillgrabben! Spelar egentligen ingen roll om jag duschar tre gånger per dag, jag känner mig ändå ofräsch just nu :-( Jag behöver energi, men hur ska jag få det? 
 
Tänk positivt, tänk positivt, det här varar inte för evigt, snart får jag tillbaka min energi, egentid, blir fräsch, smal och pigg igen...så måste jag tänka dagligen annars blir det jobbigt att ta sig igenom dagarna! Att det är höst, regn och rusk gör ju inte saken bättre. Varje år får jag höstdepression och i år verkar den komma något tidigare, i vanliga fall brukar jag få symptomen i November...
 
Så, nu har jag bara ett barn hemma, massor av hushållssysslor att ta tag i, men jag tror att jag prioriterar sömn. Får jag Lionel att somna så är det ingen tvekan att jag också gör det omgående! Har inte tagit tag i hushållssysslorna ett bra tag och jag skjuter på det varje dag, men jag o.r.k.a.r inte! Dåligt samvete till max alltså! Just det, jag måste laga mat också....åh! Det får bli något enkelt och snabbt, typ pasta med köttfärssås eller nått...
 
Först ut, försöka få Lionel att sova och så att jag också kan vila!

Monsunregn

Vi var påväg till dagis och halvvägs började det regna så himla kraftigt att inte ens paraply hjälpte, monsunliknande oväder! Herregud vad blöta vi blev! Leona och jag hade sneakers på oss så våra fötter plaskade i skorna! Hon fick byta om helt på dagis, stackars flicka jag tyckte så synd om henne. Lionel hade regnskydd till vagnen men regnet trängde igenom och när jag kom hem upptäckte jag att hans fötter var helt blöta, stackarn! Vi ska inte ens snacka om mig, jag fick byta om från topp till tå, t.o.m underkläderna!

Jag tyckte inte att det var någon idé att vända om så att vi fortsatte gå mitt upp i ovädret! Smartast hade varit att stanna hemma idag, men jag vet att Leona älskar att leka med sina kompisar på dagis och jag behöver lite ensamtid med Lionel så att vi båda kan vila, win-win :-) Hoppas att det blir uppehåll när det är dags att hämta henne på eftermiddagen. Usch, nu har vi fått riktigt ruskigt höstväder! Höst är den värsta årstiden tycker jag!!


Söndag

Jag har varit sjukt trött hela dagen (igen)! Idag har dagen känts jättelång eftersom jag vaknade tidigt på morgonen och satte igång med att göra pannkakor, sen åkte mamma och jag till Knalleland för lite shopping, började tvättat kläder när jag kom hem, lagat mat, plockat hemma efter allt stök som mötte mig när jag kom hem, vikt kläder, hängt tvätt, diskat, fixat och donat osv, osv, alltså hushållssysslor tar aldrig slut!

Klockan är snart 12 och jag har fortfarande inte lagt mig! Anledning? Jag höll på att natta Lionel! Efter många om och men somnade han, äntligen! Nu ska jag passa på att sova några timmar så att jag orkar med morgondagen. Imorgon ska jag laga en tand :-(




No sleep

Sen nästan två veckor tillbaka har Lionels sömnvanor ändrats, från att ha sovit hela natten till att gå tillbaka till sömnmönstret han hade som nyfödd! Han vaknar varannan eller var tredje timme på natten och är ledsen. Jag får amma eller gå upp och göra ersättning och då brukar han somna om! Han tar absolut inte nappen och blir ännu mer ledsen och arg om jag försöker. Han känner sig lurad när jag erbjuder napp för att han vill ha äkta vara, dvs bröstet!

Brist på sammanhängande sömn på nätterna har satt sina spår för mig! Jag känner mig konstant trött, är väldigt seg och irriterad på dagarna och jag orkar inte göra något som hör till hushållssysslor. Jag får dåligt samvete över det eftersom ett städat hem är viktigt för mig, det ger mig inre ro och harmoni i själen! Jag skulle behöva komma igång med någon slags motion så att jag får lite mer ork och är pigg på dagarna, men jag orkar inte! Jag är SÅ himla trött! Jag skulle behöva checka in i ett mörkt, litet, tyst hotellrum och sova oavbrutet dygnet runt i en hel vecka.

Tur att det här inte varar för evigt, det kommer en dag då jag får all tid i världen att sova! Just nu känns det jobbigt, men om några år är allt det här glömt! Småbarnstiden är en mycket påfrestande period i livet, men det enda man kan göra är att hålla ut, det finns ingen genväg, det är livets gång :-)

 

Bildbevis på hur trött mamma jag är :-)


TGIF

Jag är sååå trött idag! Deli kom precis hem från jobbet och jag ska lägga mig och vila en liiiiten liten stund! Kan knappt hålla ögonen öppna, hjärnan är seg och jag är allmänt lat! Har ingen lust eller ork till något just nu...


Syskonkärlek

Mina fina underbara barn! Jag är så lycklig att jag har dem och jag får tårar i ögonen av glädje när de visar syskonkärlek! Lionels ögon tindrar och han får ett stort leende på läpparna när han ser storasyster och Leona pussar och luktar på honom hela tiden och säger att hon älskar sin lillebror! Så härligt att de har varandra, jag är så glad för det.


Leona tar sovmorgon

Vi var hos mamma till sent på natten och vi somnade kl 2 så att det är inte så konstigt att Leona har svårt att komma upp. Jag tänker inte ens försöka, hon får ta sovmorgon och sova ut, det behöver min lilla prinsessa! Hon får gå på dagis imorgon istället :-)


Måndag

Deli är påväg från Malmö och han åker direkt till jobbet när han kommer fram! Helt otroligt att han orkar! Jag var hos mamma till kl 1,15 igår med barnen och såg på film. Mamma har semester och det kändes skönt att vara där så länge när Deli ändå var bortrest! Vi såg en film som heter "Harrisons blommor" och jag blev så rörd, den handlar om kriget i fd Jugoslavien mellan serber och kroater. Sevärd film och mycket rörande!

Mamma ville komma och sova över i och med att jag var ensam men jag ville inte det. Det kändes skönare att bara vara själv med mina underbara barn. Snart ska jag väcka Leona och lämna henne på dagis i några timmar, hon behöver träffa jämnåriga kompisar och leka lite. Stackarn har fått stå ut med att bara vara bland vuxna sen i onsdags kväll. Hon längtar sååå mycket till dagis nu, vilket är förståeligt :-)

Själv kommer jag att komma hem efter dagislämning och bara slappa, kanske vila lite och verkligen njuta av ensamtid med min fina söta Lionel <3


Hemma igen

Vi har haft Delis kusin och mamma på besök sen i onsdags! I fredags åkte vi alla till svärmor i Trollhättan och nu är vi äntligen hemma! Deli åkte vidare till Malmö med sin kusin för att han ska ta flyget därifrån för att åka hem! Det känns så skönt att vara hemma. Jag har varit uppe med min svägerska till kl 6 på morgonen två nätter i rad och idag fick jag gå upp kl 9. Bara 3 timmar sömn!! Jag är trött och hoppas att båda barnen somnar snart så att jag kan vila lite!

Väggklocka från MIO

Idag köpte jag väggklockan från MIO! Jag är så nöjd för att den passar in så fint med resten av inredningen i vardagsrummet! Vi har inte hängt upp den än men den ser ut som på bilden nedan :-)


Nu är den på

Hormonspiralen är på plats och nu är jag skyddad t.o.m hösten 2017. Det känns så långt till 2017, då är Leona 8 år och Lionel 5 år, herregud vad stora barn jag har då!! Jag kan njuta av barnen på ett annat sätt när de är så stora, för att vi kan vi hitta på massor av roliga saker utan barnvagnar, nappflaskor, blöjor och allt annat som hör till småbarnstiden! Den här tiden är mysig men samtidigt väldigt jobbig på ett sätt. Att bara komma ut ur lägenheten är ett projekt! Det ska faktiskt bli skönt att slippa sånt senare i livet :-)

Jag mådde inte så bra efter att barnmorskan satte in den. Jag blev yr, mådde illa och jag kände något som påminde om förvärkar som man känner under graviditeten. Inga extrema värkar men typ kraftig molande värk, ont i ryggen osv. Jag fick sätta mig en stund och jag började bli varm och kände att jag svettades. Efter att jag åt en Big Mac meny så började jag må lite bättre. Nu känner jag mig sådär, men hoppas att det går över snart.

När jag såg alla gravida går runt där kände jag, nää aldrig mer! Det kändes inte alls sådär "gulligt" och "åh jag vill också" känsla som jag kände innan jag blev gravid med Lionel! Jag känner mig helt klar med det här kapitlet i mitt liv!

Nu hoppas jag att den sitter på plats som den ska i 5 år och att jag blir såpass nöjd att jag kan fortsätta att använda spiral resten av livet! Det är nästintill lika säkert skydd som sterilisering och det känns tryggt!


No more babies

Snart åker jag för att sätta in spiral! Inga fler barn för oss! Man ska aldrig säga aldrig, men just nu säger jag faktiskt aldrig mer :-) Jag älskar mina barn över allt annat i livet och det räcker med min dotter och min son <3 Nu känns familjen komplett!


Home sweet home

Nu är äntligen fönstren i vardagsrummet klara, idag köpte jag murgröna och vita krukor! Jag behöver köpa en lampa i köket och sen är det också klart :-) Vårt hem börjar bli så fint överallt, jag blir så stolt! Vi ska byta plats på några tavlor i vardagsrummet, köpa en stor väggklocka på MIO, hänga upp min fina värmeljushållare på väggen, byta tapeter (vitt överallt) och sen är det färdigt!!




RSS 2.0