Vikt 28/2

Jag har pendlat mellan 75-76 kg i flera månader nu. Innan jag åkte iväg vägde jag 76,5 kg och jag gick upp 1 kg i Rom. Jag åt gott så att det får jag ta. Men nu måste jag ta tag i saken igen, semestern är över!
 
Jag tycker inte om att väga såhär mycket, men jag har väldigt svårt att säga nej till allt gott som finns runtomkring. Sedan två dagar tillbaka har jag försökt att äta nyttigt. Det är svårt för mig för att jag har inte så bra koll på vad som är nyttigt eller inte, jag förstår självklart att frukt och grönsaker är nyttigare än kakor och chips, men vissa "nyttiga" saker innehåller mer kalorier än andra. Sånt har jag svårt att bedöma!
 
Sedan två dagar tillbaka använder jag appen ShapeUp och skriver ner allt jag äter. Jag försöker hålla mig till dieten lågkalorikost (mycket grönsaker och protein, lite kolhydrater och fett). Det innebär att jag ska äta kalorisnål mat och ligga på 1300 kalorier/dag. Den 26/2 klarade jag det men igår gick det överstyr vid middagen. Då hade jag lagat Thaimat och jag hade svårt att låta bli att ta en portion till. Endast middagen resulterade i 1300 kalorier (hela mitt dagsbehov). Jag fick såklart dåligt samvete, men jag tänkte bättre mat än kakor. 
 
Vikt 25/2: 77,5 kg
Vikt 28/2: 77 kg
 

Home Sweet Home

Sitter i bilen påväg hem till Borås! Känns så obeskrivligt skönt att vara tillbaka i Sverige. Jag har saknat min man och mina barn otroligt mycket ❤

Vi hade det bra i Rom men vädret var inte så fint och jag tyckte att det var jobbigt att gå runt runt runt! Min åsikt är att Rom är en överskattad stad!

Borta bra men hemma BÄST!


Rom, Italien 🇮🇹

Imorgon åker jag till Rom med mamma och lillebror. Min lillasyster jobbar som Au Pair så att vi ska bland annat besöka henne. Jag åker utan maken och barnen så att det är blandade känslor. Jag är borta torsdag till söndag. Jag är både glad och ledsen! Det ska bli skönt med lite omväxling i alla fall!

Enligt väderprognosen så ska det regna under hela helgen, oh no!


Happy Valentines Day

Igår var Alla Hjärtans Dag! Jag tog med barnen och åkte buss till stan för att möta upp maken på en lunchdate.

Jag köpte en ros och Leona fick äran att överlämna den när vi gick till hans jobb. Vi åt på ett kebabställe men det var mysigt för att det var bara vi fyra (stället var tomt på folk)!

Jag tycker inte att man behöver vänta till just 14/2, för att visa kärlek. Det är en väldigt kommersiell dag, men ändå romantisk för alla går runt med ett leende på läpparna, blommor, choklad och känner sig lyckliga över att älska och bli älskade av nån de bryr sig om ❤

Evig kärlek


Ny Bondelid kofta

Igår skulle jag till MQ för att köpa en present till mamma för att hon fyller år nästa vecka! Då fick jag syn på koftan jag har velat ha sen i somras. När jag provade en liknande i somras så tyckte Deli att jag såg fet ut i den så att jag köpte inte. Jag har ångrat det beslutet sen dess! När jag såg den igår så kunde jag inte släppa den, jag tog den direkt! Sååå snygg! Jag struntar i om jag ser tjock ut i den, jag älskar den här koftan så mycket! Kostade 799kr på MQ!



Hemmagym

Maken köpte yogamatta, hantlar och kettlebell idag. Inga mer ursäkter, det är bara att sätta igång och träna hemma!

Jag har varit duktig och promenerat sedan i måndags. I måndags gick jag ca 5 km plus 30 min Crossfit, igår gick jag i 1h och idag gick jag i 2,5h. Alla gånger har jag gått i medel tempo men jag tror att jag ska öka hastigheten en aning framöver. Konditionen börjar bli lite bättre :-)


Crossfit

Idag fick jag prova på ett mamma/barn pass på Onyx. Jag förväntade mig enkla övningar som är roliga för mamma och barn tillsammans, men istället var det Crossfit! Det var så in i helvete jobbigt och jag orkade inte sista halvtimmen (1h pass). Vi skulle lyfta stång, övningar med kettlebells, springa, utfall, armhävningar osv. Inget för nybörjare med andra ord. Jag har inte satt min fot i ett gym på mer än 2 år så att ni kan ana hur jobbigt det var för mig. Aldrig mer säger jag bara. Klara jag promenader på 30 minuter, tre gånger i veckan framöver så är jag nöjd med mig själv!



Bondelid kofta

För två år sedan fick jag ett presentkort från Deli på födelsedag. Presentkort på MQ värd 1000 kr och i juni i år går det ut så att jag passade på att köpa nått fint till mig.

Det fick bli den här fina koftan:


RSS 2.0