Tre veckor kvar

Bara tre veckor kvar tills vi åker till Mallorca :)))

Förövrigt så händer det inte så mycket, jag jobbar, äter, sover... Min lilla tjej Leona bara går o går o går som en duracell kanin och hon pratar otroligt mycket på sitt egna lilla bebisspråk. Hon kan och förstår allt men blir ibland frustrerad när hon inte kan sätta ord på vad hon vill. Själv har jag shoppat en del plagg inför semestern och alla mina beställningar från H&M har kommit. Jag är nöjd med alla förutom två plagg som jag gav bort!

Ikväll ska vi se på ESC Finalen och jag har tvättid samtidigt :( Kunde inte hitta bättre tid!
Ta hand om er och jag hoppas på fint väder framöver så att jag får lite färg. Jag är otrolig blek så att jag nästan ser sjuk ut!

Hugs

Jag tycker nästan synd om er

Ni är så söta som tittar in för att se om jag har uppdaterat...men icke...Jag har blivit kass kass kass på att uppdatera, men jag vet inte vad jag ska skriva om faktiskt. 

Värmen har kommit och det är heeeeeeelt underbart! Om 4 veckor åker vi till Mallorca, jag längtar! Idag var vi ute på en promenad och jag hade linne på mig, jag kände mig så naken hahaha. Det var så längesen jag hade linne på mig ute!

Ha en trevlig helg,
hugs

Hallååå

Hej hej kära läsare som tittar in fast jag är dåligt på att uppdatera!

Sorry att jag bloggar så sällan, men jag har fullt upp med jobb och sen ska jag gärna umgås med familjen också. Visst det blir en del tid över till att surfa MEN då går jag in o läser andra bloggar och är inne på facebook! Jag vet inte vad jag ska skriva för dagarna ser ungefär likadana ut varje dag. Jag kommer hem trött, äter kanske, leker lite med Leona, sitter lite framför datorn, tittar lite på TV och sen är det läggdags...samma sak varje dag!

Snart ska jag iväg till jobbet och jobba i tre timmar men det räknas dubbelt :) När jag kommer hem så åker vi iväg till Trollhättan hos Delis familj!

Ha en underbar Lördag!
Hugs

Leonas första födelsedagskalas!

Kalaset gick jättebra och det var verkligen en lyckad dag så med andra ord har jag oroat mig och stressat inombords helt i onödan! Maten blev god, sällskapet var på bra humör och Leona fick jättemånga presenter! Hon fick massor av kläder, pengar, sandleksaker, ett smycke, en talande docka och en lära-gå-stol (vet inte om jag har glömt nått)! Av mig och Deli har hon fått en sulky, kläder och pengar i sparkontot!



















Ettårskalas för Leona

Idag har vi ettårskalas för min lilla tjej! Vi har bjudit min familj och Delis familj. Vi blir inte många, 10 vuxna + Leona :) Vi gör det här mest för vår skull faktiskt för att hon kommer inte att minnas mycket av det här när hon blir stor. Jag ska dock försöka ta många fina bilder så att hon kan titta på dem när hon blir äldre!



Nu ska vi fixa det sista, dammsuga en gång till, laga maten, hämta tårtan och sen blir det kalas för hela slanten!

Ha en underbar dag mina kära vänner,
Hugs


RSS 2.0