Happy New Year

Gott nytt år på er alla! Hoppas att ni får ett underbart år 2010 :)

Hugs & kisses


2010

Jag är både nervös och förväntansfull inför år 2010! Nervös för vikten, kommer jag att klara av att gå ner? Hur kommer det att gå på jobbet, vart blir jag placerad, kommer jag att göra ett bra jobb? 

Jag är förväntansfull för att min dotter blir ett år, min lilla tjej blir stor! Sen blir det 10 år sedan Deli och jag blev ihop och vi kommer att vara gifta i 2 år :) Ja, jag hoppas att det kommande året bli lika lyckligt år för mig och min familj som detta har varit!


Nyårslöfte

Jag brukar inte avge nyårslöften för att vill jag ändra på något så gör jag det oavsätt datum på året! I år kommer jag dock att starta 2010 med ett nyårslöfte och det är att jag ska förbättra min hälsa med kost och motion!

  

Gym

Ja, det blev en sväng till gymmet men jag hade ingen energi för att jag hade inte ätit sen lunch. Jag var så svag!! Jag vet inte ens vad jag ska säga längre, jag skäms så otroligt mycket och jag blir så förbannad på mig själv!

Ha en god natt!
Hugs

Oförändrad

Jag var hos optikern och min syn är oförändrad sen sist. Bra för att jag trodde att jag hade fått sämre syn nu, men det är bara att ögonen torkar mer efter graviditeten talade hon om för mig. Jag ska prova ett par linser som är lite "blötare" hehe, och sen ska jag bestämma mig om jag ska ha dem jag har nu eller de nya...

Det var kaos när jag skulle dit! Jag var rädd att bli försenad så att jag fick stressa med att ta på Leona, fixa vagnen, in med Leona och vagnen i bilen, köra försiktigt för att det var massor av snö och trafik. Väl framme hittade jag ingen parkering för att hela Borås är ute i Knalleland. När jag väl hittade en kass parkeringsplats så var jag rädd för att få böter, ut med vagnen och då började det snöa som aldrig förr. Medan jag tog ut Leona från bilbarnstolen då var vagnen full med snö. Kaos kaos. Jag gick med vagnen som en galning och tillslut var jag framme i tid! Puuuh, det var hektiskt!

Påväg tillbaka så hade jag lite problem att ta ut bilen från parkeringsplatsen för att det var så trångt, men jag lyckades komma ut utan en repa och utan böter :) Nu är jag hemma! Om två timmar ska jag till gymmet och jag är så nervös inför att möta min pt :(

So long my friend,
Hugs

Tisdag

Nu sover Leona! Hennes sömn har börjat stabilisera sig litegrann *peppar peppar ta i trä* och hon somnade kl 22,15 i förrigår och kl 23 i går. Vi får se när hon somnar inatt! Det är så skönt när hon somnar så tidigt för att då kan jag också sova ut och vara piggare under dagen. När hon sover passar jag på att äta lunch, som jag ska göra nu. Det blir oftast rester från gårdagens middag eftersom jag är för lat att laga riktig mat till mig själv och jag småätande under dagen fram till Deli kommer hem och vi äter riktig middag. All det här småätande under dagen och nätterna jag är uppe med Leona har ju resulterat i viktuppgång.

Idag ska jag träffa min pt. Jag skäms så otroligt mycket för att han kommer att be mig ställa mig på vågen och ta fram måttbandet. Jag har ju gått upp sen sist vi träffades!! Han kommer nog att bli trött på mig och säga "Jag vill inte jobba med dig mer, du är för oseriös och odiciplinerad!". Han kommer även att fråga mig hur ofta jag har tränat sen vi träffades sist och jag vill inte ljuga...vågen och måttbandet avslöjar hurvida jag har tränat eller ej! Fan fan fan!!

Ta hand om er,
Hugs


Svarta stuprörsjeans

Jag köpte ett par svarta stuprörsjeans igår, Crocker. Jag har alla mina jeans uppe på vinden och de kan jag ju inte dra upp blixtlåset på. Nu vet jag varför, det beror på att de är 28". Jag gick till JC och sa till expediteten att jag inte vet vad jag har för storlek nu efter graviditeten. Hon bara ögade snabbt på min kropp och sa, du har stl 30" i jeans, och hon hade rätt :) Det är underbart att äntligen veta min egen storlek!

Så skönt att slippa mammajeansen! De sitter löst och faller ner hela tiden för att de är inte så lämpliga för icke gravida. När man är gravid så håller magen uppe jeansen.

Jag är jättenöjd med köpet! De är lite låga och jag måste ha skärp för att hålla dem på plats, annars går dem ner när jag böjer mig. Dessa köpte jag på ordinariepris 399:- billigt och bra!

OBS! Färgen på jeansen är svart inte gråvitprickig eller vad det nu ser ut som på bilden :)
  



Städa inför nyår 2010

De närmaste dagarna måste jag städa rent och fint överallt! Jag har tvättat sofföverdragen men nu återstår det massor av jobb kvar. Allt ska vara i ordning inför nyår 2010 :)

Min viktnedgång går SÅ bra...

... NOOOT!

Jag var ironisk där, med rubriken alltså! Min viktnedgång (läs uppgång) suger! Jag har lyckats gå upp 3kg på några veckor! Way to go Lola ;)

Sov så gott allihopa!
Jag ska försöka sova så fort Leona gör det, för att imorgon ska jag ut med syrran och shoppa :)

Leona åtta månader

Min underbara dotter blir åtta månader idag :)


Vår date 23/12 2009

Nu har jag lite tid över. Deli har åkt till flygplatsen för att köra min mamma och mina bröder eftersom de åker till London över nyår! Så kul för dem! Leona sover men hon kommer nog att vakna snart och hålla oss uppe hela natten. Vi har varit vakna mellan kl 1-3 varje natt nu när Deli är ledig.

Jag har inte hunnit skriva om vår date som ägde rum i Onsdags. Det var underbart! Filmen var jättebra och det var så coolt med 3D. Vi blev så trötta efter filmen för att det kändes som att man var med, att man krigade och sprang och flög och allt vad dem nu höll på med. Vi tyckte att den var jättebra! Absolut sevärd mest pga av de coola effekterna.

   

Filmen var...

...jättebra!


We have a date

Snart åker vi iväg till Göteborg för att se den efterlängtade filmen Avatar i 3D. Vi har längtat så länge och nu är dagen äntligen här! Det ska bli mysigt att umgås bara jag och min man en hel dag, men ååååh jag kan inte beskriva hur mycket jag kommer att sakna Leona. Jag gissar på att det kommer att bli mycket snack om Lea på vår date :) Men jag tror inte att Deli har något emot att prata om vår dotter hela dagen, vi får inte nog av henne <3


Avatar

Imorgon ska Deli och jag till Göterborg för att se Avatar 3D! Vi verkligen längtar! Det var längesen vi var på tu man hand. 

Mamma kommer att passa Leona hela dagen för att vi åker iväg kl 13 och kommer hem vid kl 19-20 eftersom vi ska äta på Pizza Hut. Jag älskar de pizzorna :)


Tisdag

Vi somnade om och vaknade sent! Nu ska jag ta på mig och Leona, ta med maten och gå en sväng till mamma.

Ha en underbar Tisdag.
Hugs

Måndag

Idag är min mamma ledig och vi har varit på stan och shoppat lite. Det var jättemysigt! Nu dricker Leona ersättning och jag hoppas att hon sover snart. När Deli kommer hem börjar jag med middagen, ikväll blir det tacos, det var längesen vi åt det. På Onsdag har vi en hel dag tillsammans, vi ska på bio och se Avatar och till Pizza Hut. Leona kommer att vara hemma med mormor. Jag kommer att sakna henne sååå mycket min lilla tjej!

Ha en underbar Måndag
Hugs


Söndag

Jag är så trött, seg, irriterad, vaknat på fel sida osv. Idag måste jag till ICA Maxi och hämta ut något jag har fått från Photo Box som jag inte ens vet vad det är och köpa lite gröt till Lea och sen ska jag inte göra så mycket mer tvätta kläder. Det behövs städas men jag är inte i form för det idag, får väl göra det imorgon. Träningen har jag lagt på hyllan sen två veckor tillbaka, typiskt mig!!

Ha en trevlig Söndag,
Hugs

Lugn och ro

Så skönt att kalaset är över! Jag vet inte om jag någonsin kommer att klara av att vara mamma igen! När det blir fler barn samtidigt i samma rum, ja då blir det stök och skrik och bus och såååååååååååååååå jobbigt!

Blä säger jag bara!
Hugs

Kalas

Vi ska tillsammans med Leona gå på ettårs kalas nu :)


At Last my Leona come along

At Last

At last, my love has come along
My lonely days are over
And life is like a song
Oh, yeah, at last
The skies above are blue
My heart was wrapped up in clovers
The night I looked at you
I found a dream that I could speak to
A dream that I can call my own
I found a thrill to rest my cheek to
A thrill that I have never known
Oh, yeah when you smile, you smile
Oh, and then the spell was cast
And here we are in heaven
For you are mine
At last




 


Fredag

Leona sover, vilket är riktigt skönt! Jag funderar på att också gå in i sovrummet och göra henne sällskap för att jag är fortfarande sömnig. Inget speciellt händer idag, men det är Fredag och imorgon Lördag och det är underbart, eftersom Deli kan ta hand om Leona på morgonen och jag kan få lite sovmorgon :)

Ha en underbar dag,
Hugs

Nudlar

Gissa vad jag har gjort nu? Jag har tänt värmeljus hemma och även kokat lite nudlar till mig själv som jag ska sitta och äta framför TV:n. Leona går runt i sin gåstol och busar lite och jag väntar på att syrran ska komma på en snabbvisit.


Värmeljus

Jag behöver egentligen gå till ICA Maxi och köpa värmeljus! Vi har en del hemma men de går åt så fort för att jag älskar att tända ljus hemma vid den här årstiden, det blir så mysigt. Nu sover Leona och vaknar nog ganska snart, men till dess kan jag passa på att koppla av lite. Jag måste även fundera över vad jag ska laga till middag ikväll. Så jobbigt att komma på varje dag!



Leona vaknade precis när jag kom hem från Grand igår och somnade inte om förrän 1,5h senare. Hon protesterade ganska mycket, men vi la oss i dubbelsängen och jag smekte hennes lilla söta huvud och sakta men säkert somnade hon :)

Ha en underbar Torsdag,
Hugs

Grand

Det var roligt med arbetskollegorna på Grand! Leona ger inte en enda signal på att hon kommer att vilja sova inom närmsta timmen *suck*

God natt
Hugs

Min näst största idol

Ni kanske redan vet vem min näst största idol är, men om ni har missat det så berättar jag det igen! Bästa sångerska i världen som fyller år precis en månad innan min största idol, dvs min dotter <3



Enjoy!

Mysigt

Iår får Leona en liten present fast hon redan har allt! Det ligger två skrallor fint under granen och väntar på att öppnas inom sinom tid :)



Vi gick ner till stan för att äta lunch med Deli och det var så fint och mysigt med all snö.



Jag har även denna dag tänkt värmeljus överallt hemma, jag älskar det :)

 

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning eftersom jag ska till Grand med jobbet ikväll. Julklappsutdelning blir det, undrar vad jag får?

Ha en underbar Onsdag
Hugs



Hon får inte sova

Vi vaknade 8,30 och sen dess har vi varit uppe! Leona är trött nu efter att hon har ätit gröt, men hon ska inte få sova än! Jag ska ut med henne till stan och då får hon vila i barnvagnen litegrann. Vi ska få rutiner här för att det räcker en gång för alla!! Jag blir så trött och irriterad på att vara uppe vart enda natt med Leona! Jag är också människa och jag behöver sova på nätterna som alla andra människor!!!

Min plan är att hon ska få sova dessa tider:
13-1430
18-1930
23-7

Jag provar detta så får jag se hur det fungerar! Jag har hittills provat alla metoder (låtit henne sova hur länge hon vill när hon vill, låtit henne sova länge på morgonen, inte mycket på dagen, låtit henne vara uppe från lunch till kl19 på kvällen osv osv) men det har inte hjälpt! Oavsätt hur jag gör så vaknar hon ändå och vill vara uppe till 2-3 på natten! Detta har pågått i flera månader nu och jag är minst sagt trött!!!


Enough is enough!


Grand

Jag är så trött efter att ha varit uppe med Leona hela natten. Deli kunde inte heller sova eftersom Leona inte alls var lugn. Hon gnällde otroligt mycket!

Ikväll ska jag till Grand med jobbet på julklappsutdelning.


Fjärrisen

Den är förbjuden men ack så rolig att leka med tycker Leona! Likaså mobiltelefonerna och laptopen!



Oj va många inlägg

Det blev många inlägg idag, men det är för att jag har tid över :)

Jag ska väcka Leona om 10 minuter för att nu har hon sovit länge! Längre än såhär får hon inte sova idag. Vi lägger henne kl 22 igen och hoppas att hon sover hela natten!

Ljus i vårt hus

Jag frös litegrann så att jag tog på mig en kofta, tände lite ljus och nu är det så varmt och mysigt här hemma! Leona sover fortfarande :)






Snö

Oj vad det snöar ute och jag har hört brandkåren och ambulansen åka förbi flera gånger idag! Leona somnade nyligen efter mycket gråt, gnäll och protest! Max kl 16 måste jag väcka henne ifall hon skulle sova till dess! Jag måste väcka henne eftersom hon sover för länge på dagen och kan inte sova på nätterna. Jag vet inte om det är så med alla sju månadersbebisar, men min lilla tjej sover en gång per dag numer...

Vi håller oss inomhus idag! Tänkte först gå ut och luncha med Deli, men icke! Jag får tända lite ljus här hemma och bara ha det mysigt.



Hugs

Jag har sovit ut

Så skönt! Leona sov hela natten, hon vaknade dock vid 3 och vid 5 för att hon hade tappat nappen, men somnade snabbt om igen. Kl 7 vaknade hon och Deli gjorde ersättning åt henne och hon sov igen fram till kl 10! Uuuunderbart! Nu ligger hon i sängen och leker, snart ska jag ta upp henne och vi ska äta lunch!

Ha en underbar Tisdag,
Hugs

JAAAA!!!!

Leona somnade kl 22 för första gången på länge! Hoppas bara hon inte vaknar mitt i natten för att då är jag tvungen att vara uppe med henne! Jag är riktigt trött och på dålig humör av all sömnbrist. Vi badade henne och la henne i sängen och på fem minuter somnade hon! Så fort jag blir klar med tvätten, vilket är snart så ska jag också gå och lägga mig så att jag är utvilad för en gång skull. Jag ska bara bädda till nytvättat lakan :)

God natt,
Hugs

Sluta klaga...

...och gör något åt saken!

Granen är uppe

Vi dekorerade granen för Leonas skulle och hon gillar den :)



Lilla tomten fick Leona av mormor


Dålig dag

Det har inte hänt nått speciellt, men många bäckar små har lett till att jag har haft en riktig dålig dag idag. Jag har gråtit och varit allmänt nere! Som sagt, ni behöver inte oroa er, inget har hänt!

Ha en underbar Söndag!
Idag skippar jag träningen!!!

Besök

Leona var jättegnällig idag och somnade för en lite stund sen tillsammas med sin pappa i vår stora säng :) Hon är förkyld och hennes näsa blir täppt eller rinner stup i kvarten. Inatt kunde hon inte sova så bra, hon vaknade och grät flera gånger eftersom hon inte kunde andas genom näsan. Vi köpte sån näspump så att man drar bort snor, men det hjälpte inte så mycket. Jag la några droppar Nazeril i hennes söta små näsborrar så att jag får hoppas att det hjälper.

Jag har tänt ljus överallt hemma och det är så mysigt denna Lördag eftermiddag! Snart får vi besök!
Ha en bra dag,
Hugs

Fotoalbum

Det är ett erbjudande på fujidirekt (fram till mitten av December tror jag) att framkalla 100 st bilder gratis, man betalar bara portot på 29kr. Jag skickade iväg 100st bilder på Leona i Tisdags och idag fick jag hem dem. Oooh min lilla tjej är sååå vacker! Nu har jag lagt in alla hennes bilder i ett av hennes fotoalbum och det blev så fint. Jag älskar att sitta och titta på gamla kort då och då. Bröllopsalbumet är ett av mina favoriter :)

Jag är i alla fall nöjd med kvaliteten, till skillnad från extrafilm som va såååå dåligt!
Passa på och framkalla dina favoritbilder så länge erbjudandet gäller, det är mycker mer personligt att sitta med ett fotoalbum i knät och bara njuta!

Ha en underbar Fredag!
Hugs


En stjärna föddes den 10 December

Den stjärnan är min lillasyster! Hon är så vacker och underbar människa!



Jag älskar dig så mycket!


Matdagboken

Jag har fört dagbok i fem dagar över vad jag äter och dricker, det var önskemål från min pt! Jag fuskade inte en enda gång, utan jag skrev ner precis allt oavsätt hur dåligt det såg ut! Idag mailade jag honom den och det var så pinsamt! Mina matvanor är katastrofala! Jag kan i ärlighetens namn säga att jag skämdes medan jag tryckte på "skicka" knappen. Om man för matdagbok så ser man ju allt svart på vitt! Många gånger blev jag chockad när jag gick igenom listan. Man kanske tror att man äter nyttigt och bra, men icke, inte i mitt fall!

Träning- seg takt

Jag var sååå trött och först ville jag inte, men då smsade min bror och undrade när vi skulle åka till gymmet. Jag kunde inte säga nej till honom den här gången också, eftersom jag struntade i träningen i Söndags, så att jag gjorde mig klar och åkte iväg! Jag kan inte påstå att jag tränade effektivt. Jag gick på löpbandet i 15 min, i ganska seg takt, cyklade 10 min i seg takt och gjorde 50 situps, sen var jag klar!

När jag kom hem tog jag på mig bikini och bad Deli ta kort på mig så att jag kunde jämföra nu och senare när jag eventuellt går ner i vikt :) OH MY GOD säger jag bara!!


Onsdag

Måndag och Tisdag hade Deli ledigt och vi bara njöt tillsammans hela familjen! Det fanns inte tid för bloggen! Jag ska försöka gå ut lite, vi får se vart vi hamnar eftersom jag inte är på slösa-pengar-humör eller stanna-hemma-humör. Idag är det Onsdag och som beknat innebär det träning för min del. Jag har inte tränat sen förra Onsdagen eftersom jag inte hade tid att gå i Söndags.

Jag är jättetrött och inte så taggad, men jag måste gå på träningen!
Ha en underbar dag,
Hugs

Fotmassage

Deli är ledig idag så att jag har passat på att gå på fotmassage och gått en snabb runda runt i affärer. Det kändes så konstigt att gå utan barnvagn och kunna röra sig så fritt!

Massage var inte värt pengarna kan jag säga...men men nu är det gjort!
Ha en underbar Måndag
Hugs

I <3 Fridays

Idag ska vi köpa en resesäng till Leona för att vi åker till Trollhättan hos Delis familj imorgon! Förut brukade vi lägga henne i liggdelen i sin vagn, men nu har vi plockat bort den för att hon har blivit stor. Det som är bra med resesängen är att hon kan ha det som en lekhage med massor av leksaker där i så blir hon inte uttråkad därborta! När Deli slutar jobba åker jag och hämta honom så att vi kan åka till Knalleland direkt.

Senare blir det Fredagsmys vilket innebär att vi totalslappar och jag går kanske en liten sväng till mami, därefter äter vi lite lasagne som blev kvar från igår och kanske tittar på Idol eller nån film :) Jag älskar Fredagar för att då kan man verkligen slappa med gott samvete, hela familjen. Sen kan man sova hur länge man vill nästa dag, hela familjen! Imorgon måste vi dock skippa det där sova hur länge vi vill, för att vi måste börja åka ganska tidigt till Thn så att vi hinner dit medan det är någorlunda ljust ute.

Jag måste börja packa lite smått under dagen så att jag inte glömmer nått viktigt hemma, Leonas saker såklart!Jag gillar inte att åka bort nu när jag har barn, bara för att man måste tänka på tusen grejer att ha med sig och har man glömt nått hemma så blir det så jobbigt för både mig och Leona... Men det ska ändå gå bra, om jag bara planerar i god tid vad jag ska ha med mig och ställer fram det så att det är synligt tills imorgon :) Den här gången tar vi med oss massor av leksaker till sötnosen, det gjorde vi inte förra gången och det var inte så bra...

Ha en underbar Fredag!
Hugs

Maten är klar

Så, nu är lasagnen klar och jag väntar på att Deli ska komma hem så att vi kan äta! Leona blev gnällig under tiden jag lagade maten så att jag la henne i sin säng och gav henne nappen och hon somnade direkt! Skönt måste jag säga! När vi har ätit klart ska jag göra mig i ordning sen åker vi.

Jag har fått i uppgift av min pt att skriva upp exakt allt jag äter och dricker under en vecka! Sen ska han få listan och göra upp ett kostprogram till mig. Jag vill ha det så för annars är all min träning förgäves i och med att jag äter så onyttigt. Jag kollade på listan idag och det är katastrofalt vad oregelbundet jag äter och dricker. Det kommer att bli ändrig på det när jag får lite hjälp på traven :)

När jag var uppe med Leona inatt så åt jag en halv chipspåse själv, tröståt kan man säga! Jag var så trött och ledsen att det kändes som att chipsen skulle göra saken bättre, men icke!! Jag måste tala om för er att jag är beroende av chips och pasta!! Listan skulle jag börja skriva från och med idag, så att den halva chipspåsen räknas inte hahaha.

Såhär god lasagne har jag lagat :)

Inne i värmen

Nu är en del presenter inhandlade och resten får jag ta en annan dag! Snart ska jag börja laga lasagne och sen ska vi iväg till ett par på besök!

Vi hörs,
Hugs


Cold As Ice

Nu har Leona ätit och hon är mätt och belåten! Det blir en sväng till stan och jag hoppas att vi kan träffa Deli så att jag kan äta lunch med honom. Sen måste jag handla presenter till både min bror som fyller år om två dagar och min syster som fyller år på Nobeldagen :) Sen ska jag även handla presenter till en som vi ska besöka idag. Hon har två pojkar och jag är ju inte van att köpa nått till pojkar! Vi får se vad det blir!

Orkar verkligen inte gå ut i det här kalla vädret, men jag måste, både för min och Leonas skull.
Vi hörs,
Hugs

Är det en fas?

Snart blir jag galen av sömnbrist! Leona är uppe till två varje natt och får för sig att börja leka då. Jag vaggar och sjunger och försöker med allt möjligt men nej, hon vill inte sova, bara leka! Jag var så trött igår att jag började gråta och hon bara tittade på mig med sina stora ögon. Jag är absolut inte arg på henne för att hon är ett spädbarn, hon har bara kommit ur rytm, inget hon kan hjälpa. Jag tycker även synd om Deli som ska upp tidigt på morgonen och måste vara pigg på jobbet, men vi båda blir så trötta att vi tar ut det över varandra! Vi båda var irriterade inatt, men jag förstår honom och han förstår mig! 

Jag har försökt låta henne vara uppe länge på dagen, men det har inte hjälpt! Jag har lagt henne tidigt på dagen, men det har inte heller hjälpt! Igår sov hon max en kvart på hela dagen, sen badade vi henne och hon sov från 18-21, sen var hon hur pigg som helst resten av natten! Vid tvåtiden la vi henne mellan oss i vår säng och hon vred och vände sig och somnade tillslut. Jag ska försöka gå ut och gå lite med henne och se om det hjälper. Det har blivit för mycket nu faktiskt, alla tre måste sova för att vi ska fungera som människor.


Tränat med pt

Idag är det Onsdag och som bekant innebär det träningsdag för mig. Jag tränade med min pt och det var jättejobbigt! Jag var nära på att ge upp flera gånger men tack vare honom gjorde jag inte det. Han stod vid min sida och motiverade mig till att kämpa på!

Nästa träningsdag är på Söndag och då kör jag Bodycombat! Jag längtar :)

Trevlig kväll på er!
Hugs

Sjukt folk

Ja, det kryllar av såna överallt! Men att sno någons identitet, det äcklar mig!!! Jag är för rädd för min dotter för att nån idiot ska utnyttja det! Nu ska jag skydda min dotter! Till höger och vänster läser man hur någon har snott någons bilder i bloggen bla bla bla! Det får absolut inte hända mig!

Ny trend

Det har blivit en ny trend här hemma att somna kl två på natten. Leona har satt den trenden och hon insisterar att hålla fast vid den! Jag är dödstrött och nu somnade min lilla sötnos så att jag ska också ta en lite tupplur. Kl 19 ska jag till gymmet och träffa min pt och träna bort lite kalorier, det är välbehövligt. Jag är så otroligt slarvig med maten så träningen kommer inte att ge mig snabba resultat, men jag tag en dag i taget. Jag kan inte ändra mina kostvanor på en gång...

Mitt mål är att gå ner 10kg till sommaren, men jag kan bara önska mig själv lycka till och säga...DREAM ON DREAMER :)

Ha en underbar Onsdag
Hugs

Midnatt

Jag är uppe med Leona! Jag hopppas att detta bara är nån utvecklingsfas eftersom hon är uppe på nätterna oavsätt om hon sover länge på dagen eller inte. Detta har hållt på i nån vecka nu och jag är trööööött! Igår var vi uppe till nån gång efter två, vi får se hur länge det blir inatt!

Sov så gott allihopa.
Hugs


Today...

...is the first day of the rest of my life!

Tisdag

Jag är så trött! Jag vet inte hur länge jag var uppe med Leona för att hon vägrade sova, sist jag kollade på klockan var den över två vet jag. I morse vaknade hon och var hur pigg som helst och jag var hur trött som helst! Idag skiner solen så att vi får ta en sväng till ICA Maxi för att vi är i akut behov av tandkräm och några saker till.

Först ska vi äta, klä på oss och gå ut med barnvagnen!
Ha en underbar Tisdag!
Hugs

RSS 2.0