Svullo

Vi har varit i Trollhättan hos Delis mamma och det blev en hel del albansk mat, vilket innebär mycket kolhydrater och fett! Delis lillebror fyllde år så att vi åt tårta också! Min mage är så uppsvälld att jag ser ut som att jag är gravid i 6e månaden.

Jag är så trött på mig själv, det händer liksom inget, mycket snack och ingen action. Jag är så himla förkyld så att jag orkar inte ens gå ut och ta nån promenad! Jag lever varje dag i hopp om att nått mirakel ska ske över natten och jag vaknar smal och något yngre haha. Inget realistiskt men man kan alltid drömma!


Vikt 11/3

Igår var det måndag och vågen visade 76,6 kg.

Kommer nog inte få Beach 2013 kropp men fortsätter det i den här takten kanske jag får Beach 2015 kropp :-)


8de Mars 2013

Måste börja med att säga grattis till alla kvinnor på Internationella kvinnodagen, men vi borde inte ha en dag om året, utan 365 dagar/år!

Jag låg på träningsmattan för skoj skull och försökte göra plankan, klarade typ 15 sekunder sen orkade jag inte mer! Jag har slutat att väga mat och räkna kalorier, det blev för jobbigt! Jag äter det jag behagar men sötsuget är inte lika stort som förut vilket är ett stort plus.

Jag har inte gått ner nått men jag har inte heller gått upp, vilket är bra! Promenaderna blir till och från stan då och då. Känns lite skönare att vara ute nu när solen har börjat titta fram.

Det är inte svårt att gå ner i vikt (äta mindre, röra på sig mer, that's it) MEN det är jättesvårt att ändra kostvanor och livsstil! Jag klagar dock inte lika mycket inför nära och kära. Gör man inget åt saken så får man hålla käft istället!


RSS 2.0