Klassåterträff

Jag har försökt blogga och lägga in bilder men det har inte gått så jag orkade inte mer. Jag gav upp! Jag gjorde ett nytt försök idag igen, men det gick inte. Så att bilderna kommer när jag kan ladda upp det på bloggen nån gång i framtiden!

Förra Lördagen var jag på klassåterträff! Det var 10 år sedan jag slutade nian och vi åt middag på Grand Hotell. Det kom inte så många från min klass på middagen men efter middagen kom det jättemycket folk. Jag hade så ont i mina fötter så att jag ringde mamma och hon kom och hämtade mig vid 12. Det var roligt att träffa gamla klasskamrater och höra vad de gör nuförtiden!


Hugs




Fest

Jag var på fest med jobbet idag och jag tyckte att det var jättekul! De hade bjudit in Erik Saade och han sjöng 7-8 låtar, bland annat "Manboy" och det var nån känd komiker (en skånsk kvinna som jag inte kan namnet på) och nån grupp som hete Solo som uppträdde! Maten var jättegod och jag dansade tills jag blev genomsvettig :)

Imorgon är det fest igen, då har vi klassåterträff för niorna! Det var 10 år sen jag gick ut nian, herregud vad tiden går fort. Men å andra sidan känns det som evigheter sen jag gick i nian, för att efter nian pluggade jag på gymnasiet i tre år och på högskolan i fyra år och jag har jobbat i tre-fyra år! Tiden går alldeles alldeles för fort!

Klockan är snart 2 och jag har fortfarande inte lagt mig. Det är riktigt dumt för att jag vet att Leona vaknar kl 6. Deli är inte hemma, han är hos sin familj i Trollhättan tills imorgon så att inatt får jag och Leona dela sängen ihop. Mysigt :)

Det var längesen jag bjöd på bilder här på bloggen så att här kommer ett par stycken. Jag hade inte min kamera med mig så att mamma tog några kort med min mobil (kameran suger på min mobil)! Suddiga bilder men bättre än inget! Mamma fixade mitt hår och jag blev jättenöjd!





Hugs!

Seg Torsdag

Jag är hemma med Leona idag också. Det är jättemysigt att vara med Lea, synd bara att hon hellre leker själv än att låta mig pussa och krama henne :( Jag vabbar fortfarande för ögoninfektionen som verkar ha gått över, men jag skulle vara hemma 1 dag för mycket enligt fröken! Tyvärr kan Lea inte gå på dagis imorgon heller för att hon har blivit förkyld igen. Jag torkar hennes snor varje sekund för att näsan bara rinner och rinner. Jag har bett Deli kolla upp om han kan vabba imorgon så att jag kan gå och jobba. Det känns som att jag har varit hemma i 3 månader. Dagarna är sega och tråkiga, jag vet inte vad jag ska hitta på, det blir mycket tid framför datorn medan Leona springer runt här i vardagsrummet och leker. Jag mår bättre när jag jobbar faktiskt. Idag känns dagen extra seg eftersom det är så tråkigt väder ute.

Ha en underbar Torsdag!

Ögoninfektion

Det här verkar aldrig ta slut! Nu måste jag vabba för att Leona har en ögoninfektion. Jag såg att hon hade det i Lördags kväll, men det blev bättre och bättre så att när hon vaknade på Måndag morgon verkade allt borta. Jag lämnade henne på dagis och kl 14 ringde hennes fröken mig på jobbet och bad mig komma och hämta henne. De var inte glada att jag hade lämnat henne på dagis med en ögoninfektion för att det är mycket smittsamt.

Men ärligt talat, jag tyckte att ögat såg bättre ut och jag hade ingen lust att vabba ännu en gång när jag tyckte att hon verkade helt frisk och kry! Jag får jättedåligt samvete när jag måste vara ifrån jobbet och JA JAG VET att Leona är den viktigaste, men jag tycker inte att man ska vara vabba bara för att barnet verkar må dåligt, utan då ska barnet verkligen vara sjuk för att man ska vabba! Jag är ingen elak mamma som lämnar henne på dagis när hon är sjuk, men jag tycker bara att man inte ska vabba för minsta lilla sak!

Fröken sa att jag måste vara hemma med henne i minst 3 dagar, så att det är bara att lyda och göra det! Ni skulle ha sett vilka kyliga blickar jag fick och vilken attityd de hade när jag gick för att hämta Lea igår. De läxade upp mig och talade om att så gör man inte när barnet är sjukt och bla bla bla...OMG!!

Just nu sover Leona! Hon har säkert det tråkigt hemma med mig. Det är roligare på dagis för att där får hon leka och ha skoj tillsammans med andra barn. Efter att hon har vaknat ska jag ner till stan en sväng för att hämta en klänning som jag lämnade in på lagning för att blixtlåset gick sönder när jag försökte dra upp det, fast klänningen uppenbarligen var för liten för mig :/

Ha en trevlig Tisdag,
Hugs

RSS 2.0