Andra besöket

Ja, idag är det BF +6 och jag är fortfarande gravid! Jag har så ont att jag håller på att sprängas av smärta! Har legat i sängen hela dagen och andats igenom värkar! Tillslut stod jag inte ut mer och åkte in till förlossningen igen för att få lite smärtstillande tabletter! Jag fick med mig det och en sömntablett eftersom att jag är så otroligt sömnig, så snart blir det vila för min del!



På 3 dagar har jag bara öppnat mig 3 cm! Jag har inga täta värkar så att jag fick själv välja om jag skulle stanna eller åka hem! Jag tänkte att de sista 7 cm kommer nog att ta 7 dagar till och det vill jag inte spendera på ett sjukhus!

Jag har fruktansvärt ont!!

Ville bara uppdatera om vad som sker här...inget nytt med andra ord...Nu ska jag göra mig i ordning och soooova, är så utmattad av smärta!
Ha en trevlig Söndag!
Kram

Första besöket

Jag har haft värkar med ca 10 min mellanrum sen i kl 17 igår! Jag insåg allvaret i det hela och bad mamma komma hem till oss och hjälpa till med städningen! Hon och Deli städade hela lägenheten och vilket bra jobb de gjorde ska ni veta! Det är så rent nu! Så underbart när man har människor som hjälper till! Själv gick jag runt med en trasa och gjorde inte så värst mycket förutom klocka mina värkar!

Vid niotiden gick Deli och jag ner till tvättstugan och jag kände bara att något rann, så att jag sa till Deli att nu gick vattnet! Vi ringde till förlossningen och meddelade att vi kommer in för en kontroll! Det ville att vi skulle vänta i 45 min med att komma in tills det andra skiftet började, men det gick inte vi med på!

De mätte mina värkar och kollade hur mycket jag har öppnat mig, och det visade sig att jag inte har så starka värkar och jag har bara öppnat mig 2 cm! De kontrollerade om fostervattnet hade gått, men icke, det vara bara slemproppen! De sa att vi kunde välja att stanna där eller åka hem...vi valde att åka hem!

Just nu håller jag på att mäta mina värka och det är 3 minuter mellan varje värk som varar i 50-60 sekunder varje gång, och det gör sååååååå jäääääävla ont! Ska snart gå och lägga mig och försöka vila, annars var vi välkomna tillbaka till förlossningen sa dem!

Hoppas att vår lilla Leona väljar att komma till oss snart!
God natt!
Kram ♥


Inga förvärkar...

Nu har jag inte ens förvärkar...
Jag blir galen på det här!

BF +5

Min slempropp går fortfarande i omgångar! Kl 16-17 igår började jag få värkar var 20 minut och de varade i ca 50-60 sek. De höll på så till kl 22, sen gick vi och la oss och de bara slutade...eller jag somnade och kände inte av dem! Jag vaknade kl 1 inatt och somnade om kl 3 och under de två timmarna hade jag bara en värk, så de slutade helt enkelt! I morse vaknade jag av en värk som kom kl 7 och under en timme nu har jag kanske känt totalt 3-4 värkar!

De är ganska glesa med andra ord och det irriterar mig att de inte blir starkare eller fler, för att nu känns det bara irriterande att gå runt och ha "onödiga" värkar som inte sätter igång förlossningen på riktigt! Idag ska vi i alla fall lägga på ett kol och bli klara med storstädningen samt handla mat så att allt är klart! Jag hoppas att något ska hända nu till helgen för att jag vill inte gå runt och känna såhär i en vecka till...risken finns tyvärr...

Ha en trevlig Lördag, jag hör såklart av mig om något nytt skulle hända under dagen :-)
Njut av vårsolen!
Kram ♥


Slemmis

Jag skrev tidigare om att min slempropp håller på att komma ut i omgångar och detta läste jag på nätet:

Slemproppen kan gå i omgångar där delar kommer ut, och den kan också återbildas. Att slemproppen går är alltså inte ett tecken på att förlossningen nödvändningtvis kommer starta med en gång, utan snarare att det närmar sig och att du bör vara redo. Att proppen lossnat betyder att livmoderhalsen börjat vidga sig. Får du en blödning i samband med slemproppen, eller om slemproppen är blodblandad är det normalt ingen fara. Det kallas då en teckningsblödning (teckenblödning) som även det är ett tecken på att förlossningen snart kommer att starta.

Så nu håller jag tummarna att något snart ska hända! Jag har inte börjat få förlossningsvärkar, bara lite lätta förvärkar då och då! Vattnet har inte gått än så jag får vänta och se om något händer till helgen! När folk runt om kring mig fick gissa när jag skulle föda var det ofta gissningar om att hon skulle komma tidigare än 20:de April (jag hade förvärkar redan i vecka 36), men jag har alltid sagt att jag kommer att gå över en vecka och få barn under lönehelgen! Får se om min intuition stämmer...

Snart ska jag ut på en promenad...ensam! Jag har inte varit ute på flera dagar och det är synd att missa sån härlig vårdag, de kommer inte så ofta om man säger så!

Ha en härlig vårdag allihop!
Jag håller er uppdaterade om något nytt skulle hända :-)

BF +4

Jag tror att slemproppen håller på att komma ut i omgångar...men jag är osäker! Det har pågått sen igår! Jag har lite värk i ryggen och nedre delen av magen, men smärtan är självklart hanterbar och det kommer och går med flera timmars mellanrum! Mamma tror att jag ska föda närsomhelst nu medan Deli är skeptisk till det och tror att jag till och med kommer att behöva bli igångsatt! Vad ska jag tro...vill såklart att det ska ske så fort som möjligt!

Igår kväll blev det en hel del tårar, jag är känslig och vill inte bli uppläxad som en liten unge! Jag fattar inte när folk brusar upp i onödan och blir helt hysteriska för ingenting! Jag har det jobbigt nog både psykiskt och fysiskt just nu, behöver inte fler jobbiga moment i mitt liv! BLÄ säger jag bara!

Lönespecen kom igår...man straffas verkligen ekonomiskt för att man skaffar barn! Jag ska maila lönekontoret nu så att de kan kontrollera om de glömde lägga till några siffror i min lönespecifikation, för att det kan inte stämma...?

Jag har verkligen vänt på dygnet, är vaken på nätterna och sover på dagen! Ska tvinga mig själv ut på en pomenad idag, för att vädret ska tydligen bli fint...

Ta hand om er och jag önskar er alla en trevlig Fredag!
Tack för att ni läser min blogg och intresserar er om min graviditet, jag uppskattar det verkligen!
Kram ♥

BF +3

Inget nytt händer här, fortfarande gravid! Det tar emot att behöva skriva dessa inlägg dag in och dag ut, jag vill skriva ett inlägg där det står "nu är hon här" eller nått sånt...men hon kommer inte...

Har sovit dåligt som vanligt, men jag tar igen det på för- eller eftermiddagen när jag lägger mig igen! Även idag har jag tankarna på städning, men jag får se om jag är lat som alla andra dagar och struntar i det ändå...jag tar det som det kommer! Det känns som att jag har gott om tid till detta då Leona inte har planer på att komma än på ett tag!

Vi kanske hörs senare!

Förlossningsväskan nästan klar

Jag har gått igenom förlossningsväskan och den är nästan helt klar! Hygienartiklar, mat och kläder till Deli tas med när dagen är här!

Att ta med till förlossningen

Viktigt att ta med;

  • Mödravårds- och ultraljudspapper
  • Blodgruppering
  • Patientkort med rätt adress (har ej)
  • Legitimation

Bra att ta med;

  • Förlossningsplan
  • Mat och dryck till partnern (har bara köpt chokladbars, mer mat måste packas ner)
  • Egna sköna kläder
  • Vete/riskudde (har ej)
  • Inneskor
  • Kamera
  • Mobiltelefon. Får användas på BB.
  • CD-skivor med egen favoritmusik (Orka lyssna på musik under värkarbetet?)
  • Necessär (tandborste, tandkräm, schampo, duschkräm etc.) (stoppar ner det i väskan när det är dags)
  • Barnkläder (mössa, stumpor, långärmad tröja och byxor) 
  • Blöjor

Storstädning återstår sen är allt klart, men jag orkar verkligen inte ta tag i det och jag vill inte ha hjälp heller för att jag själv inte känner för att städa! Vi har inte så stor lgh så att det tar inte så lång tid att städa om vi hjälps åt (om jag nu skulle få akuta värkar, vilket inte är troligt)! När jag tänker efter så är det faktiskt inte så tragiskt hemma, behöver bara finputsa allt innan vår underbara dotter välkomnas hem :-) Jag börjar längta och få känslor för henne redan nu...


BF +2

Idag har jag gått över beräknad förlossning med två dagar...så tråkigt!!!
Vädret är kasst, jag har ingen lust för något, mår illa och ingen bebis på gång!!

Nu sitter jag ensam hemma igen medan alla andra antingen jobbar, går i skolan, eller sover! Själv blev det inte mycket sömn inatt och nu kan jag inte heller sova hur mycket jag än försöker, men jag tror att det blir att jag ligger i sängen hela dagen ändå!

Ha en bra dag allihopa!
Vi kanske hörs senare.


Konstig

Jag känner mig så konstig idag för att jag mår illa, är otroligt sömnig och jätteirriterad! Orkar inte med detta längre!! Det känns som att detta aldrig tar slut och nu har jag även fått en ny tid hos barnmorskan nästa vecka! Kommer Leona inte till dess så ska vi boka tid för igångsättning...

Jag är enorm nu och känner mig helt redo att gå igenom en förlossning, men jag förstår inte varför vår dotter känner för att bo så trångt i min mage, när hon har en hel säng som väntar på henne här hemma?!

Dagens mage:


Jag känner inga värkar eller sammandragningar så att en förlossning känns ganska avlägsen...Oh jag är så otålig, kommer att bli så glad när allt detta är över, när graviditeten är över och hon ligger i mina armar!

BF +1

Idag har jag gått över beräknad förlossningsdatum med en dag! Det känns tråkigt för att jag ville inte gå över, helst skulle jag föda tidigare, eller på beräknad förlossningsdatum, men sådant kan man inte styra över! Nu börjar den riktiga nedräkningen egentligen, för att fram tills nu har jag stirrat mig blint på 20:e April, men nu har det passerat! Nu finns det inget datum jag kan fixera mig vid, hon kommer när hon känner för det! Jag vet i och för sig att jag blir igångsatt om två veckor om hon inte kommer till dess, så att det är en tröst, för att det känns som att hon aldrig vill komma ut!

Det var svårt att hitta information om vecka 41, men detta fann jag på barntotal.se:

Är du förvånad över att bebisen inte har kommit ännu? Var inte det. Det är vanligt, speciellt bland förstföderskor, att man föder 4 dagar efter beräknat förlossningsdatum. Kom ihåg att det beräknade förlossningsdatumet är en uppskattning, inte ett faktum. När du har gått cirka 41 veckor bokar din barnmorska in dig på kontroll på den förlossningsklinik du har tänkt föda på. Där görs en bedömning om förlossningen ska sättas igång på konstgjord väg eller inte. Man bedömer också när det kan göras och på vilket sätt det bör göras. Sedan får du komma på täta kontroller tills barnet är fött. Igångsättning av förlossningen sker normalt senast i graviditetsvecka 42+0. 

Jag får vänta och se...
Kl 13 har jag ett besök hos barnmorskan! På förra besöket önskade båda att vi inte skulle behövda träffas det här datumet, för att vi hoppades att jag skulle ha fött fram tills idag *ledsen*


Smink

Min kusins fru går en make up utbildning och idag övade hon en dagsminkning på mig! Det var kul att sitta modell och bli fin, det behövdes!

Detta blev resultatet:
  

Minns ni kortet i förra inlägget? Skillnad visst?


God natt på Er!

Fresh and clean

Woooow, tiden bara rann iväg! Jag låg i badkaret hur länge som helst, blev förvånad när jag såg hur mycket klockan var när jag kom ut! Både jag och Leona trivdes bra i vattnet :-)


Jag sminkar mig mycket sällan, men nu ser jag att jag kanske borde ha gjort det innan jag tog det här kortet alldeles nyss, haha! Varsågoda, här bjuder jag på den osminkade sanningen :-)

Nu ska jag koka pasta och göra ostsås!
Vi kanske hörs snart igen ♣


Uttråkad? Jajamensan!

Jag följer Mariah Carey på Twitter, jättecoolt :-)
http://twitter.com/mariahcarey

Det är som en miniblogg, man skriver korta meddelanden så att alla kan följa vad man gör hela tiden! Märks det att jag är uttråkad? Haha! Nej jag ska inte börja med Twitter också, det får räcka med blogg för min del!

Nu ska jag tappa upp ett bad och bara njuta!
Sen är det dags att börja med maten, det blir pasta med ostsås idag (enkelt och gott)! Jag laddar upp med kolhydrater inför den stora utmaningen som väntar mig, det sägs att en förlossning är jämförbar med ett maratonlopp. Det slinker ner en hel del onyttigheter som choklad, chips, ostbågar osv, men vem bryr sig?

Kram på er!

Sista dagen i vecka 40

Jag är den mest otåliga människan på denna jord! Jag har inte ens gått över tiden en enda dag och jag klagar som bara den, men sån är jag!! Överdriver ibland, jag vet...

Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.

Magen just nu:

Det ser ut som att jag ska explodera närsomhelst!

Så imorgon går jag in i vecka 41, det lutar åt det hållet i alla fall! Det känns inte så uppmuntrande! Lilla Leona har tydligen bosatt sig permanent i min mage! Hon verkar trivas fin fint där inne och har inga planer på att titta ut!

Snääälla rara flicka kom ut nu, jag är tung och trött på det här och vi alla längtar efter att få träffa dig! Du är mer än välkommen till denna värld ♥


Beräknad förlossningsdag idag

...men ingen bebis som vill titta ut nej....

Det känns lite hopplöst, men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken! Jag har provat alla tänkbara metoder för att "sätta igång" förlossningen, men inget har hjälpt än! Ett bra tecken däremot är att jag har känt lite svaga sammandragningar inatt! Jag blev glad att jag kände någonting i alla fall så att det inger mig hopp att något är på gång! Jag tror att hon kommer på slutet av veckan och idag är det max 14 dagar kvar till hon kommer, men jag kanske har det oturen att jag måste vänta i två veckor...hoppas inte!

Idag händer det inte så mycket! Alla är på jobbet så att jag får se vad jag sysselsätter mig med!

Ha en trevlig Måndag allihopa!

PS: Jag återkommer om något händer på eftermiddagen, men det tror jag faktiskt inte att det gör...men som jag tidigare har sagt...hoppet finns där hela tiden!

En dag kvar till beräknad förlossning

Jag håller på att laga mat nu mitt på morgonen, nu snackar vi inte pannkakor eller så utan snarare middag...det är så konstigt, för att jag gillar inte ens att laga mat när det är eftermiddag, kväll eller någon gång på dagen! Jag lagar mat när jag måste, inte för skojs skull och jag har alltid idétorka! Jag har även gått igenom förlossningsväskan och kontrollerat så att jag har med mig allt som behövs! Finns lite till att packa för att jag planerar att stanna i BB i några dagar!

Jag vaknade tidigt som vanligt och kunde inte somna om! Blir nog trött på eftermiddagen och vilar en stund då!
Nu är det alltså en dag kvar till beräknad förlossning och inget händer! Inga värkar ingenting...livet bara fortskrider som vanligt! Tror inte att det kommer någon liten Leona till oss imorgon, men hoppet finns, dagen har bara börjat och nu väntar jag bara och hoppas att något ska hända!

Ha en trevlig Söndag mina vänner!
Kram

Två dagar kvar till beräknad förlossning

Inga värkar, ingenting!

Hon har inga planer att komma till oss den 20 April, jag känner det på mig! Hopaps på nästa helg i alla fall! Nu får jag samtal och folk undrar om hon har kommit än...och svaret blir såklart nej! Jag väntar och väntar! Det känns som att det är mitt fel när jag får ursäkta mig att hon inte har kommit än, men tro mig jag VILL att hon ska komma, men hon vill inte!

Idag ska jag se om jag orkar städa lite! Vi ska tvätta i alla fall!
Ha en fortsatt trevlig dag!

När är det min tur?

Nu är det tre dagar kvar till beräknad förlossning och jag känner INGENTING! Jag mår bra och känner inga tecken på att bebis är på gång! Jag läser olika gravidbloggar om kvinnor som har beräknad förlossning efter mig och de har redan fött eller ligger och krystar i skrivandets stund! Jag vet att jag inte ska stressa eller fixera mig på 20:de April, men jag kan inte låta bli, speciellt inte när jag läser att alla föder nu...alla förutom jag!

Ja ja, får väl gå runt och vänta på min tur...nån gång blir det min tur också, eller hur?

Vi ska till några vänner och umgås ikväll! Tror inte att det bli några fler inlägg idag om inte något jätteintressant händer ...vilket är tveksamt!

Ha en trevlig Fredag!

Fyra dagar kvar till bf (beräknad förlossning)

Det är inte så långt kvar till beräknad förlossning! Själv räknar jag med att gå över tiden och hon kanske väljer att titta ut nästa helg! Vi har planer till helgen, först ska vi till några vänner på Fredag och på Lördag ska vi tvätta, så att jag har inte tid att föda barn än, haha!

Jag tycker att tiden går så segt, jag räknar varje sekund och det känns så långt till den dagen det är dags för henne att komma till oss! Samtidigt är det otroligt skrämmande, för att om cirka två veckor (max 18 dagar) är jag mamma!!! Jag som trodde att jag aldrig skulle bli mamma, jag skulle jobba hårt och vara en kvinna med en lysande karriär och bara tänka på mig själv! Nu ska jag jobba hårt för att vara en kvinna med en lyckad framtid tillsammans med min familj!

Ha en fortsatt trevlig Torsdag!
Ska snart åka och hämta mannen från jobbet :-)

Antistress skor av märket Reiker

Antistress skor brukar oftast användas av gamla damer, men nu har de gjort en "ungdomligare" variant i form av ballerinaskor! Jag älskar ballerinaskor, så jag funderar på att köpa dessa:

  

Eftersom mina fötter har svullnat en anning nu ska jag vänta till efter förlossningen med att köpa dem! De är så sköna och de kommer väl till användning när jag ska ut och promenera bort alla dessa extrakilon med Leona i barnvagnen!

De kostar 550kr och det är värt vart enda öre enligt min mening (jag vet att man kan hitta billiga svarta ballerinaskor överallt nuförtiden)!


Trötter

Jag vaknade kl 4 i morse och var upp till kl 7,30! Jag somnade om och sov till kl 12! Jag har inte gjort något vettigt under den här tiden jag har varit uppe! Jag hade planerat att jag skulle ta och städa lite, men ORKA!

Jag är så otroligt trött så att jag ska gå och lägga mig igen fram till min man kommer hem! Jag har ingen ork idag!



Vi kanske hörs senare!
Ha en trevlig Onsdag

Fika med mamma

Idag var jag hos bm och allt såg bra ut! Hon sa: "hoppas att vi inte ses nästa vecka" och jag sa att jag önskar detsamma! Min nästa bokade tid är 21/4! Hoppas att Leona redan är här då!

Mamma var så gullig och tog kompledig hela eftermiddagen för att vara med mig! Jag klagade nämligen igår på att jag kommer att känna mig så ensam när alla börjar jobba idag efter fyra dagars ledighet!

Här är några bilder från fikat/lunchen med mamma!

        

Ha en trevlig Onsdag!
Kram

Då och nu


Vecka 40



Du är på dag 274 av 280. (97,9%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 0 fulla dagar (v39+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 apr 2009
Du har 6 dagar kvar till beräknad förlossning.

Barnet: Barnet är redo att möta omvärlden, 92% av alla barn föds mellan vecka 38-42.

Källa: Familjeliv.se

Lugn dag

Det har varit lite färre inlägg än vanligt de senaste dagarna i min blogg, men det är för att jag inte har haft något intressant att skriva! Jag har spenderat nästan hela dagen hos mamma idag! Jag tog en timmes promenad med en vännina, var hos morbror en liten stund och nu är jag hemma och gör inte så mycket!

Den här veckan kommer att gå långsamt eftersom jag kommer att vänta på att förlossningen ska komma igång hela tiden!

Ha en trevlig kväll!
Kram


Sju dagar kvar

Jag brukar uppdatera varje dag, men igår blev det inte så! Orkade inte, ville bara slappa och ta det lugnt med min man! Jag tänkte att det är bra om jag skriver ett inlägg nu för att ni kanske tror att jag håller på att föda eller är död eller vad som helst...haha! Jag tror inte ni tänker så men i alla fall...

Nu är det sju dagar kvar till beräknad förlossning och jag mår så bra, men jag vill inte må bra, jag vill känna värkar nu och föda min dotter! Jag har ingen tålamod alls! Den här kommande veckan kommer att gå sååå sakta ska ni veta, det kommer att kännas som att den aldrig tar slut, bara för att jag är så nära, sååå nära "målet" med min graviditet...att få träffa min dotter efter nio månader!

Ha en underbar Måndag
Kram ♥


Fika med min man, mamma och syster

Igår tvättade vi så att vi kunde inte gå ut och fika, men idag bestämde vi oss för att göra det och det var jättehärligt!
    
    

Min syster tog ett kort där jag var helt oförberedd! Jag hatar min dubbelhaka, hoppas att den försvinner efter graviditeten!


Nu ska vi se på film, Deli och jag!
Ha en trevlig Lördag!
Kram


Bilder från tjejkvällen

Jag hade jättetrevligt och det var så kul att träffa alla! Nästa gång jag träffar dem har jag nog redan hunnit bli mamma! Det var så längesen och tjejerna var så gulliga och fina!

Här är alla bilder från kvällen (klicka för större bild):
                             

Tack för en underbar kväll tjejer!
Kram på er!!

Tjejkväll

Ikväll ska jag ut med mina tjejkompisar och äta middag! Det var så längesen jag träffade hela gänget! Ska bli riktigt kul att träffa alla! Säkert roligt för dem också att får se mig som höggravid, för att nästa gång vi träffas har jag förhoppningsvis redan blivit mamma!



Idag slutar Deli lite tidigare och det är riktigt skönt för att jag saknar honom hela tiden när han är på jobbet! Han får massor av kärlek varje dag när han kommer hem från jobbet! Jag tycker att han ska passa på att njuta för att jag kan inte garantera att det blir lika varma välkomnanden efter att vi har fått barn, haha!

Snart ska jag gå till stan och äta lunch med min älskling! Jag kommer garanterat känna förvärkar ikväll för att det gör sååå ont varje natt efter att jag har gått längre sträckor på dagen! Jag blir bara glad när smärtan kommer, för att då känns det som att förlossningen är nära och att vi snart får träffa vår efterlängtade dotter!

Ha en underbar dag allihopa!
Vi hörs, kram!

Så firade vi nioårsdagen

Det var en underbar kväll!! Sen Deli kom hem kl 18 var kvällen fylld med romantik! Jag behöver inte gå in på detalj, så att jag hoppar över till delen då vi gick på middag på restaurant Renässans! Middagen, sällskapen och stämningen var perfekt :-) Verkligen ett lyckat nioårsfirande!

Här är bilder från kvällen (klicka för större bild):
              
Det kunde inte bli bättre...

Vecka 39



Du är på dag 267 av 280. (95,4%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 apr 2009
Du har 13 dagar kvar till beräknad förlossning.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältingssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.

Källa: Familjeliv.se

Nio år tillsammans

Idag firar vi vår nioårsdag!



Ingen får mig
att känna som du
Ingen får mig
att älska som du
Du fyller mina dagar
med hopp och kärlek
Du hjälper mig framåt
när livet vill bakåt
Som tack ger jag dig
min kärlek
min trohet
och min vänskap
Dig vill jag följa
i vinter och vår
i alla våra år

Te dua shumë Deli

Skötbord

Ett praktiskt skötbord till Leona:

 
Man kan fälla undan skötbordet och så blir det en badbalja istället, jättebra för oss som inte har så mycket utrymme längre! Lägenheten var perfekt för bara mig och Deli men nu när Leona kommer blir det lite mer trångt...vi klarar oss ett tag till i alla fall..

Jag tror inte att jag har visat barnvagnen?
Det är en Emmaljunga och vi köpte den på blocket så att sufletten är lite solblekt, men det gör inte så mycket! En vacker prinsessa kommer att ligga där och stjäla all uppmärksamhet ändå!
 
Sittdelen ligger på liggdelen så att det kanske ser lite konstigt ut på bild? Ni kommer att se mer av den här barnvagnen när jag och Lea ska ut på promenader så att jag brydde mig inte om att fotografera så noga :-)

Ansiktsbehandling

Det var så skönt att ligga där i en och en halvtimme och bara njuta! Nu har jag frisk och fräsch hy :-)
Lunchen men mamma var jättetrevlig och allt verkade bra med mig och Lea när jag var på kontroll idag!

Kram

Hem och trädgårdsmässan

 
Mamma och jag gick runt och tillslut tröttnade jag rejält! Min man och jag köpte en jätteskön massagekudde och jag använde den i en timme igår! Man kan massera nacke, rygg, vader, fötter...nästan allt :-) Hur skön som helst!

Jag har längtat efter den här dagen sedan förra veckan! Jag har nämligen bokat tid för ansiktsbehandling! Det ska bli så skönt att bara ligga där och njuta! Dagens plan är att jag ska träffa mamma 12 för lunch, kl 13 ska jag till barnmorskan och kl 1330 ska jag ligga och njuta av ansiktsbehandlingen!

Ha en underbar Måndag!
Kram


Ingen förlossning i sikte!

Fortfarande inga värkar, mår jättebra och det verkar inte vilja hända något med min förlossning än! Nu är det bara 15 dagar kvar eller max 30 dagar! Jag försöker "sätta igång" förlossningen med vissa metoder som exempelvis färdknäppen men änsålänge har det inte fungerat!

Idag ska jag på hem och trädgårdsmässan! Fick biljetter av min man och jag har aldrig varit där så att det ska bli kul! Jag längtar till imorgon för att jag har bokat tid för ansiktsbehandling bara för att njuta av mina sista dagar för mig själv!

Ha en trevlig Söndag!
Kram


Saknar min navelpiercing!

Jag blev så ledsen när jag var tvungen att ta ut den (fjärde månaden)! Jag har alltid älskat min piercing och det är en del av min kropp så att det blev jättejobbigt när jag tog ut den...jag ville verkligen inte, men på något sätt blev jag övertalad av min omgivning! Fattar egentligen inte varför man måste ta ut den när man är gravid? Det är sååå snyggt med en piercad gravidmage!

Nu har jag jätteful navel, det ser ut som att jag har tre stycken navlar...
 

Två år sen: Här är jag hemkommen från Cypern! Go och gla'  kexchoklad!
´

Här är min piercingsamling:

Den första är favoriten!!


Dessa har jag oftast på sommaren beroende på vad jag har för bikini just då! 
   

I miss you my cute bellybuttonpiercing  ♥


Sleeping beauty

Oj, vad hände? Jo jag sov ända fram till kl 11,15 och det var så skönt! Först vaknade jag fyra eller fem på morgonen, sen innan D gick till jobbet somnade jag om igen! Vaknade helt seg i kroppen och kunde knappt komma upp ur sängen!

Idag var vädret inte lika fint som igår här i Borås!
Ska nog äte lite och försöka göra lite nytta, gå och handla livsmedel kanske?

Ville bara lämna ett tecken på att jag lever, hehe!


Smurfen

Min man kallar mig smurfen varje gång jag går runt i min nya pyjamas! Jag har köpt leggings från Gina Tricot och en topp från Cubus och gjort den kombinationen till min pyjamas. Färgen är skitful för att jag ser sjuk ut i den, men det är bekvämt och det är viktigast just nu!

 

Jag är så trött på att vara gravid! Jag går runt och har ont hela tiden och vill bara att förlossningen ska sätta igång så att jag får det gjort!! Bläää!!

Nytt i garderoben för Leona

Det borde bli förbjudet för mig att gå in i affärer där det säljs barnkläder! Jag vill ha ALLT och lite till! Jag kunde hejda mig några gånger i vissa affärer idag, men det var droppen på H&M, för att då var jag "tvungen" att köpa dessa godingar till henne!

Jag har ett liknande set fast det är när hon precis föds och då är det långärmat, men nu har jag köpt ett nytt set och det här är till sommaren när hon är lite större (här är bodyn, pyjamas och T-shirten kortärmat, hur gulligt som helst)
 

Jag köpte även den här fina vårjackan till henne! Den ska invigast redan när vi är på väg hem från BB :-)
 

Nu har jag ett dilemma, hur ska jag fixa i barnvagnen, vad ska hon ha i? Det ska inte vara för varmt eller för kallt...


Första April

Jag har sovit i totalt 10 timmar idag!! Det var så länge sen jag sov så länge och det var såååå skönt!! Jag har nästan glömt hur det känns att vara utvilad!

Så då var det första April och förhoppningsvis den månad då jag blir mamma! Är så spänd, rädd och längtar samtidigt! I år har jag bestämt mig för att inte köra några aprilskämt med någon eftersom jag körde ett skämt som visade sig vara sanning några månader senare!

Förra året den första April smsade jag mina vänner och min familj att jag var gravid! De flesta ringde och undrade vad som pågick, jag som inte ville bli mamma någonsin!!! Jag frågade "vet ni vad det är för dag?" Då kom de på det och fattade att det var ett aprilskämt! Min familj tog det lite annorlunda! Mamma var lite chockad och sa typ aha grattis (jag hade tjatat länge om att jag aldrig ville bli mamma), min syster var helt överlycklig och gick runt och berättade för sina vänner om det glada beskedet, men den som tog det värst var min man! Han blev först jättechockad och sen när jag sa att det var ett aprilskämt så blev han jätteförbannad! Jag skrattade så jag nästan kissade på mig! Han ville dock inte prata med mig på hela dagen!

Så var försiktiga vad ni skämtar om, för att det kan visa sig vara sanning inom kort :-)

Make och maka

Idag har vi varit man och fru i sex månader! Det har varit helt underbart och bättre blir det för varje dag som går!


Te dua shumë Deli jem!


RSS 2.0