Leona = meningen med mitt liv

Det finns inte ord som beskriver den ånger jag känner när jag ser på Leona och vet i mitt samvete att jag aldrig ville ha barn! Hon är det bästa som har hänt mig och har förändrat mitt liv till det positiva, givit mitt liv en mening helt enkelt! Jag var så negativ när det gällde barn innan jag födde Leona. För mig innebar barn= slut på livet men så är det inte alls, det är tvärtom, livet börjar!! Jag har sett och upplevt det mesta och inget imponerar på mig mer, men att se Leona så full av liv och uppskatta allt runtomkring sig gör mig så lycklig. En sån enkel sak som att hon ler o jollrar varje gång hon ser träden när vi åker barnvagn och hon blir så exalterad av det...vilken glädje! Tänk så mycket hon har att glädjas över de kommande åren och jag är vid hennes sida under den utvecklingen! Hon öppnar mina ögon på nytt! Hon får mig att uppskatta de självklara sakerna i livet! Enligt min mening är det så att barn = livet!!


Të dua më së shumti në botë Leona


Kommentarer
Postat av: Nadja

Precis så tycker jag med som du skrivit =)



Jo de var för att min katt gick bort dagen innan min födelsedag förra året, jag var ju på Mallorca då och åkte hem på min födelsedag och klev in i min lägenhet och de var då jag fattade att hon inte fanns kvar mer.

2009-09-09 @ 15:12:02
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

I totally agree!

2009-09-09 @ 17:06:58
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

så himla sööt bild (:

2009-09-13 @ 17:04:01
URL: http://loretaa.blogg.se/
Postat av: Leonida

Du verkar vara en underbar mamma! Fortsätt sträva efter dina drömmar fast du har din gudomliga flicka. På något sätt tror jag på dig.. (första gången jag kikar in och jag blir facsinerad).



(man kan inte svara på min blogg)

2009-09-16 @ 19:55:43
URL: http://leoniida.blogg.se/
Postat av: Lola

Leonida: Tack så mycket!

2009-09-16 @ 20:17:51
URL: http://babyleona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0